Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Pirovac - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Pirovac

Pirovac - Grb

Pirovac je živahno turistično mesto in občina na skrajnem severu občine Šibensko-kninske na Hrvaškem. To se nahaja 26 kilometrov severno od mesta Šibenika in v njem živi skoraj 2.000 prebivalcev. To se nahaja v globokem naravnem zalivu, ki je 12 km vklesan globoko v kopno. To naredi resnično mediteransko vzdušje, v katerem so opojne vonjave sivke, rožmarina in oljk, pomešan s čistim morskim zrakom. Južni del zaliva Pirovac je Makirina naravna plaža z zdravilnim blatom in muljem. Kakovost in količina te strani z zdravilnega blata je eden najbogatejših v Sloveniji. Prva zgodovinska omemba Pirovac je bil leta 1298, z naslovom Zlosela. Takrat je kraj pripadal stari hrvaški aristokratske družine Šubic, kasneje pa je postal last šibeniške škofije in nekaj plemičev iz Šibenika. To območje je bilo naseljeno že v času rimskega imperija, je pokazala v zgodovinskih spomenikov, kot so ostanki rimske vile v Ivinje datira iz 1. stoletja. Pirovac se ponaša s številnimi znamenitostmi. Stari del mesta na obali s srednjeveškim obzidjem in vrata na vasi je eden od najbolj privlačnih simbolov Pirovac. Spoznajte staro mestno jedro, vpogled v skritih kamnitih ulicah, ki ohranjajo in skrivajo številne sledove prejšnjega stoletja. To področje prevladuje blago sredozemsko podnebje z dolgimi, toplimi poletji in kratke in blage zime, ki je ugoden za razvoj turizma misel vse leto. Razčlenjena obala okoli Pirovac je značilna številnimi zalivi, v katerih so lepo kamenček in prodnate plaže z zelo toplo in čisto vodo. Pogled na odprto morje je skrito s številnimi otoki, kot Murter in Kornate, v katerih so organizirane dnevne izlete. Obstaja veliko možnosti za prijeten oddih in uživanje kot sprehod v lepi naravi, kolesarjenje, delaš športnih in rekreativnih dejavnosti, jadranje, potapljanje, raziskovanje zgodovinskih in kulturnih znamenitosti, in degustacije dalmatinske specialitete. Obrnite neposredno lastniki stanovanj in zasebnih namestitev, prihrani do 40% in spoznati svoje gostitelji, ki vas bodo presenetili s svojo gostoljubnostjo. Privatna namestitev v Pirovcu. Dobrodošli na Pirovac!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Pirovac
Poceni apartmaji Pirovac
Zasebna namestitev Pirovac

Pirovac - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Pirovac

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji AB Pirovac Pirovac - Hrvaška

Apartmaji AB Pirovac
Pirovac

Od morja 350 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €

Apartmaji Authentic Camping Dalmatia Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Authentic Camping Dalmatia
Pirovac

Od morja 800 m
Kapaciteta 6 osebe od 110 €

Počitniške hiše Banjevci-Prosika Pirovac - Hrvaška

Počitniški dom Banjevci-Prosika
Pirovac

Od morja 8000 m
Kapaciteta 4 osebe od 35 €

Apartmaji Barbara Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Barbara
Pirovac

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 osebe od 50 €


Apartmaji Čubrić Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Čubrić
Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 17 osebe od 25 €

Apartmaji Irena Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Irena
Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe od 80 €

Apartmaji Ivano Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Ivano
Pirovac

Od morja 50 m
Kapaciteta 2 osebe na vprašanje

Apartmaji Jandrok Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Jandrok
Pirovac

Od morja 350 m
Kapaciteta 24 osebe od 40 €


Apartmaji Jelić Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Jelić
Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe od 40 €

Apartmaji Kristina Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Kristina
Pirovac

Od morja 50 m
Kapaciteta 1 osebe na vprašanje

Apartmaji Kuća Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Kuća
Pirovac

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe od 60 €

Apartmaji Lord Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Lord
Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 33 osebe na vprašanje


Apartmaji Marijan Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Marijan
Pirovac

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe od 50 €

Apartmaji Neda Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Neda
Pirovac

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe od 30 €

Apartmaji Nevena Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Nevena
Pirovac

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Sara Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Sara
Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €


Apartmaji Smoljic Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Smoljic
Pirovac

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 osebe od 50 €

Apartmaji Tina Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Tina
Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe na vprašanje

Apartmaji Vila Leona Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Vila Leona
Pirovac

Od morja 30 m
Kapaciteta 11 osebe od 50 €

Apartmaji Željka Pirovac - Hrvaška

Apartmaji Željka
Pirovac

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje


Apartmaji AB Pirovac Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 350 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji AB Pirovac - Pirovac

Pirovac je bil srednjeveško naselje in utrdba starih hrvaških plemičev. Omenjeno je bilo prvič leta 1298 kot lastnina hrvaške družinske družine Šubić (11. - 14. stoletje), ki je bila povezana s hrvaškimi kralji Dmitar Zvonimir in Petar Krešimir IV. Glede na razpoložljive informacije je bilo to območje oporo vitezovih templarjev iz jezera Vrana. Je majhno, mirno mesto 2000 prebivalcev, znano po proizvodnji vina, z veliko marino, priljubljeno za družinske počitnice in kolesarski turizem ter odlično lokacijo za izlete v nacionalne parke Kornati in Krko, naravni park Vrana (odličen sladkovodni ribolov), in Šibenik (znamenita katedrala in srednjeveška arhitektura). Nahaja se na obali, med morjem in bližnjim Vranskim jezerom, ob zalivu, za katerega je značilno nenavadno dejstvo, da je temperatura morja v njej za 4 stopinje višja kot v ostalem Jadranskem morju, je odlična destinacija za veliko kopališč in drugih poletnih užitkov . Konec zaliva je znan po svojih zdravilnih peloidih, najbogatejših na Hrvaškem. Blaga klima prevladuje nad tem območjem in zagotavlja lepo toplo poletje in blage zime. Za obalo je značilna njena zasenčenost in številni zalivi, čiste plaže s kamenčki ali kamni in otoki, ki mejijo na arhipelag Nacionalnega parka Kornati. Hiša se nahaja na dvosmerni ulici z lahkim dostopom do medkrajevne ceste in brez parkirnih težav. Vse v mestu je dostopno peš v nekaj minutah.


Apartmaji Authentic Camping Dalmatia Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 6 osebe

od 110 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Authentic Camping Dalmatia - Pirovac

Avtentični kamp Dalmacija je kamp v srcu Dalmacije v Pirovcu. Kamp je idealen za ljudi, ki si želijo mirne počitnice brez stresa, prijetno sredozemsko podnebje pa je nekaj, kar se bo zagotovo ujemalo z vonjem mediteranskih rastlin in borovcev v bližini. V kampu je mobilna hiša, trije kamperji kampi, bazen in zunanji sanitarni objekt. Mobilna hišica je obdana z oljkami in zagotovo bo vaš dopust lep in udoben. Mobilna hiša ima dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima ležiščema) in dve kopalnici, dnevna soba in kuhinja. Hiša je klimatizirana. SAT-TV in internet sta na voljo za goste. V hiši je tudi pokrita lesena terasa. Osvežite v vročih poletnih dneh v bazenu, ki se nahaja v središču taborišča. Najmlajši se lahko zabavajo in brezskrbno na otroškem igrišču. Če želite adrenalinske, zabavne in športne aktivnosti, igrajte odbojko na vodi. Veselimo se vašega prihoda


Počitniški dom Banjevci-Prosika Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 8000 m
Kapaciteta 4 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Banjevci-Prosika - Pirovac

Hiša je sestavljena iz vstopne poti, hodnik, kopalnico, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnica. Ima žar območja.


Apartmaji Barbara Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Barbara - Pirovac

Apartma Barbara se nahaja v mirnem delu Pirovac proč od hrupa avtomobilov. Sestavljen je iz dveh spalnici za 4 osebe in dnevno sobo z dvemi dodatnimi ležišči, TV, satelit, klima. Stavba vsebuje tudi kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilnico, opremljeno s posodo, posoda za hrano, kuhinjske krpe, hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik, aparat za kavo, toaster. Apartma je velik balkon z mizo in stoli za sprostitev. Stanovanje ima ločen vhod iz dvorišča hiše in ima lasten parkirni prostor v senci. Gostje so omogočeni prhanje vrtni tuš in žar. Pirovac je majhno dostopna naselje se nahaja v zalivu in zato v toplem morju in zaščiteni pred vetrom. To se nahaja v dobrem položaju, blizu drugih večjih turističnih mestih, kot so mesta, Murter, Biograd, Zadar, Šibenik. V bližini so nacionalni parki Krka in Kornati. To je dobro povezan in je idealna za družinske počitnice. Glavna plaža ima modro zastavo, peščena in bogato senco. Pirovac ponuja bogate kulturne in zabavne objektov. V poletnih mesecih so mesecih potekala na različnih koncertih, predstavah, tradicionalni dirki oslov, športni objekti, in raznih drugih kulturnih prireditev. Z Pirovac ponuja bogato kulinarično restavracijo z lokalnimi dalmatinske specialitete. Davek je vključen. Klimatska naprava je 5 evrov. Cena je 50 evrov.


Apartmaji Čubrić Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 17 osebe

od 25 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Čubrić - Pirovac

Naša hiša ima štiri stanovanja, ki se nahaja v pritličju, prvem nadstropju in mansardi. Apartmaji so popolnoma opremljeni in opremljeni z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje. Tudi gostje lahko uporabljajo žar in otroško igrišče pred hišo.


Apartmaji Irena Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Irena - Pirovac

Irena House ponuja tri luksuznih apartmajev z vsemi udobja za prijetno bivanje. To je na glavni plaži v Pirovcu Lolić, kjer je morje v povprečju za 4 stopinje C toplejše kot drugje. Apartmaji imajo velik balkon s pogledom na morje in romantičnih sončnih zahodov. Ob veliko dnevno sobo s kotno sedežno garnituro, ki je lahko v zakonsko posteljo obrnil, klimatsko napravo, satelitsko televizijo, jedilno mizo s 6 stoli, kuhinja s pomivalnim strojem, pečico, 3 1 plin, hladilnik z zamrzovalnikom in vsemi potrebnimi pripomočki za 6 oseb. V dvorani je velika garderobna omara z varno. V kopalnici je talno gretje. Spalnica ins tri kakovostne postelje z ergonomskimi vzmetnicami (90x200 in 160x200) ter dostop do majhen balkon s pogledom na vzhod. Apartmaji se nahajajo v 1., 2. in 3. zaloga in vsak vzame eno nadstropje (52 m2). Vsak apartma je uporabil prostora za kovčke. Obstaja žar, parkirišče, plaža stoli. Apartmani imejo Like home certifikat.


Apartmaji Ivano Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 2 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ivano - Pirovac

Apartmaji Ivano se nahaja v mirnem delu Pirovac v bližini plaže (50 m) in (CENTER 250 M). Novo stanovanje opremljeno, ima 2 + 2 postelji. Parkirišče je zagotovljeno.


Apartmaji Jandrok Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 350 m
Kapaciteta 24 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jandrok - Pirovac

Jandrok Apartmaji so sodobno opremljeni apartmaji, ki so opredeljeni kot visoko 3 zvezdice in se ponašajo z visoko kakovost in ponudbo. Oblikovani so tako, da sprejme do 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča, in vsebuje dve spalnici, kuhinjo, kopalnico, balkon in parkirni prostor. Vse sobe so operativni zdaj 6 apartmajev. Apartmaji Jandrok so izdelani po najvišjih standardih, vključujejo klimatizirane sobe, ki se lahko ogret ali ohlajen, kadar je to potrebno, tv uporabo zemeljskih in satelitskih programov. Zunaj stavbe je zelo lepo žar in zunanji tuš za prhanje. Stavba ima priročen dostop, parkirišče, v bližini centra mesta (300 m-5 min) in v bližini plaže (300 m-5 min). Zaradi velikega zanimanja nas kontaktirajte na času, da se prijavite za prijetno bivanje v apartmajih Jandrok. Za nekaj dni in skupine obiskovalcev, pod pogojem, dodaten popust. * Cena ne vključuje davka in uporabo klimatskih naprav Upamo, da bomo najboljša izbira za vaše počitnice ali dopust in se veselimo srečanja z vami. Lep pozdrav, družina Jandrok!


Apartmaji Jelić Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jelić - Pirovac

Apartmaji se nahajajo v mirnem delu Pirovac, obdan z zelenjem in je idealna za miren in prijeten dopust. Prihod na glavni plaži traja približno deset minut hoje. Pirovac se nahaja v bližini dveh nacionalnih parkov Kornati in Krka, kot tudi Vransko jezero z največjim ornitološki rezervat v Evropi in kolesarske poti. Uživajte v poletne počitnice v Jelić!


Apartmaji Kristina Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 1 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kristina - Pirovac

Apartmaji Kristina se nahaja v mirnem delu Pirovac v bližini plaže. Apartmaji imajo klimo, tv, na ima uporaba pralni stroj. Parkirišče je zagotovljeno. Dostop do interneta.


Apartmaji Kuća Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kuća - Pirovac

Dva apartmaja, 1. podstrešje stanovanje, 2 spalnici, kuhinja, dnevna soba, kopalnica in terasa. 2. stanovanje v prvem nadstropju, tri spalnice, kuhinja, dnevna soba, kopalnica in tri terase.


Apartmaji Lord Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 33 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lord - Pirovac

Stanovanje GOSPOD 1 zaseda celotno tretje nadstropje (95 m2, skupaj s teraso), vsebuje na teraso, kuhinjo, dnevno sobo, dve spalnici, kopalnico in majhen hodnik s shrambo. Terasa se razteza skozi celotno dolžino kuhinja in dnevna soba s pogledom na morje, vam daje priložnost, da uživate v nepozabnih sončnih zahodih. Balkon je opremljen z mizo in stoli, tako da lahko jedo in živijo tam. Kuhinja je opremljena s pečico in štedilnik na 3 + 1 plin, velik hladilnik z zamrzovalnik predalu, A-C, jedilno mizo in pribor za 6 oseb in aparat za kavo. Prostorna dnevna soba ima kavč, ki se lahko dajo dol z zakonsko posteljo, če je to potrebno. Obstaja (email skrito) + SAT zagotavlja 1000 programov v vseh jezikih. Hodnik je predalnik z ogledalom in za vhodna vrata je malo prostora za prtljago in mešanice za shranjevanje. Ena od sob ima par ležišče za 2 osebi. Njegova povezan z manjšim balkonom, ki se tudi s pogledom na morje. Ima eno dvojno posteljo 160x200 in druga spalnica ima 2 ločeni postelji 90x200 sta oba opremljena z body-oblike vzmetnice in anatomskih blazine. Kopalnica ima tuš, WC, umivalnik kabinet in ogledalo. Na dvorišču imate plažo in tuš z vročo vodo, skupaj z žarom in peka. Parkirni prostori so v neposredni razdalji hiši. Če imate čoln, imamo privez za vas.


Apartmaji Marijan Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Marijan - Pirovac

Apartmaji se nahaja v 1. nadstropju hiše v mirnem kraju. Popolnoma opremljen za udobno bivanje. Dva studio apartmaji s pogledom na morje in vrt je del priloge (ločeno stanovanje). Naši gostje imajo uporabo privlačno ograjenem vrtu, kjer mini igrišče otroški, pokrit parkirni prostor, zunanji prostor za preživeti večer z velikim žarom, ki gosti prosto uporablja samostojno ali kot je bilo dogovorjeno smo pripravili po svojih željah. Mi kot gostitelji enkrat na teden za vse naše goste smo pripravili skupno srečanje z žarom ali na žaru (ribe), kot je želeno.


Apartmaji Neda Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Neda - Pirovac

Apartma ima dve spalnici, dve kopalnici, kuhinja, velika dnevna soba, terase, parkirnih mest. Apartma je zasnovan na načelu 4 + 2 ležišči. Stanovanje je v pritličju in je zelo udoben za bivanje, pokrita terasa, ki nudi senco in udobje. Objekt se nahaja približno 300 metrov od morja, centra in drugih objektov. Nahaja se na mirni lokaciji, stran od hrupa


Apartmaji Nevena Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Nevena - Pirovac

Apartma Nevena se nahaja v centru Pirovac. Apartma ima dve spalnici, kopalnico, dnevno sobo in kuhinjo. Tudi gostje lahko uporabljajo teraso. Cena vključuje brezžični internet, satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Zaradi lege in bližine trgovine, restavracije, bari, plaže, priporočamo, da ste prišli v naše stanovanje in uživajo prednosti našega kraja.


Apartmaji Sara Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sara - Pirovac

Riva, na obali, stanovanje z najboljšimi pogled v Pirovcu. Apartma je v drugem nadstropju v mansardi. Na voljo sta dve ločeni spalnici, dnevni prostor, ločeno kuhinjo, kopalnico in teraso, kjer se dnevno. Apartma je klimatiziran in ima WIFI.


Apartmaji Smoljic Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Smoljic - Pirovac

Apartma v hiši od 85 m2, z balkonom, klima, brezplačnim wi-fi, parkirnim prostorom, opremljeno kuhinjo, dve spalnici in dnevnim prostorom, kuhinja, kopalnica.


Apartmaji Tina Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tina - Pirovac

Apartmaji Petrovic je sestavljen iz dveh stanovanj, ki se nahajajo v prvem nadstropju. Apartmaji so v celoti opremljena in na novo obnovljena z vsem, kar potrebujete za udobno in sproščeno bivanje. Naši gostje lahko uporabljajo žar in parkirišče v dvorišču.


Apartmaji Vila Leona Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 30 m
Kapaciteta 11 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vila Leona - Pirovac

Apartmaji v mirnem delu Pirovca, blizu plaže. Idealen za družinske počitnice in za tiste, ki ne marajo množice na plaži. Možnost uporabe zunanjega žara in prha. Uživajte v prodnati plaži! Možno je organizirati prevoz potnikov v / iz Zadra ali Splita. Na zahtevo je mogoče organizirati izlete z ladjo na Kornatih.


Apartmaji Željka Pirovac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Željka - Pirovac

Na novo opremljene apartmaje z 2- 4 posteljami, v bližini plaže, parkirišče, velik balkon, ...