Apartmaji in zasebne nastanitve Pirovac

Pirovac je živahno turistično mesto in občina na skrajnem severu občine Šibensko-kninske na Hrvaškem. To se nahaja 26 kilometrov severno od mesta Šibenika in v njem živi skoraj 2.000 prebivalcev. To se nahaja v globokem naravnem zalivu, ki je 12 km vklesan globoko v kopno. To naredi resnično mediteransko vzdušje, v katerem so opojne vonjave sivke, rožmarina in oljk, pomešan s čistim morskim zrakom. Južni del zaliva Pirovac je Makirina...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Pirovac

Razvrsti po:

Apartmaji AB Pirovac

Pirovac

Od morja 350 m
Kapaciteta 8 oseb

od 50 €

Apartmaji Marijan

Pirovac

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

od 50 €

Apartmaji Čubrić

Pirovac

Od morja 200 m
Kapaciteta 17 oseb

od 35 €

Apartmaji Kuća

Pirovac

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Apartmaji Irena

Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 80 €

Apartmaji Lord

Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 33 oseb

na vprašanje

Apartmaji Sara

Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartmaji Tina

Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

na vprašanje

Apartmaji Željka

Pirovac

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Banjevci-Prosika

Pirovac

Od morja 8 km
Kapaciteta 4 oseb

od 35 €

Apartmaji Jelić

Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

od 40 €

Apartmaji Nevena

Pirovac

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Jandrok

Pirovac

Od morja 350 m
Kapaciteta 24 oseb

od 40 €

Apartmaji Barbara

Pirovac

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 oseb

od 50 €

Apartmaji Vila Leona

Pirovac

Od morja 30 m
Kapaciteta 11 oseb

od 50 €

Apartmaji Smoljic

Pirovac

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 oseb

od 50 €

Apartmaji Authentic Camping Dalmatia

Pirovac

Od morja 800 m
Kapaciteta 6 oseb

od 110 €

Apartmaji Villa Punta Royal

Pirovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 21 oseb

od 80 €

Apartmaji AB Pirovac ( Pirovac)

Pirovac je bil srednjeveško naselje in utrdba starih hrvaških plemičev. Omenjeno je bilo prvič leta 1298 kot lastnina hrvaške družinske družine Šubić (11. - 14. stoletje), ki je bila povezana s hrvaškimi kralji Dmitar Zvonimir in Petar Krešimir IV. Glede na razpoložljive informacije je bilo to območje oporo vitezovih templarjev iz jezera Vrana. Je majhno, mirno mesto 2000 prebivalcev, znano po proizvodnji vina, z veliko marino, priljubljeno za družinske počitnice in kolesarski turizem ter odlično lokacijo za izlete v nacionalne parke Kornati in Krko, naravni park Vrana (odličen sladkovodni ribolov), in Šibenik (znamenita katedrala in srednjeveška arhitektura). Nahaja se na obali, med morjem in bližnjim Vranskim jezerom, ob zalivu, za katerega je značilno nenavadno dejstvo, da je temperatura morja v njej za 4 stopinje višja kot v ostalem Jadranskem morju, je odlična destinacija za veliko kopališč in drugih poletnih užitkov . Konec zaliva je znan po svojih zdravilnih peloidih, najbogatejših na Hrvaškem. Blaga klima prevladuje nad tem območjem in zagotavlja lepo toplo poletje in blage zime. Za obalo je značilna njena zasenčenost in številni zalivi, čiste plaže s kamenčki ali kamni in otoki, ki mejijo na arhipelag Nacionalnega parka Kornati. Hiša se nahaja na dvosmerni ulici z lahkim dostopom do medkrajevne ceste in brez parkirnih težav. Vse v mestu je dostopno peš v nekaj minutah.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji AB Pirovac

Od morja 350 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Marijan ( Pirovac)

Apartmaji se nahaja v 1. nadstropju hiše v mirnem kraju. Popolnoma opremljen za udobno bivanje. Dva studio apartmaji s pogledom na morje in vrt je del priloge (ločeno stanovanje). Naši gostje imajo uporabo privlačno ograjenem vrtu, kjer mini igrišče otroški, pokrit parkirni prostor, zunanji prostor za preživeti večer z velikim žarom, ki gosti prosto uporablja samostojno ali kot je bilo dogovorjeno smo pripravili po svojih željah. Mi kot gostitelji enkrat na teden za vse naše goste smo pripravili skupno srečanje z žarom ali na žaru (ribe), kot je želeno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marijan

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Čubrić ( Pirovac)

Naša hiša ima štiri stanovanja, ki se nahaja v pritličju, prvem nadstropju in mansardi. Apartmaji so popolnoma opremljeni in opremljeni z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje. Tudi gostje lahko uporabljajo žar in otroško igrišče pred hišo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Čubrić

Od morja 200 m
Kapaciteta 17 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Kuća ( Pirovac)

Dva apartmaja, 1. podstrešje stanovanje, 2 spalnici, kuhinja, dnevna soba, kopalnica in terasa. 2. stanovanje v prvem nadstropju, tri spalnice, kuhinja, dnevna soba, kopalnica in tri terase.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kuća

Od morja 300 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Apartmaji Irena ( Pirovac)

Irena House ponuja tri luksuzne apartmaje z vsemi udobji za udobno bivanje. Nahaja se na glavni plaži v Pirovcu Loliču, kjer je morje v povprečju za 4 stopinje C toplejše kot drugje. Apartmaji imajo velik balkon s pogledom na morje in romantičnim sončnim zahodom. Imajo veliko dnevno sobo z raztegljivim kotičkom, ki je lahko obrnjena v zakonsko posteljo, klimatsko napravo, satelitsko televizijo, jedilno mizo s 6 stoli, kuhinjo s pomivalnim strojem, pečico, 3 +1 plinom, hladilnikom in vsemi potrebnimi pripomočki za 6 oseb. V dvorani je velika omara z varno. Kopalnica ima talno ogrevanje. Spalnice so tri kakovostne postelje z ergonomskimi vzmetnicami (90x200 in 160x200) in dostopom do majhnega balkona, obrnjenega proti vzhodu. Apartmaji se nahajajo na 1., 2. in 3. nadstropju, vsaka ima eno etažo (52 m2). V vsakem apartmaju je prostor za shranjevanje kovčkov. Na voljo so: žar, parkirišče, ležalniki za plažo. Apartmaji imajo certifikat Like.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Irena

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Lord ( Pirovac)

Stanovanje GOSPOD 1 zaseda celotno tretje nadstropje (95 m2, skupaj s teraso), vsebuje na teraso, kuhinjo, dnevno sobo, dve spalnici, kopalnico in majhen hodnik s shrambo. Terasa se razteza skozi celotno dolžino kuhinja in dnevna soba s pogledom na morje, vam daje priložnost, da uživate v nepozabnih sončnih zahodih. Balkon je opremljen z mizo in stoli, tako da lahko jedo in živijo tam. Kuhinja je opremljena s pečico in štedilnik na 3 + 1 plin, velik hladilnik z zamrzovalnik predalu, A-C, jedilno mizo in pribor za 6 oseb in aparat za kavo. Prostorna dnevna soba ima kavč, ki se lahko dajo dol z zakonsko posteljo, če je to potrebno. Obstaja (email skrito) + SAT zagotavlja 1000 programov v vseh jezikih. Hodnik je predalnik z ogledalom in za vhodna vrata je malo prostora za prtljago in mešanice za shranjevanje. Ena od sob ima par ležišče za 2 osebi. Njegova povezan z manjšim balkonom, ki se tudi s pogledom na morje. Ima eno dvojno posteljo 160x200 in druga spalnica ima 2 ločeni postelji 90x200 sta oba opremljena z body-oblike vzmetnice in anatomskih blazine. Kopalnica ima tuš, WC, umivalnik kabinet in ogledalo. Na dvorišču imate plažo in tuš z vročo vodo, skupaj z žarom in peka. Parkirni prostori so v neposredni razdalji hiši. Če imate čoln, imamo privez za vas.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Lord

Od morja 10 m
Kapaciteta 33 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Sara ( Pirovac)

Riva, na obali, stanovanje z najboljšimi pogled v Pirovcu. Apartma je v drugem nadstropju v mansardi. Na voljo sta dve ločeni spalnici, dnevni prostor, ločeno kuhinjo, kopalnico in teraso, kjer se dnevno. Apartma je klimatiziran in ima WIFI.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sara

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Tina ( Pirovac)

Apartmaji Petrovic je sestavljen iz dveh stanovanj, ki se nahajajo v prvem nadstropju. Apartmaji so v celoti opremljena in na novo obnovljena z vsem, kar potrebujete za udobno in sproščeno bivanje. Naši gostje lahko uporabljajo žar in parkirišče v dvorišču.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tina

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Željka ( Pirovac)

Na novo opremljene apartmaje z 2- 4 posteljami, v bližini plaže, parkirišče, velik balkon, ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Željka

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Banjevci-Prosika ( Pirovac)

Hiša je sestavljena iz vstopne poti, hodnik, kopalnico, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnica. Ima žar območja.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Banjevci-Prosika

Od morja 8 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Jelić ( Pirovac)

Apartmaji se nahajajo v mirnem delu Pirovac, obdan z zelenjem in je idealna za miren in prijeten dopust. Prihod na glavni plaži traja približno deset minut hoje. Pirovac se nahaja v bližini dveh nacionalnih parkov Kornati in Krka, kot tudi Vransko jezero z največjim ornitološki rezervat v Evropi in kolesarske poti. Uživajte v poletne počitnice v Jelić!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jelić

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Nevena ( Pirovac)

Apartma Nevena se nahaja v centru Pirovac. Apartma ima dve spalnici, kopalnico, dnevno sobo in kuhinjo. Tudi gostje lahko uporabljajo teraso. Cena vključuje brezžični internet, satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Zaradi lege in bližine trgovine, restavracije, bari, plaže, priporočamo, da ste prišli v naše stanovanje in uživajo prednosti našega kraja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Nevena

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Jandrok ( Pirovac)

Jandrok Apartmaji so sodobno opremljeni apartmaji, ki so opredeljeni kot visoko 3 zvezdice in se ponašajo z visoko kakovost in ponudbo. Oblikovani so tako, da sprejme do 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča, in vsebuje dve spalnici, kuhinjo, kopalnico, balkon in parkirni prostor. Vse sobe so operativni zdaj 6 apartmajev. Apartmaji Jandrok so izdelani po najvišjih standardih, vključujejo klimatizirane sobe, ki se lahko ogret ali ohlajen, kadar je to potrebno, tv uporabo zemeljskih in satelitskih programov. Zunaj stavbe je zelo lepo žar in zunanji tuš za prhanje. Stavba ima priročen dostop, parkirišče, v bližini centra mesta (300 m-5 min) in v bližini plaže (300 m-5 min). Zaradi velikega zanimanja nas kontaktirajte na času, da se prijavite za prijetno bivanje v apartmajih Jandrok. Za nekaj dni in skupine obiskovalcev, pod pogojem, dodaten popust. * Cena ne vključuje davka in uporabo klimatskih naprav Upamo, da bomo najboljša izbira za vaše počitnice ali dopust in se veselimo srečanja z vami. Lep pozdrav, družina Jandrok!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jandrok

Od morja 350 m
Kapaciteta 24 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Barbara ( Pirovac)

Apartma Barbara se nahaja v mirnem delu Pirovac proč od hrupa avtomobilov. Sestavljen je iz dveh spalnici za 4 osebe in dnevno sobo z dvemi dodatnimi ležišči, TV, satelit, klima. Stavba vsebuje tudi kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilnico, opremljeno s posodo, posoda za hrano, kuhinjske krpe, hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik, aparat za kavo, toaster. Apartma je velik balkon z mizo in stoli za sprostitev. Stanovanje ima ločen vhod iz dvorišča hiše in ima lasten parkirni prostor v senci. Gostje so omogočeni prhanje vrtni tuš in žar. Pirovac je majhno dostopna naselje se nahaja v zalivu in zato v toplem morju in zaščiteni pred vetrom. To se nahaja v dobrem položaju, blizu drugih večjih turističnih mestih, kot so mesta, Murter, Biograd, Zadar, Šibenik. V bližini so nacionalni parki Krka in Kornati. To je dobro povezan in je idealna za družinske počitnice. Glavna plaža ima modro zastavo, peščena in bogato senco. Pirovac ponuja bogate kulturne in zabavne objektov. V poletnih mesecih so mesecih potekala na različnih koncertih, predstavah, tradicionalni dirki oslov, športni objekti, in raznih drugih kulturnih prireditev. Z Pirovac ponuja bogato kulinarično restavracijo z lokalnimi dalmatinske specialitete. Davek je vključen. Klimatska naprava je 5 evrov. Cena je 50 evrov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Barbara

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Vila Leona ( Pirovac)

Apartmaji v mirnem delu Pirovca, blizu plaže. Idealen za družinske počitnice in za tiste, ki ne marajo množice na plaži. Možnost uporabe zunanjega žara in prha. Uživajte v prodnati plaži! Možno je organizirati prevoz potnikov v / iz Zadra ali Splita. Na zahtevo je mogoče organizirati izlete z ladjo na Kornatih.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Leona

Od morja 30 m
Kapaciteta 11 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Smoljic ( Pirovac)

Apartma v hiši od 85 m2, z balkonom, klima, brezplačnim wi-fi, parkirnim prostorom, opremljeno kuhinjo, dve spalnici in dnevnim prostorom, kuhinja, kopalnica.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Smoljic

Od morja 500 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Authentic Camping Dalmatia ( Pirovac)

Avtentični kamp Dalmacija je kamp v srcu Dalmacije v Pirovcu. Kamp je idealen za ljudi, ki si želijo mirne počitnice brez stresa, prijetno sredozemsko podnebje pa je nekaj, kar se bo zagotovo ujemalo z vonjem mediteranskih rastlin in borovcev v bližini. V kampu je mobilna hiša, trije kamperji kampi, bazen in zunanji sanitarni objekt. Mobilna hišica je obdana z oljkami in zagotovo bo vaš dopust lep in udoben. Mobilna hiša ima dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima ležiščema) in dve kopalnici, dnevna soba in kuhinja. Hiša je klimatizirana. SAT-TV in internet sta na voljo za goste. V hiši je tudi pokrita lesena terasa. Osvežite v vročih poletnih dneh v bazenu, ki se nahaja v središču taborišča. Najmlajši se lahko zabavajo in brezskrbno na otroškem igrišču. Če želite adrenalinske, zabavne in športne aktivnosti, igrajte odbojko na vodi. Veselimo se vašega prihoda

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Authentic Camping Dalmatia

Od morja 800 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 110 €

Apartmaji Villa Punta Royal ( Pirovac)

Vila Punta Royal se nahaja tik ob morju v mirnem zalivu in ima svojo prodnato plažo. Morje je plitvo in postaja globlje, ko se odmakne od obale, ki je kot nalašč za majhne otroke. Pred vilo je mediteranski vrt, kjer lahko uživate v čarih Dalmacije in Jadranskega morja. Vse je na enem mestu, ni vam treba skrbeti za shranjevanje vaših stvari, da greste na plažo, ker je vaš apartma le 15 metrov od plaže, ki je pred Vilo. Brezžični internet je brezplačen in na voljo v celotni vili in celotni plaži. Parkiranje je ob vili in je brezplačno za vse naše goste. Ležalniki in senčniki v mediteranskem vrtu in na plaži so na voljo vsem našim gostom in so brezplačni. Apartmaji so moderno in popolnoma opremljeni za družinsko nastanitev. Nahajamo se sredi jadranske obale, tako da so nam blizu vse lokalne znamenitosti Dalmacije. Uživajte v počitnicah, medtem ko je za vas v vili Punta Royal vedno na voljo 24 ur na dan.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Punta Royal

Od morja 10 m
Kapaciteta 21 oseb

Cena od 80 €

Turistični vodnik - Pirovac

Pirovac  - Grb Pirovac je živahno turistično mesto in občina na skrajnem severu občine Šibensko-kninske na Hrvaškem. To se nahaja 26 kilometrov severno od mesta Šibenika in v njem živi skoraj 2.000 prebivalcev. To se nahaja v globokem naravnem zalivu, ki je 12 km vklesan globoko v kopno. To naredi resnično mediteransko vzdušje, v katerem so opojne vonjave sivke, rožmarina in oljk, pomešan s čistim morskim zrakom. Južni del zaliva Pirovac je Makirina naravna plaža z zdravilnim blatom in muljem. Kakovost in količina te strani z zdravilnega blata je eden najbogatejših v Sloveniji. Prva zgodovinska omemba Pirovac je bil leta 1298, z naslovom Zlosela. Takrat je kraj pripadal stari hrvaški aristokratske družine Šubic, kasneje pa je postal last šibeniške škofije in nekaj plemičev iz Šibenika. To območje je bilo naseljeno že v času rimskega imperija, je pokazala v zgodovinskih spomenikov, kot so ostanki rimske vile v Ivinje datira iz 1. stoletja. Pirovac se ponaša s številnimi znamenitostmi. Stari del mesta na obali s srednjeveškim obzidjem in vrata na vasi je eden od najbolj privlačnih simbolov Pirovac. Spoznajte staro mestno jedro, vpogled v skritih kamnitih ulicah, ki ohranjajo in skrivajo številne sledove prejšnjega stoletja. To področje prevladuje blago sredozemsko podnebje z dolgimi, toplimi poletji in kratke in blage zime, ki je ugoden za razvoj turizma misel vse leto. Razčlenjena obala okoli Pirovac je značilna številnimi zalivi, v katerih so lepo kamenček in prodnate plaže z zelo toplo in čisto vodo. Pogled na odprto morje je skrito s številnimi otoki, kot Murter in Kornate, v katerih so organizirane dnevne izlete. Obstaja veliko možnosti za prijeten oddih in uživanje kot sprehod v lepi naravi, kolesarjenje, delaš športnih in rekreativnih dejavnosti, jadranje, potapljanje, raziskovanje zgodovinskih in kulturnih znamenitosti, in degustacije dalmatinske specialitete. Obrnite neposredno lastniki stanovanj in zasebnih namestitev, prihrani do 40% in spoznati svoje gostitelji, ki vas bodo presenetili s svojo gostoljubnostjo. Privatna namestitev v Pirovcu. Dobrodošli na Pirovac!

Pirovac Vremenska napoved