Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Kaprije - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Kaprije

Kaprije - Grb

Kaprije je majhen otok šibeniškega arhipelaga, približno uro s trajektom iz Šibenika. Njegova površina je 7 km2 in ima prebivalcev 150 stalnih prebivalcev v ednini naselja na otoku, ki nosi tudi ime Kaprije. Otok je dobil ime po sredozemske rastline prigodah, ki se uporablja za znanega sredozemske začimbe, ki je nekoč pokriva celoten otok. V 14. in 15. stoletju je otok pripadal plemičev iz Šibenika, kot večina drugih bližnjih otokov. Otok je bil najprej rešiti s prebivalci v okolici Šibenika in bežijo begunci iz Turkov v 16. in 17. stoletju. Potem je bila zgrajena cerkev St.Peter je. Po koncu turške nevarnosti in vdori, begunci vrniti v Šibeniku, vendar so nekateri od njih še vedno živijo na otoku in razvijati to čudovito malo mesto. Kaprije je pošta, trgovina z živili, več udobno barih in ducat restavracij s svežo ribo in odlične jedi, ki so še posebej cenijo navtiki. Večina vaščanov še vedno ukvarja s tradicionalnih poklicev, kot so kmetijstvo, ribolov in jadranje, predvsem vina in pridelavo oljčnega olja. V zadnjem času na otoku je razvoj turizma in njegove prijazni gostitelji vas bo s kakovostjo storitev zasebne namestitve v apartmajih in sobah, in da bo naredil vse, da se boste počutili kot doma. Avtomobili niso dovoljeni na otoku, zato je resnično zagotovljen odmor od hrupa, smoga in velike množice. Kaprije zaliv se nahaja v jugozahodnem delu otoka je naravno zaščiten pred skoraj vseh vetrov in je priljubljena destinacija za številne jadralce, ki po cel dan križarjenja po sosednji Kornati otok, sidro tukaj za varno spanje. Stik z lastniki stanovanj na Kaprije in prihranite do 40%. Apartmaji, sobe in privatna namestitev na otoku Kaprije. Dobrodošli na Kaprije!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Kaprije
Poceni apartmaji Kaprije
Zasebna namestitev Kaprije

Kaprije - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Kaprije

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Monika - Kaprije Kaprije - Hrvaška

Apartmaji Monika - Kaprije
Kaprije

Od morja 30 m
Kapaciteta 4 osebe od 45 €

Apartmaji Kaprije Kaprije - Hrvaška

Apartmaji Kaprije
Kaprije

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 osebe od 50 €

Apartmaji Villa Gulin Kaprije - Hrvaška

Apartmaji Villa Gulin
Kaprije

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje

Apartmaji Vanka vale Kaprije - Hrvaška

Apartmaji Vanka vale
Kaprije

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe od 40 €


Apartmaji Monika - Kaprije Kaprije
Kategorizacija nastanitve

Od morja 30 m
Kapaciteta 4 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Monika - Kaprije - Kaprije

Naša apartmajska hiša se nahaja v središču vasi, 30 metrov od morja. Hiša je obdana s teraso in balkonom. Balkon ponuja pogled na vhod v pristanišče in see. Hiša je obdana z vrtom z žarom in mediteranskih zelišč. Apartma vključuje: dve kopalnici, WC (tuš, ogledalo, brisače in sušilec za lase), kuhinja (Kuhinja vsebuje vse potrebne objekte za živilsko-priprave), TV, radio, klima. Prav tako imamo malo čoln za ribolov ali raziskovanje deviških plažah Kaprije in sosednjih nenaseljenih otokov, ki jih lahko najamete naš 6,30 m dolgo plovilo loviti nekaj, za večerjo ali najti samotnem otoku samo za sebe!


Apartmaji Kaprije Kaprije
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kaprije - Kaprije

Na otoku Kaprije, ki je sicer brez motornih vozil, najem dva apartmaja s štirimi ležišči in en apartma za šest oseb. Apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo in satelitsko. Bivanjske enote se nahaja le nekaj metrov od morja. Če pridete z ladjo imamo privez. Apartma ima velik vrt s črno kuhinjo in žarom.


Apartmaji Villa Gulin Kaprije
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Gulin - Kaprije

Na otoku Kaprije bližini mesta Šibenik Nudimo namestitev za letovanje. Tukaj je idealen za družine in skupine, lahko najamete celotno nadstropje ali celo hišo. Imamo lastno plažo v bližini 50 m od hiše, prost privez za vaš čoln. Naši gostje lahko izbirajo pokojnine storitve: sobe, apartmaji zajtrk, kosilo, večerjo ali polpenzion, polni penzion. Meni ponuja številne jedi in specialitete, Gostje imajo možnost vsak dan, da izberejo, da bi jedli v meniju, smo se pripravljajo, da bi jedli po vaši izbiri in je služil v času, ko želite. Cene storitev za eno osebo / dan: * 12 eur samo posteljo. * 5 eur z zajtrkom. * 10 eur stroški kosilo ali večerjo. Kaprije je lep otok s številnimi lepimi plažami in zalivi, tukaj je veliko dobrih restavracij in kavarn Kaprije se nahaja v bližini dveh nacionalnih parkov Kornati in Krka. Organiziramo izlete do nacionalnih parkov in drugih otokov. Kaprije je dobro povezan z mestom Šibenik s čolnom Line 8-krat na dan v obe smeri. Vsi naši gostje imajo možnost parkiranja v Šibeniku, parkirišče v centru ali parkirišče, Cene Parkin 4 eur na dan / dan. Pomagamo našim gostom o parkirišču, prtljago in prevoz do otoka.


Apartmaji Vanka vale Kaprije
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vanka vale - Kaprije

Apartmaji Vanka Vale se nahaja na obali. Nudimo namestitev v namestitvenih enotah 2 + 1 ali 2 + 2. Apartmaji se nahajajo izven naselja v idealnem okolju za mirne počitnice. Do središča vasi je sprehajališče ob morju. Gostje imajo dostop do koles, plaža stoli, zunanji tuš in žar. Na otoku ni bilo mogoče doseči z avtom, in lahko bi organizirali parkiranje in prenos na ladjo. Otok je povezan s Šibenikom s štirimi ladijskih linij na dan.