Apartmaji in zasebne nastanitve Zaton - Šibenik

Zaton je majhno naselje, ki se nahaja na severozahodnem delu zaliva Šibenik, 10 km od Šibenika. Obdana s hribi, se nahaja na samem robu zaliva v bližini kanala, ki povezuje Prukljan jezero s slano zaliv Šibenik. V njej prebiva skoraj 1200 prebivalcev, in hrbtenica gospodarstva sestavljajo kmetijstvo, ribolov in nedavno v turizmu. Zahvaljujoč razvitim Zaton ima bogato gastronomsko ponudbo, ki vključuje pršut, sir, jagnjetina, sveže ribe, školjke...

Razvrsti po:

Apartmaji Zaton

Zaton - Šibenik

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

od 35 €

Apartmaji Martinović

Zaton - Šibenik

Od morja 50 m
Kapaciteta 12 oseb

od 30 €

Apartmaji Zaton ( Zaton - Šibenik)

Stanovanje se nahaja v Zaton, majhnem mestu v bližini Šibenika, stran od mestnega vrveža, idealno za počitnice. Na približno deset kilometrov od kraja, je Vodice, vedno zelo aktualna poletna destinacija za tiste, ki iščejo zabavo in strankami. Možnost uporabe osebnega čoln po 7 dneh bivanja v stanovanju, s katerim si lahko ogledate okoliške otoke in ustje reke Krke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Zaton

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Martinović ( Zaton - Šibenik)

Apartmaji Marijan Martinović je sestavljena iz apartmaja za 8 oseb in apartmaji za 4 osebe. Z apartmaji, ki gledajo na morje nudimo: parkirišče, terasa, žar, TV, internet, zunanji tuš, senčnik in ležalniki in vrtno mizo s stoli.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Martinović

Od morja 50 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 30 €

Turistični vodnik - Zaton - Šibenik

Zaton - Šibenik  - Grb Zaton je majhno naselje, ki se nahaja na severozahodnem delu zaliva Šibenik, 10 km od Šibenika. Obdana s hribi, se nahaja na samem robu zaliva v bližini kanala, ki povezuje Prukljan jezero s slano zaliv Šibenik. V njej prebiva skoraj 1200 prebivalcev, in hrbtenica gospodarstva sestavljajo kmetijstvo, ribolov in nedavno v turizmu. Zahvaljujoč razvitim Zaton ima bogato gastronomsko ponudbo, ki vključuje pršut, sir, jagnjetina, sveže ribe, školjke iz zaliva, rakov, kakovostnega oljčnega olja in vina. Zaton je najbolje doseči z ladjo iz Šibenika. Morje je mirno, ne glede na močni vetrovi ali neurja, in odlično pristanišče za manjše čolne in jahte. Posebnost tega kraja je mešanje sladke vode, ki se prevaža po reki Krki in soli v morju, ki prihaja iz Šibenika kanala. Priporočamo vam, da obiščete Nacionalni park Krka in njene čudovite slapove. Zaton je idealen kraj za miren in miren družinski oddih, rekreacijo in izlete. Zaradi izjemno ugodnih naravnih pogojev, tukaj je bila zgrajena kakovosti veslaško pot s spremljajočimi objekti za sredozemske Športne igre. Zaton ima svoj festival, ki je tradicionalno potekal na šestnajsti avgusta na praznik svetega Roka, ko nenadoma celo mesto oživi. Če imate radi naravo in mir, potem je Zaton idealna destinacija za vaš dopust. Lastniki Kontakt stanovanje neposredno in prihranite do 40%. Iskanje za kakovostno zasebno nastanitev v Zaton - Šibenik. Dobrodošli v Zaton-Šibenik!

Zaton - Šibenik Vremenska napoved