Apartmaji in zasebne nastanitve Vis - Vis

Vis je mesto in sedež občine na otoku Vis v Jadranu v južni Sloveniji. Njeno prebivalstvo je skoraj 2000 prebivalci in administrativno pripada Biokova. To se nahaja v relativno velikem in zaščitenem zalivu Sveti Juraj, na severovzhodni strani otoka s pogledom na otok Hvar in dalmatinske celini. Podnebje otoka Vis je zelo ugodna, z dolgimi toplo, da vročimi poletji in zelo mile zime in je eden najtoplejših delov celotne Republike Hrvaške. Takšna...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Vis - Vis

Razvrsti po:

Apartmaji Utrobičić

Vis - Vis

Od morja 40 m
Kapaciteta 9 oseb

od 70 €

Komentarji: 8 - Ocena 5/5

Apartmaji Lac - House Rak - Vis

Vis - Vis

Od morja 80 m
Kapaciteta 16 oseb

od 70 €

Komentarji: 5 - Ocena 5/5

Apartmaji Lac - House Riba - Vis

Vis - Vis

Od morja 100 m
Kapaciteta 16 oseb

od 85 €

Komentarji: 4 - Ocena 5/5

Apartmaji Lac - House More - Vis

Vis - Vis

Od morja 100 m
Kapaciteta 16 oseb

od 85 €

Počitniški dom Rest House Stiniva

Vis - Vis

Od morja 1 km
Kapaciteta 7 oseb

od 235 €

Apartmaji Carmen

Vis - Vis

Od morja 30 m
Kapaciteta 14 oseb

od 45 €

Apartmaji Vila Ruža

Vis - Vis

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 100 €

Apartmaji Dis

Vis - Vis

Od morja 50 m
Kapaciteta 13 oseb

od 38 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartma Bilinović

Vis - Vis

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Kuljiš

Vis - Vis

Od morja 150 m
Kapaciteta 8 oseb

od 60 €

Apartma Romandic

Vis - Vis

Od morja 20 m
Kapaciteta 2 oseb

od 55 €

Apartmaji Diadora

Vis - Vis

Od morja 250 m
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartmaji Karuza

Vis - Vis

Od morja 10 m
Kapaciteta 17 oseb

od 40 €

Apartmaji Maslina

Vis - Vis

Od morja 200 m
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartma Roki

Vis - Vis

Od morja 40 m
Kapaciteta 3 oseb

od 50 €

Apartma Pisac

Vis - Vis

Od morja 50 m
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Apartma Studio M&N Baržić

Vis - Vis

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartmaji Ana & Mia

Vis - Vis

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

od 65 €

Apartma Selak

Vis - Vis

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 oseb

od 120 €

Apartmaji Mirja

Vis - Vis

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 oseb

od 49 €

Apartmaji Elena

Vis - Vis

Od morja 600 m
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Apartmaji Utrobičić ( Vis - Vis)

Dobrodošli na našem čudovitem otoku, kjer je narava skoraj nedotaknjena, morje pa je kristalno čisto. Apartmaji se nahajajo na južni strani otoka Vis, pri Milni, približno 8 km oddaljen od mesta Vis. Kraj je odličen za dopust, brez hrupa. Morje je 40 m od hiše. Apartmaji so čisti in lepo urejeni. Posteljnina in brisače so v apartmaju. Apartmajske enote imajo zaseben vhod, parkirno mesto in žar.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Utrobičić

Od morja 40 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 70 €

Komentarji: 8 - 5/5
Apartmaji Lac - House Rak - Vis ( Vis - Vis)

Hiša Rak se nahaja 80 metrov od morja in ima 4 apartmaje, vsak z ločenim vhodom in varovano parkirišče. Pred hišo je skupen vrt z žarom in veliko jedilno mizo ter zunanji ogrevan tuš. Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo teraso in lasten pralni stroj.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Lac - House Rak - Vis

Od morja 80 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 70 €

Komentarji: 5 - 5/5
Apartmaji Lac - House Riba - Vis ( Vis - Vis)

Hiša Riba se nahaja 100 metrov od morja in ima 4 apartmaje, vsak ima svoj vhod in varovano parkirišče. Apartmaji v prvem nadstropju imajo balkon s pogledom na morje, apartmaji v pritličju pa imajo prostorno zasebno dvorišče. Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo pralni in pomivalni stroj ter skupni prostor za žar.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Lac - House Riba - Vis

Od morja 100 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 85 €

Komentarji: 4 - 5/5
Apartmaji Lac - House More - Vis ( Vis - Vis)

Hiša More se nahaja 120 metrov od morja in ima 4 apartmaje, vsak z lastnim vhodom in parkirnim prostorom. Apartmaji v prvem nadstropju imajo teraso in balkon s pogledom na morje, medtem ko imajo apartmaji v pritličju lastna prostorna dvorišča. Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo pralni stroj in skupen prostor za žar.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Lac - House More - Vis

Od morja 100 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 85 €

Počitniški dom Rest House Stiniva ( Vis - Vis)

Ta čudovita počitniška hiša se nahaja na južni strani otoka Vis, v kraju Marinje Zemlje, 8 km od mesta Vis in 12 km od mesta Komiža, tik nad Stinivo, eno najlepših plaž na svetu, 15 minut hoje. V bližini so plaže Mala Travna, Smričevica, Srebrena. Parkirišče je zasebno in brezplačno ter brezžični internet. Hiša ima zunanji ogrevan bazen in prostorno dvorišče z ločenim prostorom za sončenje. V pritličju je kuhinja z vsemi dodatki, dnevna soba, kopalnica in spalnica, v prvem nadstropju (mansarda) pa 3 spalnice s kopalnico. Odlična lokacija za vaše varne počitnice v miru in tišini. Uživajte v sprostitvi in zunanjem ogrevanem bazenu, prostornem dvorišču z ločenim prostorom za sončenje. Hiša je v vrsti od treh, z ločenim vhodom in ograjeno teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Rest House Stiniva

Od morja 1 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 235 €

Apartmaji Carmen ( Vis - Vis)

Apartmaji Carmen se nahajajo 30 m od morja in majhnega pristanišča v vasi Rukavac na otoku Vis in so sestavljeni iz 3 nastanitvenih enot različnih velikosti - za 2 do 6 oseb (posamezno). Apartmaji so popolnoma opremljeni, vsak ima ločene balkone in terase s pogledom na morje, ločen vhod, vrt in zaščiteno parkirišče. Najbližje plaže so od apartmajev oddaljene le nekaj minut hoje. Če želite preživeti počitnice na otoku Visu in si privoščiti počitnice zunaj vrveža mest, so apartmaji Carmen pravi kraj za vas. Veseli bomo, da izberete naše apartmaje za počitnice na zeleno-modrem otoku Vis na hrvaškem Jadranu. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Carmen

Od morja 30 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Vila Ruža ( Vis - Vis)

Hiša se nahaja na jugovzhodni strani otoka na parceli 1200 m2. Na voljo so trije apartmaji (v izmeri 50 m2) z ločenimi vhodi in terasami. Hiša ima naravno plažo, ki je le 15 m od hiše z ležalniki in senčniki. Hiša je obsijana s soncem in v okolju zelišč. Poleg hiše je parkirišče in žar, brezplačno za uporabo gostov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Ruža

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 100 €

Apartmaji Dis ( Vis - Vis)

Veseli smo, da uvede zasebno nastanitev v naši družinski hiši, ki se nahaja v centru Vis. V novozgrajeni hiši je v vašem stanovanju odstranjevanje št. 3 in 4, število sobo. 1 in št. 2. Vse namestitvene enote v tem objektu ima lasten vhod, kopalnico, klimatsko napravo, in so opremljeni s sodobno in udobno (wi-fi, TV, ...). Apartmaji so v centru Vis, v bližini pristanišča, zato je naša nastanitev primeren za goste, ki prihajajo brez vozila. Najbližja javna plaža je le 200-m, in vse mestne dobrine, kot so trgovine, banka, pošta, restavracije, itd, so na dosegu roke, in da bo vaše bivanje na otoku Vis, bolj udobno in bolj sproščeno . Vse informacije lahko najdete na naši spletni strani www.accommodation-dis.com

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Dis

Od morja 50 m
Kapaciteta 13 oseb

Cena od 38 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartma Bilinović ( Vis - Vis)

Lepo urejeni, udobno tri-sobno stanovanje s pogledom na morje in veliko teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Bilinović

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Kuljiš ( Vis - Vis)

Apartmaji Kuljiš vam ponujajo štiri studio apartmaje. Nahaja se v mirnem predelu Visa, ki se imenuje Kut. Kamnite hiše in ozke ulice so tiho in sproščujoče vzdušje majhnega mesta. Vsi štirje apartmaji imajo pogled na morje. Dva manjša apartmaja (30 m2) se nahajata v drugem nadstropju in imata ločen balkon. Dva večja apartmaja (35 m2) se nahajata v prvem nadstropju z ločeno teraso. Terase in balkoni so zaščiteni pred soncem z vinsko trto. Vsi apartmaji imajo lastno mini kuhinjo in prostorno kopalnico.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kuljiš

Od morja 150 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 60 €

Apartma Romandic ( Vis - Vis)

Dragi gostje, z veseljem vam predstavljamo družinsko romantično zasebno namestitev na otoku Vis. Romantični apartma se nahaja v obnovljeni kamniti hiši, ki se nahaja v delu mesta Vis, imenovanem Kut. Ta del mesta, znan po restavracijah in barih, vas bo očaral s slikovitimi, zoženimi ulicami in značilnimi dalmatinskimi kamnitimi hišami. Družinska počitniška hiša Romandic se nahaja tik ob čudoviti obali, trgovine pa so vam na dosegu roke. Nekaj minut stran od hiše je javno parkirišče, kjer lahko, če pridete z avtomobilom, parkirate svoje vozilo. Najbližja prodnata plaža je v hoje in zlahka se sprehodite do centra mesta Vis, kjer se sprehodite v 15 minutah ob morju. Tam lahko najdete vse ugodnosti mesta in turistične objekte. Družinski apartma Romandic je za štiri osebe in sestoji iz dveh spalnic, kuhinje z jedilnico, kopalnice in terase. Stanovanje je prostorno in udobno, opremljeno s klimatsko napravo in vsemi ostalimi udobji. Položaj hiše in udobna namestitev vam zagotavljata prijeten in sproščujoč dopust na prelepem otoku Visu. Parkirišče je oddaljeno približno 100 metrov od hiše. Oddaljenost od restavracij – 10 m Oddaljenost od morja – 20 m Oddaljenost od trgovine – 10 m Oddaljenost od plaže – 500 m Z veseljem vas pozdravljamo v našem domu, družini Romandic

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Romandic

Od morja 20 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Diadora ( Vis - Vis)

Dragi gostje, smo veseli, da predstavi vas Diadora stanovanja, ki se nahaja v središču otoka in mesta Vis, od centra dovolj daleč, da lahko slišite samo cvrlikanje čričkov, še dovolj blizu vseh turističnih znamenitosti ( restavracije, trgovine, pošta, banka, bolnišnica), ki so na dosegu roke, le 200 metrov od pristanišča. Stare kamnite hiše Notranjost je bila v celoti obnovljena. Za počitnice, vam ponujamo, da vas dva apartmaja. Apartmaji so na novo opremljeni, s klimo, TV, SAT TV, brisače tudi tuš, tekoče milo, toaletni papir, sušilnik za lase. Sestavljeni so iz kuhinjo, jedilnico s kavčem, spalnico, kopalnico in balkon.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Diadora

Od morja 250 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Karuza ( Vis - Vis)

Apartmaji Karuza se nahajajo v lepi kamniti hiši v Rukavcu. Hiša se nahaja tik ob morju, na majhnem polotoku le nekaj korakov stran. Nepremičnina ima lastno parkirišče in kamin, ki je na voljo gostom. Na voljo so štirje apartmaji, dve garsonjeri ter dva velika dvosobna in trisobna. V bližini sta dve restavraciji, supermarket je oddaljen 2 km, Vis pa 10 km. Precej blizu otočka Ravnik, kjer je znana zelena jama in otok Budihovac ter veliko lepih nedotaknjenih plaž, kjer lahko najdete mir v senci borovcev. Gostitelji imajo lastne vinograde in oljčne nasade, tako da lahko poskusite vino, žganje, oljčno olje, slane inčune, vložene kapre in veliko lokalnih in domačih izdelkov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Karuza

Od morja 10 m
Kapaciteta 17 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Maslina ( Vis - Vis)

Novozgrajeni Apartmaji Maslina se nahaja v zalivu Rukavac, 10 km stran od mesta Vis, v družinski hiši v prvem nadstropju. Njena velikost je 60 m2 in njegov opremljeni z moderno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, ki je tudi spalnica za 2 osebi in kopalnico, ki vsebuje WC, tuš in pralni stroj. Apartmaji vključuje pokrito teraso (20 m2). Parkirno mesto je na voljo izven stanovanja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Maslina

Od morja 200 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Roki ( Vis - Vis)

Apartma Roki se nahaja le sto metrov od trajektnega pristanišča in mesta ter 5 minut hoje od najbližje plaže. Klimatiziran, s teraso in balkonom s pogledom na morje. Organiziramo vse vrste izletov (avto, čoln ...) na najatraktivnejše lokacije na otoku. Nudimo možnost najema avtomobilov, skuterjev, koles, čolnov, kajakov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Roki

Od morja 40 m
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 50 €

Apartma Pisac ( Vis - Vis)

Z veseljem vam predstavljamo družinske apartmaje Pisac v svoji družinski hiši na otoku Visu. Hiša se nahaja v delu mesta Vis, imenovano Kut, znano po svojih restavracijah in gostilnah. Ta del mesta vas bo očaral s slikovitimi, ozkimi ulicami, starimi kamnitimi hišami in prekrasno ribo, od koder boste lahko uživali v edinstvenem panoramu mesta Vis. Nastanitev v apartmajih Pisac je idealna za tiste, ki uživajo v miru in čisto daleč od hrupa in gneče, vendar še z mestnimi zmogljivostmi. Najbližja peščena plaža je v hoje, približno 200 metrov od hiše, kar bo prispevalo k vašemu udobju in udobju. Družina Pisac vam ponuja tri udobne in prostorne apartmaje. V zgornjem nadstropju družinske hiše se nahajajo dva apartmaja enake velikosti in kapaciteta, tretje stanovanje pa je v nedavno zgrajeni ločeni hiši. Vsi apartmaji so sestavljeni iz kuhinje, dnevnega prostora s kavčem, dvoposteljne sobe in kopalnice. Prvi dve apartmaji imajo balkon s pogledom na Kut in tretji apartma ima teraso s teraso. Vsak apartma ima zaseben vhod.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Pisac

Od morja 50 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Apartma Studio M&N Baržić ( Vis - Vis)

Oddamo garsonjero za štiri osebe v centru Visa. Na voljo imate kuhinjo (steklokeramična plošča, pečica, hladilnik...), dve postelji 160x200 (zakonska postelja, raztegljiv kavč), klimo, televizijo... Garsonjera se nahaja ob morju, nekaj stopnic navzgor in lahko že plavati. Zvečer si lahko skozi okno studia ogledate film v letnem kinu. Vse ostalo je v bližini (bar, sladoled, trgovina,...) Dobrodošli.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Studio M&N Baržić

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Ana & Mia ( Vis - Vis)

Studio apartmaji Ana & Mia se nahajajo v centru Visa, čez park in na začetku glavne ulice. Razpoložljivost vseh objektov in bližina trajekta je največja prednost naših namestitvenih enot. Na vrhuncu sezone je možen povečan hrup, saj se nastanitev nahaja v centru, vendar naši trenutni gostje nastanitev ocenjujejo kot prijetno in dobro zvočno izolirano. Do glavne mestne plaže se lahko sprehodite v približno 10 minutah. Parkirišče najdete v bližini apartmaja. Nudimo 2 studio apartmaja, vsak prilagojen za bivanje 2 oseb. Naši gostje običajno preživijo aktivne počitnice in se pogosto posvetujejo glede izletov po otoku, kar je možno glede na bližino in razpoložljivost vseh ponujenih vsebin (potovalne agencije, bankomat, pošta, brezplačen WiFi). Na recepciji pred vstopom v apartmaje je cenik storitev, hišni red, izvajajo se vsi zaščitni ukrepi proti COVID-u. Studii nudijo nastanitev s sedežno garnituro in brezplačen WiFi. Vsi studii nudijo klimatsko napravo, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, TV z ravnim zaslonom ter lastno kopalnico s prho in sušilcem za lase. Gostje lahko uporabljajo mikrovalovno pečico, hladilnik, kuhalno ploščo, opekač kruha in grelnik za vodo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ana & Mia

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 65 €

Apartma Selak ( Vis - Vis)

Apartma za 4 osebe: dve spalnici, kuhinja, velika dnevna soba, kopalnica z WC, žar. Prav tako velika in lepa terasa (60 m2, obrnjena proti jugu). Apartma ima čudovit pogled na morje in otok Hvar, Prva vrsta do morja, mir s tišino in sprostitvijo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Selak

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 120 €

Apartmaji Mirja ( Vis - Vis)

Namestitev se nahaja ob morju; sestoji iz dveh apartmajev (A4=47m2 in A2+1=45m2 notranje površine) v Rukavcu in ene ločene samostojne hiše (A4+1) 5m od morja (50m2 notranje površine) v Milni. Vsak apartma ima ograjeno in pokrito teraso (2x18m2) s pogledom na morje in lasten vrt (2x45m2) poleg vsakega apartmaja ter ločene/zasebne vhode. Samostojna hiša A4+1, 5m od morja, ima teraso 60m2, vrt 140m2 okoli hiše: tik pod hišo, 5 metrov od terase, lahko plavate, se potapljate ali skačete v morje. Ko pridete iz morja, je zunanji tuš. Na terasi sta dva ležalnika, zidan žar in betonska miza za sedenje ali obedovanje, s pogledom na modro morje, v katerem lahko uživate ves dan. Del terase nad mizo in zidanim žarom je pokrit in nudi senco ves dan. Vsaka namestitvena enota je opremljena s: klimatsko napravo, neomejenim Wi-Fi internetom, LCD TV in dvema ležalnikoma na vsaki terasi. Prenočišča se nahajajo na južni strani otoka Vis, kjer je morje najtoplejše; Vis je otok z največ sončnimi dnevi na Jadranu. V bližini namestitve so tudi znane plaže/zalivi: Srebrena, Dimond Beach/Tepluš (toplo morje), Zaglav, Zelena špilja, ter dolga skalnata obala na odprtem morju (nudizem/Bili bok, zasebnost). Na voljo je zasebno parkirišče.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mirja

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 49 €

Apartmaji Elena ( Vis - Vis)

Podstražje je lokacija nastanitve. Nahaja se na južni obali otoka, 10 km oddaljeno od mesta Vis, do katerega je lahko dostopno po asfaltirani cesti. Podstražje je majhno ribiško naselje, obdano z zelenjem in negovanimi vrtovi. S teras boste imeli čudovit razgled na zelene hribe, ki obdajajo ta čudovit kraj. Obdajajo ga čudoviti zalivi, peščene in prodnate plaže ter kristalno čisto morje. V bližini se nahaja Srebrena (Srebrna plaža), ena najlepših plaž na Jadranu. Ob zalivu Rukavac se nahajata dva lepa zelena otoka, na enem od njih (Ravnik) je znamenita Zelena jama. Turisti se lahko odpravijo na organizirane izlete s taksi čolni ali obiščejo različne zanimive kraje na obali ali v notranjosti. Našli bodo številne restavracije, znane po svojih dalmatinskih specialitetah, še posebej okusnih svežih ribah na žaru.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Elena

Od morja 600 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Turistični vodnik - Vis - Vis

Vis - Vis  - Grb Vis je mesto in sedež občine na otoku Vis v Jadranu v južni Sloveniji. Njeno prebivalstvo je skoraj 2000 prebivalci in administrativno pripada Biokova. To se nahaja v relativno velikem in zaščitenem zalivu Sveti Juraj, na severovzhodni strani otoka s pogledom na otok Hvar in dalmatinske celini. Podnebje otoka Vis je zelo ugodna, z dolgimi toplo, da vročimi poletji in zelo mile zime in je eden najtoplejših delov celotne Republike Hrvaške. Takšna ugodno podnebje spodbuja bujno rast tropskih in sredozemskih rastlin, vključno z palme, gume, oljk, grozdja in limone. Zaradi svoje izjemno ohranjeno naravo, je celoten otok Vis imenovan kot eden od desetih najbolj okoljsko ohranjeno sredozemskem otoku, ki ga Svetovne organizacije za varstvo okolja. Z sredine dvajsetega stoletja, so bili glavni vir dohodka prebivalcev mesta Vis vinogradi in pridelava vina. V zadnjih letih, turizem in turistično nastanitev v zasebnih družinskih hišah so prevzeti vodilno vlogo pri dohodka lokalnega prebivalstva. V mestu lahko gostje vključijo v različne športne aktivnosti ali pa se sprostite na eni izmed številnih plaž. Prirovo je najbolj priljubljena plaža v mestu Vis, in se razteza vzdolž promenade na severni obali polotoka, ki se imenuje tudi Prirovo. To je še posebej pomembno športno rekreativni center s štiri teniška igrišča, košarka in nogomet. Na voljo je tudi jadranje, kriket in padalstvo klub. Zunaj mesta je mogoče, da se potopite skupaj s profesionalnim potapljačem v dveh potapljaških centrov, pohod ali vožnjo s kolesom. Priporočamo tudi obisk kakovostnih lokalnih restavracij, kjer boste lahko poskusili kulinarične specialitete: domač kruh ali sardele na žaru. Obiščite mesto Vis in izkušnje prvobitni lepoto ene izmed najizvirnejših in najbolj ohranjenih otokov na Jadranu. Privatna namestitev v mestu Vis na otoku Vis. Velika ponudba proračunskih apartmajih in sobah v privatnih družinskih hiš. Dobrodošli v mestu Vis na otoku Vis!

Vis - Vis Vremenska napoved