Apartmaji in zasebne nastanitve Bilice - Šibenik

Bilice je majhna vasica in središče občine, le 5 km severno od mesta Šibenik. Nahaja se na bregovih Prokljanskega jezera (poplavljena reka Krka) v bližini znanega Narodnega parka Krka. Bilice ima več kot 2000 prebivalcev in spada med manjše občine na Hrvaškem. V zadnjem času se razvija turizem, še posebej zato, ker je celotno območje Bilice ostalo ohranjeno od težke industrije in prekomerne gradnje. Načrtovana je tudi izgradnja marine...

Razvrsti po:

Apartma Baza

Bilice - Šibenik

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartma Baza ( Bilice - Šibenik)

Klimatiziran apartma (35 m² + 18 m² terase) ima eno spalnico za dve osebi z dvema ločenima posteljama, ki se lahko združita v udobno zakonsko posteljo, dobro opremljeno kuhinjo z jedilno mizo, pomivalnim strojem, pečica in hladilnik, dnevna soba s TV (satelitska, pametna TV), kopalnica s pralnim strojem in terasa s pogledom na vrt in žar. Stanovanje je zasebno in ima vse, kar potrebujete za udobno bivanje, WIFI, klimatsko napravo za poletje in zimo, stroj za pranje, pomivalni stroj, TV, SMART TV. Zagotovljene bodo tudi čiste brisače, postelja, pripravljena s čisto posteljnino, toaletni papir, gel za prhanje, šampon, sušilec za lase, opremljena kuhinja, likalna deska in likalnik.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Baza

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Bilice - Šibenik

Bilice - Šibenik  - Grb Bilice je majhna vasica in središče občine, le 5 km severno od mesta Šibenik. Nahaja se na bregovih Prokljanskega jezera (poplavljena reka Krka) v bližini znanega Narodnega parka Krka. Bilice ima več kot 2000 prebivalcev in spada med manjše občine na Hrvaškem. V zadnjem času se razvija turizem, še posebej zato, ker je celotno območje Bilice ostalo ohranjeno od težke industrije in prekomerne gradnje. Načrtovana je tudi izgradnja marine za navtike. To je mirno območje, idealno za vse ljubitelje narave, miru in tišine. V bližini je mesto Šibenik, kjer boste našli številne kulturne znamenitosti in razburljivo nočno življenje. Do Skradina in vhoda v Nacionalni park Krka je le nekaj kilometrov, da lahko raziščete vse naravne lepote te čiste kraške reke. Namestitev v Bilicah je na voljo izključno v zasebnih družinskih hišah v apartmajih, sobah in počitniških hišah. Obiščite Bilice in uživajte v mirnem družinskem dopustu v čistem morju in čistem zraku. Dobrodošli v Bilice!

Bilice - Šibenik Vremenska napoved