Apartmaji in zasebne nastanitve Brijesta

Brijesta je majhno ribiško in turistično naselje v grofiji Dubrovniško-neretvanske na Hrvaškem. To se nahaja v globokem naravnem zalivu na severni strani polotoka Pelješca, 23 km od mesta Ston, na katerega se administrativno pripada. V vasi življenju le okoli 100 stalnih prebivalcev, ki so zaposleni v turizmu, kmetijstvu in ribištvu. V zadnjih letih, še posebej je razvoj turizma tako večina domačinov ponuja kakovostne apartmaje in sobe v...

Razvrsti po:

Apartmaji Sunce

Brijesta

Od morja 40 m
Kapaciteta 10 oseb

na vprašanje

Apartmaji NAL Biskup

Brijesta

Od morja 10 m
Kapaciteta 24 oseb

od 55 €

Apartmaji Sunce ( Brijesta)

Apartmaji ob morju z velikimi terasami in lepih morskih wiews. Cena vsakega je 55 € / dan. Turistična taksa parkirišče wi fi internet, so vključeni v ceno.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sunce

Od morja 40 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji NAL Biskup ( Brijesta)

Apartmaji Nal Biskup se nahajajo v Putniković in imajo lastno plažo v samotnem kraju. Objekt se nahaja 15 metrov od morja in vključujejo enote z opremo za kuhanje in brezplačen brezžični internet (WiFi), satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Stanovanje ima teraso in sedežno garnituro. Prav tako ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pečico in hladilnik. Kopalnico vključuje kad ali tuš in bide. Sobe imajo pogled na morje. Gostje brezplačno lahko porabi izdelkov, pridelanih v zelenjavni vrt, v bližini stanovanjske Nal Biskup so dejavnosti, kot so plavanje, pohodništvo in potapljanje masko in dihalko.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji NAL Biskup

Od morja 10 m
Kapaciteta 24 oseb

Cena od 55 €

Turistični vodnik - Brijesta

Brijesta  - Grb Brijesta je majhno ribiško in turistično naselje v grofiji Dubrovniško-neretvanske na Hrvaškem. To se nahaja v globokem naravnem zalivu na severni strani polotoka Pelješca, 23 km od mesta Ston, na katerega se administrativno pripada. V vasi življenju le okoli 100 stalnih prebivalcev, ki so zaposleni v turizmu, kmetijstvu in ribištvu. V zadnjih letih, še posebej je razvoj turizma tako večina domačinov ponuja kakovostne apartmaje in sobe v njihovih zasebnih stanovanjih. Poleg 200 ležišč v zasebnem stanovanju sta tudi dva avtomobila kampiranje (Zakono i Vrela) s 400 mest. Kraj je zelo miren in tih, in je idealen za tiste, ki želijo preživeti počitnice zunaj mestnega smoga in prometnih zamaškov. Tukaj je čudovita prodnata plaža s kristalno čisto vodo. Več manjših otočkov (Tajan, Lovorikovac in Pucenjak), ki se nahajajo v velikem zalivu je primerna za plavanje in ribolov. Obiščite Brijesta, to majhno, tiho in mirno naselje, in preživite počitnice z veliko sonca, toplote, neokrnjeno naravo in opojne vonjave sredozemskega polotoku Pelješac. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Brijesta. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve in prihranite do 40%. Dobrodošli na Brijesta na polotoku Pelješac!

Brijesta Vremenska napoved