Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Brijesta - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Brijesta

Brijesta - Grb

Brijesta je majhno ribiško in turistično naselje v grofiji Dubrovniško-neretvanske na Hrvaškem. To se nahaja v globokem naravnem zalivu na severni strani polotoka Pelješca, 23 km od mesta Ston, na katerega se administrativno pripada. V vasi življenju le okoli 100 stalnih prebivalcev, ki so zaposleni v turizmu, kmetijstvu in ribištvu. V zadnjih letih, še posebej je razvoj turizma tako večina domačinov ponuja kakovostne apartmaje in sobe v njihovih zasebnih stanovanjih. Poleg 200 ležišč v zasebnem stanovanju sta tudi dva avtomobila kampiranje (Zakono i Vrela) s 400 mest. Kraj je zelo miren in tih, in je idealen za tiste, ki želijo preživeti počitnice zunaj mestnega smoga in prometnih zamaškov. Tukaj je čudovita prodnata plaža s kristalno čisto vodo. Več manjših otočkov (Tajan, Lovorikovac in Pucenjak), ki se nahajajo v velikem zalivu je primerna za plavanje in ribolov. Obiščite Brijesta, to majhno, tiho in mirno naselje, in preživite počitnice z veliko sonca, toplote, neokrnjeno naravo in opojne vonjave sredozemskega polotoku Pelješac. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Brijesta. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve in prihranite do 40%. Dobrodošli na Brijesta na polotoku Pelješac!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Brijesta
Poceni apartmaji Brijesta
Zasebna namestitev Brijesta

Brijesta - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Brijesta

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Sunce Brijesta - Hrvaška

Apartmaji Sunce
Brijesta

Od morja 40 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje

Apartmaji Matea Brijesta - Hrvaška

Apartmaji Matea
Brijesta

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji NAL Biskup Brijesta - Hrvaška

Apartmaji NAL Biskup
Brijesta

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje


Apartmaji Sunce Brijesta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sunce - Brijesta

Apartmaji ob morju z velikimi terasami in lepih morskih wiews. Cena vsakega je 55 € / dan. Turistična taksa parkirišče wi fi internet, so vključeni v ceno.


Apartmaji Matea Brijesta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Matea - Brijesta

Two-sobno studio apartma z veliko teraso v mirnem zalivu na polotoku od morja oddaljeno 20 m. Imate vino, ribe, školjke in lokalne zelenjave


Apartmaji NAL Biskup Brijesta
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji NAL Biskup - Brijesta

Apartmaji Nal Biskup se nahajajo v Putniković in imajo lastno plažo v samotnem kraju. Objekt se nahaja 15 metrov od morja in vključujejo enote z opremo za kuhanje in brezplačen brezžični internet (WiFi), satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Stanovanje ima teraso in sedežno garnituro. Prav tako ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pečico in hladilnik. Kopalnico vključuje kad ali tuš in bide. Sobe imajo pogled na morje. Gostje brezplačno lahko porabi izdelkov, pridelanih v zelenjavni vrt, v bližini stanovanjske Nal Biskup so dejavnosti, kot so plavanje, pohodništvo in potapljanje masko in dihalko.