Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Cres - Beli - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Cres - Beli

Cres - Beli - Grb

Beli je majhno turistično naselje v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. Nahaja se na severovzhodni strani otoka Cresa, na hribu, le 200 metrov od morja. Village ima obliko akropole in se nahaja na vrhu 130 metrov visokega hriba. Ima prebivalcev le 50 stalnih prebivalcev, in administrativno pripada mesta Cres. Kulturnih in zgodovinskih znamenitosti je vredno omeniti, so: Cerkev v romanskem slogu, v katerem je več dragocenih glagolskih napisov, cerkev Marije z muzejsko zbirko, gotska cerkev svetega Antona, prazgodovinski hlevi na vhodu v mesto Roman most čez kanjon, kamnita glava kralja Abela. Beli je idealen kraj za miren družino in kamping turizem z lepo prodnato plažo in dobro zaščiteno majhno pristanišče. Vse narave in ljubitelje aktivnih počitnic bodo uživali v dolgih sprehodih v lepih gozdnatih področjih Tramuntana. Tukaj je Eco center Beli, v katerem je na voljo več stalna postavitev razstave. To so biotska raznovrstnost Cres - Lošinj arhipelag, zgodba o beloglavi jastrebi in zgodovinske in krajinske dediščine gozdov Tramuntana. Vabimo vas, da obiščete otok Cres in romantična malo srednjeveške vasi Beli in preživite počitnice v popolnem miru in tišini, in v neokrnjeni naravi in ​​čistem morju. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Beli. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40%, brez visoke provizije agencije. Dobrodošli v Beli na otoku Cresu!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Cres - Beli
Poceni apartmaji Cres - Beli
Zasebna namestitev Cres - Beli

Cres - Beli - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Cres - Beli

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Kalikut Cres - Beli - Hrvaška

Apartmaji Kalikut
Cres - Beli

Od morja 800 m
Kapaciteta 2 osebe od 50 €

Apartmaji Merikanić Cres - Beli - Hrvaška

Apartmaji Merikanić
Cres - Beli

Od morja 800 m
Kapaciteta 2 osebe od 40 €


Apartmaji Kalikut Cres - Beli
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 2 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kalikut - Cres - Beli

Kraj se nahaja na hribu v bližini morja. Mesto je na nadmorski višini okoli 100 metrov, od morja je oddaljena le 200 metrov. Obstajajo različne znamenitosti, vključno most zgrajen v vladanja cesarja Tiberija, je v celoti ohranjena in je redek primer rimske arhitekture. Znano je tudi, beloglavega jastreba, čisto morje in plaže. Apartmaji se nahajajo v zasebni hiši z lepo teraso s pogledom na morje. V naši hiši nudimo nastanitve apatman (2 +2) in stanovanje (2 +1), kategorizirana z dvema zvezdicama, ki vam bo omogočilo, tolažil in udoben dom. Apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico in spalnico ima prekrasen pogled na morje.


Apartmaji Merikanić Cres - Beli
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 2 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Merikanić - Cres - Beli

Apartma za 2 + 1 oseb za najem. Zemljišče se nahaja v centru vasi Beli na otoku Cresu. Obdan je z plaže, gozdovi, poti, labirintov, rimskimi ostanki in zapuščenih vaseh. Če se ustavite občudovali naravo, lahko vidite ovce, delfine, griffins, jelene, kuščarje, kot tudi jame, ribnike, potoke. Naša družina bo vam toplo dobrodošlico in pomoč, da bi vaš dopust edinstven in nepozaben. Za vsa vprašanja in rezervacije se obrnite na nas preko telefonske številke ali e-poštnega apartman.merikanic@gmail.com~~HEAD=pobj Tel. +385 91 307 8802