Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Malinska

Krk - Malinska - Grb

Malinska je turistično središče in sedež občine Omišalj na otoku Krku v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. To se nahaja ob severovzhodni obali otoka v veliki naravni in gozdnatem zalivu. Od Krk most je 15 km od mesta Krk in Rijeka Letališče je 12 km, zaradi česar je zelo dostopna turistična destinacija. Ta gozdna površina Dubašnica začeli naseljevati v 15. stoletju, na pobudo družine Frankopanov. V 18. stoletju, Malinska s sosednjo pristanišča Porat postaja pomembno pristanišče na otoku Krku, iz katere se izvaža izdelke te podeželske regije, predvsem lesa in oljčnega olja in drugih kmetijskih in živinorejskih proizvodov. V zgodnjih sedemdesetih letih je izgradnja turističnega kompleksa Haludovo pospešen razvoj kraja. Čeprav se danes Haludovo ne deluje s polno zmogljivostjo, Malinska je še vedno zelo privlačna destinacija za turiste iz celega sveta s svojo naravno lepoto, prijetno in blago mikroklime in bujne vegetacije ga obdaja. Prijazni gostitelji ponujajo kakovost in udobno nastanitev v apartmajih, sobah in počitniške hiše. Kristalno čisto morje in številne prodnate plaže zagotavljajo sproščujoče počitnice na soncu in morju in so idealni za družine z majhnimi otroki. Vrhunec mestu je plaža Rupa, kjer je Modra zastava priznanje za čistočo morja in plaže. Poleg tega je treba omeniti tudi druge plaže, kot Riu, Rova i Malin, ki krasijo to gozdnatem zalivu. Okoli Malinske se nahaja več kot 50 km sprehajalnih poti, ki so primerne za kolesarje, in jih lahko dobite na sosednje Njivice, Dobrinj ali celo mesto Krk. Od Malinske se organizirajo dnevne izlete na sosednjemu otoku Cresu, ali panoramske vožnje z Glavotok ali Krškim mostom. V večernih urah lahko uživate koncertov klasične in tradicionalne glasbe, ki so običajno potekala v atriju frančiškanskega samostana, ali na drugih lokacijah. Obiščite otok Krk in Malinska, slikovitem in mirnem kraju, kjer lahko preživite popolnoma sproščen oddih. Iskanje poceni zasebno nastanitev v Malinski. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Malinski na otoku Krku. Dobrodošli v Malinska!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Krk - Malinska
Poceni apartmaji Krk - Malinska
Zasebna namestitev Krk - Malinska

Krk - Malinska - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Krk - Malinska

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Malinska Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Malinska
Krk - Malinska

Od morja 450 m
Kapaciteta 8 osebe od 80 €

Apartmaji Zora Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Zora
Krk - Malinska

Od morja 150 m
Kapaciteta 9 osebe od 40 €

Apartmaji Mil-Mar Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Mil-Mar
Krk - Malinska

Od morja 100 m
Kapaciteta 13 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Mil-Mar Krk - Malinska - Hrvaška

Počitniški dom Mil-Mar
Krk - Malinska

Od morja 150 m
Kapaciteta 13 osebe na vprašanje


Počitniške hiše Lili Krk - Malinska - Hrvaška

Počitniški dom Lili
Krk - Malinska

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe od 90 €

Apartmaji Hudan Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Hudan
Krk - Malinska

Od morja 300 m
Kapaciteta 12 osebe od 30 €

Apartmaji Dunja Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Dunja
Krk - Malinska

Od morja 500 m
Kapaciteta 25 osebe od 40 €

Apartmaji Malinska Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Malinska
Krk - Malinska

Od morja 250 m
Kapaciteta 12 osebe od 55 €


Apartmaji More Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji More
Krk - Malinska

Od morja 800 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje

Apartmaji Josipa Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Josipa
Krk - Malinska

Od morja 700 m
Kapaciteta 15 osebe na vprašanje

Apartmaji Lavande Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Lavande
Krk - Malinska

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe od 36 €

Apartmaji Margetić Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Margetić
Krk - Malinska

Od morja 150 m
Kapaciteta 8 osebe od 29 €


Apartmaji Maslina Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Maslina
Krk - Malinska

Od morja 100 m
Kapaciteta 3 osebe na vprašanje

Apartmaji Lina 1 Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Lina 1
Krk - Malinska

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe od 68 €

Apartmaji Biserka Vantačići Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Biserka Vantačići
Krk - Malinska

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Gašpar Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Gašpar
Krk - Malinska

Od morja 1000 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €


Apartmaji Branka Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Branka
Krk - Malinska

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Villa Poljica Krk - Malinska - Hrvaška

Počitniški dom Villa Poljica
Krk - Malinska

Od morja 3500 m
Kapaciteta 6 osebe od 120 €

Apartmaji Kory  Krk - Malinska - Hrvaška

Apartmaji Kory
Krk - Malinska

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 osebe od 50 €


Apartmaji Malinska Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 450 m
Kapaciteta 8 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Malinska - Krk - Malinska

Otok Krk, Malinska, novo duplex stanovanje s tremi spalnicami in pogledom na morje! Duplex stanovanje je sestavljen iz kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, dve dvoposteljni sobi, kopalnico in pokrito teraso s pogledom na morje v prvem nadstropju. Na drugem nadstropju v mansardi je kuhinja z jedilnico, dnevno sobo, eno spalnico in kopalnico. Stanovanje je moderno in opremljeno. To je klimatiziran (vsako nadstropje ima ločene klimatske naprave). Oprema kuhinje: štedilnik s 4 kuhalne plošče, pečica, napa, hladilnik, pomivalni stroj, posodo, pribor, kuhinjske krpe, kuhalnik vode, aparat za kavo. Ostala oprema: pralni stroj, sušilec za lase, likalnik in likalna deska, zložljiva oblačila za lase, posteljnina in brisače, klima, telefon, SAT TV, brezžični internet, parkirišče.


Apartmaji Zora Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 9 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Zora - Krk - Malinska

Ponujamo vam tri sodobno in v celoti opremljen studio apartmajev (Rouge, Rose in bež barve) serije woderful počitnice v Vantačići (Malinska) na Krku, Croatias največjem otoku. Je obdan z zelenjem, apartmaji ponujajo mir in zasebnost. Ker je le 150 meteres oddaljena od plaže in le 30 m od trgovine in restavracije Naši apartmaji so odlično postavljeni tako, da izpolnjujejo veliko vašim potrebam. Vsi apartmaji so okusno opremljene in skupaj s prijaznimi gostitelji zagotavljajo udobno namestitev za prijetne in nepozabne počitnice.


Apartmaji Mil-Mar Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 13 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mil-Mar - Krk - Malinska

2 apartmaja za najem (vsaka 4 + 3/4 + 2 osebi) 150 metrov od plaže v Vantačići - Malinska. Vsako stanovanje ima 100 m2 - terasa 30 m2 in 70 m2 bivalne površine (dnevna soba, jedilnica in kuhinja, dve spalnici, hodnik in veliko kopalnico). Apartmaji so ohranile in ograjen vrt (idealen za hišne ljubljenčke) z možnostjo žara in zunanji tuš in Nadstrešek za štiri parkirna mesta. Apartmaji so sodobno, vsebuje klimatsko napravo, pralni stroj, pomivalni stroj, satelitsko anteno, brezžičnim internetom .... 100 metrov od apartmajev so lepe in vedro plaže in na razdalji 150 metrov, je prva trgovina.


Počitniški dom Mil-Mar Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 13 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Mil-Mar - Krk - Malinska

Najem počitniško hišo, ki sestoji iz dveh ločenih stanovanj - vsakih 100 m2 v Vantačići le 150 metrov od morja. Zgornji in spodnji apartmaji so enaki in je sestavljen iz dve spalnici, kopalnica, hodnik, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico - cca 73 m2 in velika pokrita terasa - 30 m2. Zgornji apartma je 4 + 2 osebe, spodnji apartma 4 + 3 ljudi v vseh 13 oseb. Hiša ima lep vrt - 300 m2 s zunanji tuš in žar in ograjen - prednji in zadnji vhod, zato je priporočljivo za tiste goste, ki imajo hišne ljubljenčke. V zadnjem delu hiše je parkirišče z baldahinom za štiri parkirna mesta. Vsak apartma ima klimatsko napravo, pomivalni stroj, pralni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom in vsemi aparati (mikrovalovna pečica, kavni avtomat, fritezi, opekač kruha, sokovnik), interneta - WI - FI. Hiša se nahaja le 150 metrov od majhno pristanišče in lepih plaž z restavracijo. Blizu približno 150 metrov, je prva majhna trgovina, in na 500 metrov visokem trgovini s kavarno in restavracijo.


Počitniški dom Lili Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe

od 90 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Lili - Krk - Malinska

Krk! Počitniška hiša Lili, ki se nahaja na Krk (otok Krk). Idealno za družine z otroki, saj je dovolj prostora za igro in rekreacijo. Hiša se nahaja v mirni ulici še skoraj v centru mesta, idealna za družine z otroki in starejše ljudi, ki iščejo mir in počitek. V bližini trga in drugih objektov (restavracije, lekarna, banka, avtobusna postaja, pošta, ATM). teren je ravno in peš, da gredo na plažo. Prostora je dovolj za več avtomobilov (6) Okoli hiše je velik mediteranski vrt, obdan z visokimi živimi mejami, kjer se otroci lahko igrajo svobodno in imamo ping-pong, bowling in tako naprej. Lastnik ne živi v hiši in celi hiši je na voljo za goste.


Apartmaji Hudan Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 12 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Hudan - Krk - Malinska

Moderni, tihi in čisti apartmaji v družinski hiši. Zemljišče se nahaja 300 metrov od plaže in en kilometer od centra mesta. Trgovina je le 50 metrov. Želimo vam prijetno bivanje v hiši, obdani z zelenjem in prijazni gostitelji.


Apartmaji Dunja Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 25 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Dunja - Krk - Malinska

Spalnica ni. 1 dvoposteljna soba, parket, zakonska postelja Spalnica št. 2 Dvoposteljna soba, ločene postelje, parket dnevna soba jedilnica, dnevna soba in kuhinja sta eno sobo: miza in stoli za vse osebe: ena dodatna možnost za spanje na kavču: parket: ploščicami, posoda, lonci, jedilni pribor, lonci, kuhinjske krpe, električni štedilnik, število kuhalnih plošč: 2, pečica, hladilnik in zamrzovalnik. Kopalnica: kopalnica s straniščem, s prho. Posebnosti: klimatska naprava, klimatska naprava všteta v ceno: številka 1, ogrevanje je vključeno v ceno, posteljnina se menjava enkrat tedensko, brisače (1 velika, 1 mala / na osebo in teden), satelitska televizija, brez domačih živali, Internet (WLAN), brezplačna uporaba balkon balkonom, teraso s pogledom na morje, mize in stoli za balkon so na voljo, ležalniki itd vzemite. balkona: 7 m2. zunanji del žar, parkiranje. Splošne informacije o domači pralni stroj v najem. Lastnik živi v hiši ali soseda, parkirišče


Apartmaji Malinska Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 250 m
Kapaciteta 12 osebe

od 55 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Malinska - Krk - Malinska

Najem sodobno opremljenih apartmajev v lepem mestu Malinska na otoku Krku. Apartmaji so tipa 2 + 2 in pribl. Velikost 55-60 m2, zaradi česar so idealni za družine. Apartmaji imajo klimatsko napravo, sat TV, imamo največji žar na celotnem Malinska, vsak apartma ima lastno parkirišče, plaža je cca. 3-4 min hoje. Cena: od 55 € ob koncu junija do 65 € julij in avgust. NA VOLJO datumi: od 21.6-31.8.2014. Več info: e-mail: ivo.perkovi@gmail.com


Apartmaji More Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji More - Krk - Malinska

Nudimo en apartma 50 m2 + 15 m2 terase v pritličju, da sprejme 4 + 1 osebe (lahko in več po dogovoru) in dva apartmaja v drugem nadstropju 25 m2 + terasa. Eden od njih je zasnovan tako, da sprejme dve osebi, in drugo za 2 + 1 osebo. Apartmaji so na novo popolnoma opremljeno, s kopalnico, kuhinjo, posodo, posteljnino, brisače, TV. Apartmaji se nahajajo na otoku Krku, oddaljen od plaže v Malinska 800 m. Za vse goste imamo parkirišče, žar, gugalnice za otroke. Cena 30 EUR / dan, odvisno od števila postelj.


Apartmaji Josipa Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 700 m
Kapaciteta 15 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Josipa - Krk - Malinska

Popolnoma opremljeni apartmaji Josephine se nahajajo v turističnem naselju imenovanem Malinska. Objekt se nahaja na 10. kapeli. Ima 2 apartmajev in 3 studio apartmaje. Nahaja 700 m od plaže in 1000 m od mesta, kar pomeni, da boste preživeli pri nas res kakovostno počitnice, saj smo zagotovili, da živimo v mirnejšem delu Malinske. Do plaže je 10 minut hoje od centra 20 minut. Parkirišče je zagotovljeno. Premoženja ima velik nazaj vrt, kjer se nahaja žar in majhen park za otroke.


Apartmaji Lavande Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe

od 36 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lavande - Krk - Malinska

Apartmaji Lavande se nahaja v bližini čudovite plaže, ki ponuja veliko možnosti za šport in zabavo. Closeto morja je urejeno 3 km dolgo pot za kolesarje, tek in hojo. Lavender postavljena v tipično mediteransko klimo, v bližini vso potrebno opremo. V Malinski boste našli vse, kar potrebujete za brezskrben dopust. Vse lastnosti imajo terase s pogledom na morje, s čudovitim pogledom na zaliv. Apartmaji Lavande - Malinska se nahaja v neposredni bližini morja. Vsak apartma je za 2 do 4 osebe, vključno s spalnico, dnevno sobo z 2 ležišči, kuhinjo, kopalnico in teraso.


Apartmaji Margetić Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 8 osebe

od 29 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Margetić - Krk - Malinska

Poceni apartmaji v kraju Malinska na otoku Krku. Apartmaji se nahajajo v pritličju in prvem nadstropju, in nekatere prednosti, ki so - Imajo balkon - dovoli, da s seboj - Parkirišče dom - Klimatska naprava za doplačilo 5 EUR - Pristojbina za ogrevanje na dan: 5 evrov - Primerno za alergike - rjuhe enkrat na teden - Brisače so na voljo - Lastnik živi v isti hiši - plaža je samo 150 m


Apartmaji Maslina Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 3 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Maslina - Krk - Malinska

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju hiše v mirnem delu mesta. Hiša je obdana z zelenjem, center in trgovine so v bližini (približno 10 minut). Apartma je sestavljen iz spalnice (zakonska postelja otroška posteljica), dnevna soba, kuhinja, kopalnica in terasa. Parkiranje v dvorišču. Brezplačna uporaba interneta (brezplačen wi - fi), žar (žar), na terasi, uporaba pralnega stroja.


Apartmaji Lina 1 Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 4 osebe

od 68 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lina 1 - Krk - Malinska

Otok Krk, Malinska, stanovanje se nahaja le 50 metrov od plaže! Stanovanje ima dve spalnici, kopalnica, kithen z vseh javnih gospodarskih služb, dnevna soba in balkon. Apartma je klimatiziran, s satelitsko televizijo in z brezplačnim brezžičnim internetom. To se nahaja v neposredni bližini centra mesta, restavracije, nočno življenje in javnega prevoza. Ima lastno zasebno parkirišče. Stanovanje kot nalašč za vse tvoje-letni dopust ob morju!


Apartmaji Biserka Vantačići Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Biserka Vantačići - Krk - Malinska

Luksuzno opremljena dva apartmaja po 80 m2 in studio apartma 15 m2 z velikimi terasami s pogledom na morje in čudovit vrt in zasebno parkirišče.


Apartmaji Gašpar Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1000 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Gašpar - Krk - Malinska

Apartma z eno spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, teraso in kopalnico. V mirnem območju 1 km od morja. Obstaja parkirišče pred stavbo in podnebja, wifi. Posteljnina, posoda, brisače so v uporabi. Kapaciteta je 2 + 2 +2


Apartmaji Branka Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Branka - Krk - Malinska

Apartma se nahaja v Malinji, 300 m od avtobusne postaje Malinska. Hiša je 600 metrov od plaže Haludovo. Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče. Kuhinja je opremljena s hladilnikom. V apartmaju so na voljo brisače in posteljnina. Ima zasebno kopalnico s prho. Plaža Malin je od apartmaja Branka oddaljena 1,1 km, plaža Rova pa 1,9 km. Letališče Rijeka je oddaljeno 11 km.


Počitniški dom Villa Poljica Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 3500 m
Kapaciteta 6 osebe

od 120 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Villa Poljica - Krk - Malinska

Tradicionalna kamnita hiša z bazenom za 6 + 1 osebe. Villa se nahaja v mirnem naselju Poljica v bližini Malinske na otoku Krku, približno 3 km od morja. Skupna velikost hiše 105 m² v dveh nadstropjih. V pritličju je popolnoma opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, hladilnik, frizzier, pečica, mikrovalovna pečica in vse kuhalne naprave. Dnevna soba je povezana s kuhinjo, satelitsko LCD-televizijo in dodatno ležišče za 2 osebi. Hiša ima 2 kopalnici, ena v vsakem nadstropju. Ena kopalnica s tušem in druga s cevjo in pralnim strojem. V drugem nadstropju 3 spalnice z 2 ločenima posteljama in 2 velika zakonska postelja (možnost otroške posteljice na zahtevo). Ena soba s teraso in pogledom na morje. Vsaka spalnica z LCD TV. Villa je popolnoma klimatizirana v vseh prostorih. Na voljo velika terasa (pokrita) in zasebni vrt z bazenom (25 m2), žar. Na voljo brezžični internet in lastno parkirišče. Otok Krk je povezan s kopnim čez most Krk.


Apartmaji Kory  Krk - Malinska
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kory - Krk - Malinska

Sodoben apartma 3 *** s pogledom na morje se nahaja le 50 metrov od morja v mestu Porat pri Malinski. Odlična lokacija blizu morja, trgovine, restavracije in druge storitve. Apartma je v prvem nadstropju, vendar se lahko pred hišo uporablja velik vrt in terasa. Apartma ima 2 spalnici. Ena spalnica z zakonsko posteljo in ena spalnica z ločenimi posteljami. V stanovanju je tudi 2 kopalnici. Kuhinja je v celoti opremljena s pečico, hladilnikom in zamrzovalnikom. V dnevni sobi je velika kavča, kjer lahko spite še 2 osebi. Prav tako je na voljo brezplačni internet WIFI, klima in Sat TV. Pred hišo je parkirišče za avto in žar. Posteljnina in brisače so vključeni v ceno nastanitve.