Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Omišalj

Omišalj je majhno obmorsko mestece na otoku Krku v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. To se nahaja v globokem naravnem zalivu na severozahodnem delu otoka blizu mostu Krk in letališča Rijeka. Staro mestno jedro se nahaja na sto metrov visoki, strmi skali in dominira v tem delu Kvarnerja. Skupaj z mestom Krk, Omišalj je najstarejše naselje na otoku, in je bil prvič omenjen v 12. stoletju kot Castri musculi, Latinsko ime za lokacijo...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Omišalj

Razvrsti po:

Last minute ponudba
Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji LUNA

Krk - Omišalj

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Tea

Krk - Omišalj

Od morja 40 m
Kapaciteta 2 oseb

od 35 €

Apartma Matteo

Krk - Omišalj

Od morja 600 m
Kapaciteta 2 oseb

od 45 €

Apartmaji Vila Lavanda

Krk - Omišalj

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Božić

Krk - Omišalj

Od morja 800 m
Kapaciteta 8 oseb

od 50 €

Apartmaji Omisalj

Krk - Omišalj

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

od 53 €

Apartmaji Bebek

Krk - Omišalj

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 45 €

Apartmaji Kondić

Krk - Omišalj

Od morja 70 m
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Last minute ponudba

Apartma Tara

Krk - Omišalj

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartma Vila Kajče

Krk - Omišalj

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

od 60 €

Last minute ponudba
Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji LUNA ( Krk - Omišalj)

Družinski apartmaji v Omišlju na otoku Krku vam nudijo odlično namestitev za kakovostne družinske počitnice. Apartmaji so opremljeni z vsemi potrebnimi udobji za sodobnega popotnika. Idealno za družine in pare. opremljene kuhinje s posodo, brisačo, rjuhami ... Parkiranje je na voljo na mestu (en apartma ima eno parkirno mesto) V bližini stanovanja je brezplačno javno parkirišče, ki ima dovolj prostora, če pridete z več kot enim vozilom. Hiša se nahaja blizu morja (mi smo tretja vrsta od morskega cirkusa kakih 200-250 m). Pod apartmajem je majhna trgovina, je plaža, tuš, otroški park, park za vadbo .300 m od apartmaja je čudovit kamp Omišalj z vsemi potrebnimi pripomočki, bazeni, mini golf, košarka, restavracije, bar itd. .Od apartmaja je sprehajalna cesta ob morju do centra mesta in marine. Vabimo vas, da se srečate in raziščete naš čudovit Omišalj. Če potrebujete dodatne informacije, nam pišite. Dobrodošli v naših apartmajih!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji LUNA

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Tea ( Krk - Omišalj)

Apartmaji se nahajajo v družinski hiši, 40 m od morja in 2 km od centra Omišalj. Za najem dva apartmaja v prvem nadstropju - veliko teraso s čudovitim pogledom na morje in panoramo Kvarnerja. Apartmaji v kategorizacijo treh zvezdic, popolnoma opremljeno, klima, SAT TV, mini-kuhinja s hladilnikom, vsak apartma ima svoj parkirni prostor na dvorišču. Lahko bi svoje male živali. Obstaja žar. Apartma 2 + 2 je sestavljen iz spalnice z zakonsko posteljo, dnevna soba kavčem (dve ležišči), SAT TV, kuhinja, kopalnica, hodnik, terasa, ima ločen etrance. Z 2 + 1 sestavljajo kuhinja, kopalnica, velika soba (zakonska postelja), kavč (eno ležišče), veliko teraso, apartma ima poseben vhod.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tea

Od morja 40 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 35 €

Apartma Matteo ( Krk - Omišalj)

Površina: 35 m2. Kapaciteta: 2 + 2 + 1. Sobe: SAT / TV, klima, internet (na zahtevo). Kuhinja: hladilnik, štedilnik. Kopalnica: tuš, pralni stroj (po dogovoru). Parkirni prostor: parkirni prostor. Plaža: 600 m. Trgovina: 500 m. Restavracija: 500 m. Post: 500 m. Ambulanta: 500 Center: 500 m. Vrsta plaže: prod. Opombe: kajenje zunaj prostora, invalidski voziček ploščadi, domače živali niso dovoljene. Cene od 01.01 do 28.05 in od 10.09. do 31.12 je 45 EUR: od 28.05 do 02.07 in od 03.09. do 10.09. Cena je 50 EUR Od 02.07. do 16.07. in od 27.08. do 09.03. Cena je 55 EUR, medtem ko 16.07. do 30.07. in 20.08. do 27.08. 60 EUR: in od 30.07. do 20.08. 70 EUR

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Matteo

Od morja 600 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Vila Lavanda ( Krk - Omišalj)

Villa LAVANDA se nahaja v mirnem območju Omišalj zelenja in vonju vrtnic in sivke ob morski obali. Apartmaji so družina tip / za starše z otroki - 2 + 2, in kategorizirana s ***. Vsi naši apartmaji imajo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, lepo teraso s pogledom, žar v senci vrta, parkirišče in vse samo 100 m od morja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Lavanda

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Božić ( Krk - Omišalj)

Dobrodošli v Omišalj na otoku Krku! Apartmaji Božič pravi kraj za idilične počitnice - idealen kraj za počitek in sprostitev. Apartmaji Božič Omišalj se nahaja na severozahodnem delu otoka in je prvo mesto na otoku, ki se srečujejo na prelomu Krškim mostom. Staro mestno jedro se nahaja na pečini 85 metrov visoko in dominira v tem delu Kvarnerja. Z mestom Krk, Omišalj je 100 let, najstarejši še živeči naselje na otoku s turistično tradicijo sega. Zaradi svoje blage klime, odlično podnebje in bližnjega mostu, letališča in mesta Reke, danes Omišalj je privlačna destinacija za mnoge turiste, ki poleg uživanja na soncu in morju, v Omišlju ponuja nenavadno izkušnjo izjemen kulturni in zgodovinski dediščina. Vse vesel, da sem prišel prepričanje, da je človek lahko stojijo v morju in s tem vidijo svoje noge. Imamo, po drugi strani, priprava hišo za vas, naše goste, ki so nas že obiskali in bomo za prvi čas za obisk. Veselimo se srečanja z vami! Družina Božič

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Božić

Od morja 800 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Omisalj ( Krk - Omišalj)

Omišalj se nahaja na severozahodnem delu otoka Krk in je najstarejši še živeči mesto na otoku s turistično tradicijo več kot 100 let. Zaradi milega podnebja, odlično klimo in blizu mostu, letališča in mesta Reke, današnji Omišalj privlačna destinacija za mnoge turiste, ki poleg uživanja na soncu in morju, v Omišlju ponuja edinstveno izkušnjo izjemen kulturni in zgodovinsko dediščino. Hiša se nahaja v zgodovinskem središču mesta (staro mesto), ki se nahaja na visoki pečini, ki dominira v tem delu Kvarnerskega zaliva. Hiša je bila zgrajena leta 1892 in obnovljena 2013 leto. Apartma je 49 m2 in je sestavljen iz kuhinjo, dnevno sobo, dve dvoposteljni sobi (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima ležiščema), kopalnica s tušem, sprednji in zadnji teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Omisalj

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 53 €

Apartmaji Bebek ( Krk - Omišalj)

Apartma se nahaja 70 m od morja. Ima čudovit pogled na Kvarnerski zaliv in morje, ki ponujajo prijetno bivanje počitnice. Obstaja možnost ribolova in drugi rekreacijo. Apartma je opremljen z vso opremo: internet, SAT TV, žar, parkirišče, Microwawe. V bližini 50 m se nahajajo trgovine, Kamp je 200 metrov, airpotrt 2 km, center mesta 2 km. Lep kraj za bivanje na otoku Krku!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Bebek

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Kondić ( Krk - Omišalj)

Vila na mirni lokaciji. Zelo primerna za družine, ki želijo preživeti mirne počitnice. Stanovanje ima lepo teraso, ki ima čudovit pogled na morje, kjer lahko imate zajtrk, in ponoči sedeti in se sprostite z lepimi pogledi. Hiša je blizu plaže, tako da lahko greš peš do plaže. Na plaži so tuši.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kondić

Od morja 70 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Apartma Tara ( Krk - Omišalj)

Apartma se nahaja v pritličju družinske hiše. Ima teraso in del je pokrit. Dobra lokacija, mir, pogled na morje, 200m od morja. Uživajte, kopajte, sončite se, hodite ob morju. Odkrijte lepote starega mesta Omišalj in obiščite druge kraje otoka Krka.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Tara

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Apartma Vila Kajče ( Krk - Omišalj)

Vila z dvema popolnoma opremljenima apartmajema, ki se nahaja na morju. Gostje imajo dostop do skupne terase z mizo in sedežno garnituro, obdan z zelenjem.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Vila Kajče

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 60 €

Turistični vodnik - Krk - Omišalj

Krk - Omišalj  - Grb Omišalj je majhno obmorsko mestece na otoku Krku v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. To se nahaja v globokem naravnem zalivu na severozahodnem delu otoka blizu mostu Krk in letališča Rijeka. Staro mestno jedro se nahaja na sto metrov visoki, strmi skali in dominira v tem delu Kvarnerja. Skupaj z mestom Krk, Omišalj je najstarejše naselje na otoku, in je bil prvič omenjen v 12. stoletju kot Castri musculi, Latinsko ime za lokacijo lupin. Številne arheološke sledove se nam kaže, da je bilo območje mesta Omišalj naseljen v času starih Ilirov, ki ji sledi Rimljanov. Skozi srednjem veku Krka je v lasti družine Frankopanov, ki je zidal grad tukaj, kasneje pa je bil do 18. stoletja vladali Benečani. Njen gospodarski in turistični boom je v sredini prejšnjega stoletja, in danes je Omišalj privlačna destinacija za mnoge turiste zaradi svoje bližine Krškim mostom in letališča Rijeka, kombinacija odlične klime in kulturno-zgodovinske dediščine. Nastanitev je na voljo v udobno apartmaji, sobe in počitniške hiše kot del zasebnega nastanitev družine. Lahko se sprostite in uživajte v najbolj znane plaže Pesja, ki je označena z modro zastavo kot zagotovilo za čisto morsko vodo. To se nahaja v senci borovcev s pogledom na celoten zaliv Omišalj in je idealna za družine z majhnimi otroki. Od Omišalj organizira dnevne izlete na otoka Cres in panoramske vožnje z ladjo do Glavotok in Krškim mostom. Od zgodovinskih znamenitosti je vredno obiskati, so župnijska cerkev Marijinega vnebovzetja iz 12. stoletja, ki je bila kasneje obnovili z mešanimi romanskimi, renesančnih in baročnih stilov. V bližnjem zalivu Sepen so ostanki antičnega mesta in zgodnjekrščanski kompleksne Mirine Fulfinum. Obiščite otok Krk in Omišalj, ta majhen, slikovitega zgodovinskega mesta in preživeti prijeten in miren družinski dopust v poceni zasebni nastanitvi. Iskanje zasebne nastanitve v Omišlju. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Omišalj. Dobrodošli na Omišalj!

Krk - Omišalj Vremenska napoved