Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Omišalj

Krk - Omišalj - Grb

Omišalj je majhno obmorsko mestece na otoku Krku v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. To se nahaja v globokem naravnem zalivu na severozahodnem delu otoka blizu mostu Krk in letališča Rijeka. Staro mestno jedro se nahaja na sto metrov visoki, strmi skali in dominira v tem delu Kvarnerja. Skupaj z mestom Krk, Omišalj je najstarejše naselje na otoku, in je bil prvič omenjen v 12. stoletju kot Castri musculi, Latinsko ime za lokacijo lupin. Številne arheološke sledove se nam kaže, da je bilo območje mesta Omišalj naseljen v času starih Ilirov, ki ji sledi Rimljanov. Skozi srednjem veku Krka je v lasti družine Frankopanov, ki je zidal grad tukaj, kasneje pa je bil do 18. stoletja vladali Benečani. Njen gospodarski in turistični boom je v sredini prejšnjega stoletja, in danes je Omišalj privlačna destinacija za mnoge turiste zaradi svoje bližine Krškim mostom in letališča Rijeka, kombinacija odlične klime in kulturno-zgodovinske dediščine. Nastanitev je na voljo v udobno apartmaji, sobe in počitniške hiše kot del zasebnega nastanitev družine. Lahko se sprostite in uživajte v najbolj znane plaže Pesja, ki je označena z modro zastavo kot zagotovilo za čisto morsko vodo. To se nahaja v senci borovcev s pogledom na celoten zaliv Omišalj in je idealna za družine z majhnimi otroki. Od Omišalj organizira dnevne izlete na otoka Cres in panoramske vožnje z ladjo do Glavotok in Krškim mostom. Od zgodovinskih znamenitosti je vredno obiskati, so župnijska cerkev Marijinega vnebovzetja iz 12. stoletja, ki je bila kasneje obnovili z mešanimi romanskimi, renesančnih in baročnih stilov. V bližnjem zalivu Sepen so ostanki antičnega mesta in zgodnjekrščanski kompleksne Mirine Fulfinum. Obiščite otok Krk in Omišalj, ta majhen, slikovitega zgodovinskega mesta in preživeti prijeten in miren družinski dopust v poceni zasebni nastanitvi. Iskanje zasebne nastanitve v Omišlju. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Omišalj. Dobrodošli na Omišalj!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Krk - Omišalj
Poceni apartmaji Krk - Omišalj
Zasebna namestitev Krk - Omišalj

Krk - Omišalj - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Krk - Omišalj

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Tea Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Tea
Krk - Omišalj

Od morja 40 m
Kapaciteta 2 osebe od 35 €

Apartmaji Adriana Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Adriana
Krk - Omišalj

Od morja 80 m
Kapaciteta 10 osebe od 30 €

Apartmaji Matteo Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Matteo
Krk - Omišalj

Od morja 600 m
Kapaciteta 2 osebe od 45 €

Apartmaji Vila Lavanda Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Vila Lavanda
Krk - Omišalj

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe od 40 €


Apartmaji Božić Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Božić
Krk - Omišalj

Od morja 800 m
Kapaciteta 8 osebe od 50 €

Apartmaji Omisalj Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Omisalj
Krk - Omišalj

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 osebe od 53 €

Apartmaji Bebek Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Bebek
Krk - Omišalj

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe od 45 €

Apartmaji Rebec Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Rebec
Krk - Omišalj

Od morja 800 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje


Apartmaji Kondić Krk - Omišalj - Hrvaška

Apartmaji Kondić
Krk - Omišalj

Od morja 70 m
Kapaciteta 4 osebe od 60 €


Apartmaji Tea Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 40 m
Kapaciteta 2 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tea - Krk - Omišalj

Apartmaji se nahajajo v družinski hiši, 40 m od morja in 2 km od centra Omišalj. Za najem dva apartmaja v prvem nadstropju - veliko teraso s čudovitim pogledom na morje in panoramo Kvarnerja. Apartmaji v kategorizacijo treh zvezdic, popolnoma opremljeno, klima, SAT TV, mini-kuhinja s hladilnikom, vsak apartma ima svoj parkirni prostor na dvorišču. Lahko bi svoje male živali. Obstaja žar. Apartma 2 + 2 je sestavljen iz spalnice z zakonsko posteljo, dnevna soba kavčem (dve ležišči), SAT TV, kuhinja, kopalnica, hodnik, terasa, ima ločen etrance. Z 2 + 1 sestavljajo kuhinja, kopalnica, velika soba (zakonska postelja), kavč (eno ležišče), veliko teraso, apartma ima poseben vhod.


Apartmaji Adriana Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 10 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Adriana - Krk - Omišalj

Dragi gostje, ki se nahaja na otoku Krku v slikovitem mestecu Omišalj, malo biser, ki jih je treba odkriti. Naši apartmaji se nahajajo v mirnem delu mesta Omišalj in imate čudovit pogled na morje. Oddaljenost od plaže je le 80 metrov. V stanovanju Adriana Omišalj oddih. Naši ljubeče urejene apartmaje bila zaključena v letu 2008 leto in so opremljeni z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje. Številne športne in osamljene zalivi 300-400 dolžine m se nahajajo v neposredni bližini. Voda je kristalno jasno, najbližja restavracija je 800 m in 300 m od trgovine. Veselimo se srečanja z vami in vam želim veliko sonca za svojo sprostitev in prijetno bivanje.


Apartmaji Matteo Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 600 m
Kapaciteta 2 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Matteo - Krk - Omišalj

Površina: 35 m2. Kapaciteta: 2 + 2 + 1. Sobe: SAT / TV, klima, internet (na zahtevo). Kuhinja: hladilnik, štedilnik. Kopalnica: tuš, pralni stroj (po dogovoru). Parkirni prostor: parkirni prostor. Plaža: 600 m. Trgovina: 500 m. Restavracija: 500 m. Post: 500 m. Ambulanta: 500 Center: 500 m. Vrsta plaže: prod. Opombe: kajenje zunaj prostora, invalidski voziček ploščadi, domače živali niso dovoljene. Cene od 01.01 do 28.05 in od 10.09. do 31.12 je 45 EUR: od 28.05 do 02.07 in od 03.09. do 10.09. Cena je 50 EUR Od 02.07. do 16.07. in od 27.08. do 09.03. Cena je 55 EUR, medtem ko 16.07. do 30.07. in 20.08. do 27.08. 60 EUR: in od 30.07. do 20.08. 70 EUR


Apartmaji Vila Lavanda Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vila Lavanda - Krk - Omišalj

Villa LAVANDA se nahaja v mirnem območju Omišalj zelenja in vonju vrtnic in sivke ob morski obali. Apartmaji so družina tip / za starše z otroki - 2 + 2, in kategorizirana s ***. Vsi naši apartmaji imajo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, lepo teraso s pogledom, žar v senci vrta, parkirišče in vse samo 100 m od morja.


Apartmaji Božić Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 8 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Božić - Krk - Omišalj

Dobrodošli v Omišalj na otoku Krku! Apartmaji Božič pravi kraj za idilične počitnice - idealen kraj za počitek in sprostitev. Apartmaji Božič Omišalj se nahaja na severozahodnem delu otoka in je prvo mesto na otoku, ki se srečujejo na prelomu Krškim mostom. Staro mestno jedro se nahaja na pečini 85 metrov visoko in dominira v tem delu Kvarnerja. Z mestom Krk, Omišalj je 100 let, najstarejši še živeči naselje na otoku s turistično tradicijo sega. Zaradi svoje blage klime, odlično podnebje in bližnjega mostu, letališča in mesta Reke, danes Omišalj je privlačna destinacija za mnoge turiste, ki poleg uživanja na soncu in morju, v Omišlju ponuja nenavadno izkušnjo izjemen kulturni in zgodovinski dediščina. Vse vesel, da sem prišel prepričanje, da je človek lahko stojijo v morju in s tem vidijo svoje noge. Imamo, po drugi strani, priprava hišo za vas, naše goste, ki so nas že obiskali in bomo za prvi čas za obisk. Veselimo se srečanja z vami! Družina Božič


Apartmaji Omisalj Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 osebe

od 53 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Omisalj - Krk - Omišalj

Omišalj se nahaja na severozahodnem delu otoka Krk in je najstarejši še živeči mesto na otoku s turistično tradicijo več kot 100 let. Zaradi milega podnebja, odlično klimo in blizu mostu, letališča in mesta Reke, današnji Omišalj privlačna destinacija za mnoge turiste, ki poleg uživanja na soncu in morju, v Omišlju ponuja edinstveno izkušnjo izjemen kulturni in zgodovinsko dediščino. Hiša se nahaja v zgodovinskem središču mesta (staro mesto), ki se nahaja na visoki pečini, ki dominira v tem delu Kvarnerskega zaliva. Hiša je bila zgrajena leta 1892 in obnovljena 2013 leto. Apartma je 49 m2 in je sestavljen iz kuhinjo, dnevno sobo, dve dvoposteljni sobi (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima ležiščema), kopalnica s tušem, sprednji in zadnji teraso.


Apartmaji Bebek Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Bebek - Krk - Omišalj

Apartma se nahaja 70 m od morja. Ima čudovit pogled na Kvarnerski zaliv in morje, ki ponujajo prijetno bivanje počitnice. Obstaja možnost ribolova in drugi rekreacijo. Apartma je opremljen z vso opremo: internet, SAT TV, žar, parkirišče, Microwawe. V bližini 50 m se nahajajo trgovine, Kamp je 200 metrov, airpotrt 2 km, center mesta 2 km. Lep kraj za bivanje na otoku Krku!


Apartmaji Rebec Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 800 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Rebec - Krk - Omišalj

Dobrodošli v Apartment Rebec! Nenavadno zeleni otok z lepimi plažami, peščena, skalnata in prodnate. Bogata kulturna dediščina (rimski ostanki mesta, zgodnje krščanske cerkve, središče glagoljici itd). V bližini znanih turističnih mest Opatija, Crikvenica, Krk, Krk, Baška, Krk, itd) in zanimivosti (Biserujka jame), in lepa neokrnjena narava .. Zaradi milega podnebja, odlično podnebje in bližini mostu, letališče in mesto Reka, danes je Omišalj privlačna destinacija za mnoge turiste, ki uživajo le v soncu in morju, v Omišalj ponuja nenavadno izkušnjo izjemno kulturno in zgodovinsko dediščino. Otok Krk ponuja številne lepe trenutke počitnic, mi pa se bomo potrudili, da vam lepoto mesta Krk in otok čim bližje. Apartma s 3 spalnice, dnevna soba, terasa, večja kuhinja, kopalnica in WC, galerija z eno posteljo. Klimatizirano. Apartma 2 zvezdic (80 m2) Živali: Da. Dim: Da. Terasa z žarom. Pokritih prostorih: Iron hladilnik, klimatska naprava. Kuhalnik vode. Mikrovalovna pečica. Pralni stroj, štedilnik, pomivalni stroj. Sušilnik za lase, televizija. Parkirišče (parkirišče). Tuš na dvorišču. Pralni stroj 2 € / dan. Uporaba za klimatska naprava 5 EUR / dan. Hišni ljubljenčki 4 EUR / dan. Check-out: 9 h - 11 h Check-in: 14 h - 20 h. Prijazni domačini so vam na voljo, da bi vaš dopust še bolj prijetno, tako da lahko pustite zadovoljni, veliko lepih spominov. Želimo vam toplo dobrodošlico in prijetno bivanje v stanovanju Rebec. Apartmaji Cene se lahko dogovorita, da niso ni dokončen!


Apartmaji Kondić Krk - Omišalj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 4 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kondić - Krk - Omišalj

Vila na mirni lokaciji. Zelo primerna za družine, ki želijo preživeti mirne počitnice. Stanovanje ima lepo teraso, ki ima čudovit pogled na morje, kjer lahko imate zajtrk, in ponoči sedeti in se sprostite z lepimi pogledi. Hiša je blizu plaže, tako da lahko greš peš do plaže. Na plaži so tuši.