Apartmaji in zasebne nastanitve Jastrebarsko

Jastrebarsko je mesto na osrednji Hrvaški (Zagrebška županija), ki leži ob vznožju gore Žumberak in gore Samoborsko, na pol poti med Zagrebom in Karlovcem. Mesto Jastrebarsko je dobilo ime po jastrebih, v nemškojezičnih virih pa se imenuje tudi Jaska, kar je priljubljeno ime tega mesta. Mesto je bilo prvič omenjeno v 13. stoletju v listini bana Stjepana, kot trgovsko središče in dvor. Na življenje in razvoj mesta je najbolj vplivala plemiška...

Razvrsti po:

Počitniški dom Dream Day

Jastrebarsko

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 75 €

Počitniški dom Dream Day ( Jastrebarsko)

Počitniška hiša Dream Day (****) se nahaja na odlični lokaciji v mestu Jastrebarski, le 150 m od centra. Hiša je v celoti opremljena za udobno bivanje 4 oseb in je sestavljena iz kuhinje, dnevne sobe z jedilnico, dveh spalnic, delovne/otroške igralnice, kopalnice, terase, lože, pralnice in dveh prostori za rekreacijo. Gostom so na voljo brezplačna klimatska naprava, WiFi, radio in TV s hrvaškimi in tujimi programi. Vsebina: • vrtni žar/kamin • vrtni ležalniki • manjše mize za biljard • Namizni tenis • namizni nogomet • pikado • namizne igre • igrače Privatno parkirišče je pred hišo in veliko brezplačno mestno parkirišče čez cesto. Ob prihodu vas pričaka turistični zemljevid mesta in sosednjih občin in mest ter množica prospektov in informacij o zgodovinski, turistični, kulturni in gostinski ponudbi celotne regije.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Dream Day

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 75 €

Turistični vodnik - Jastrebarsko

Jastrebarsko  - Grb Jastrebarsko je mesto na osrednji Hrvaški (Zagrebška županija), ki leži ob vznožju gore Žumberak in gore Samoborsko, na pol poti med Zagrebom in Karlovcem. Mesto Jastrebarsko je dobilo ime po jastrebih, v nemškojezičnih virih pa se imenuje tudi Jaska, kar je priljubljeno ime tega mesta. Mesto je bilo prvič omenjeno v 13. stoletju v listini bana Stjepana, kot trgovsko središče in dvor. Na življenje in razvoj mesta je najbolj vplivala plemiška družina Erdödy, ki je imela na tem območju velika posestva od 16. do 19. stoletja. Grad družine Erdödy v mestnem parku v središču Jastrebarskega je najstarejša stavba v mestu in ena največjih turističnih znamenitosti. Danes na območju mesta Jastrebarsko živi približno 16.000 prebivalcev v približno 60 naseljih. Jastrebarsko z okolico je priljubljeno izletniško mesto zaradi čudovitih pokrajin, naravnega parka Žumberak - Samoborsko gorovje, kulturno-zgodovinskih spomenikov, znanih vin in gurmanskih specialitet. Obkroženi s sončnimi vinorodnimi griči, kjer živijo številne družinske kmetije, izletišča, gozdovi, številni potoki, pohodniške in kolesarske poti privabljajo vse več turistov in gostov, ki iščejo počitnice v naravi in ​​v sožitju z naravo. Vinska cesta Plešivica je bila odprta leta 2001, številne družinske kmetije pa ponujajo svoje izdelke, zlasti vino in žganje. Namestitev najdete v počitniških domovih ter v apartmajih in sobah na družinskih kmetijah. Dobrodošli v Jastrebarskem!

Jastrebarsko Vremenska napoved