Apartmaji in zasebne nastanitve Jastrebarsko

Jastrebarsko je mesto na osrednji Hrvaški (Zagrebška županija), ki leži ob vznožju gore Žumberak in gore Samoborsko, na pol poti med Zagrebom in Karlovcem. Mesto Jastrebarsko je dobilo ime po jastrebih, v nemškojezičnih virih pa se imenuje tudi Jaska, kar je priljubljeno ime tega mesta. Mesto je bilo prvič omenjeno v 13. stoletju v listini bana Stjepana, kot trgovsko središče in dvor. Na življenje in razvoj mesta je najbolj vplivala plemiška...

Razvrsti po:

Počitniški dom Dream Day

Jastrebarsko

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 70 €

Počitniški dom Dream Day ( Jastrebarsko)

Počitniška hiša Dream Day (****) se nahaja na odlični lokaciji v mestu Jastrebarsko, le 150 m od centra in je idealna destinacija za družinske počitnice ter poslovna in druga potovanja skozi vse leto. Hiša je primerna za 4 osebe in je sestavljena iz kuhinje, dnevne sobe z jedilnico, stranišča, dveh spalnic, delovne sobe ali otroške igralnice, kopalnice z straniščem, dveh teras, lože, pralnice in prostora za rekreacijo. Vsebina: • vrtni žar • vrtni ležalniki • majhen biljard • namizni tenis • namizni nogomet • pikado • družabne igre • igrače V bližini je otroško igrišče. Ogrevanje je centralno na plin, snemljive klimatske naprave pa se nahajajo v spalnicah in jedilnici / dnevni sobi. Gostom je na voljo brezplačen brezžični dostop do interneta - WiFi, radio in TV s hrvaškimi in tujimi programi. Na dvorišču je brezplačno parkirno mesto. Za otroke, mlajše od 3 let, je nastanitev brezplačna. V krogu 100 m od hiše so banke, pošta, lekarne, galerija, muzej, cerkev, mestne oblasti in druge ustanove, številne trgovine in restavracije; zdravstveni dom je oddaljen 200 m, v 300 m pa so nakupovalni centri Lidl, Konzum in Plodine. V bližini je zaščitni znak Jaske - grad družine Erdödy z na novo obnovljenim parkom, jezerom in kaščo. V okolici, v čudoviti plešiviški pokrajini, je mogoče uživati v različnih športnih aktivnostih, kot so: pohodništvo, tek, kolesarjenje (kolesarske steze), leteči športi, lov in ribolov, gostje pa se lahko sprostijo v peščici restavracij, vinskih kleti in družinske kmetije, ki jih obiluje znana vinska cesta Plešivica.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Dream Day

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 70 €

Turistični vodnik - Jastrebarsko

Jastrebarsko  - Grb Jastrebarsko je mesto na osrednji Hrvaški (Zagrebška županija), ki leži ob vznožju gore Žumberak in gore Samoborsko, na pol poti med Zagrebom in Karlovcem. Mesto Jastrebarsko je dobilo ime po jastrebih, v nemškojezičnih virih pa se imenuje tudi Jaska, kar je priljubljeno ime tega mesta. Mesto je bilo prvič omenjeno v 13. stoletju v listini bana Stjepana, kot trgovsko središče in dvor. Na življenje in razvoj mesta je najbolj vplivala plemiška družina Erdödy, ki je imela na tem območju velika posestva od 16. do 19. stoletja. Grad družine Erdödy v mestnem parku v središču Jastrebarskega je najstarejša stavba v mestu in ena največjih turističnih znamenitosti. Danes na območju mesta Jastrebarsko živi približno 16.000 prebivalcev v približno 60 naseljih. Jastrebarsko z okolico je priljubljeno izletniško mesto zaradi čudovitih pokrajin, naravnega parka Žumberak - Samoborsko gorovje, kulturno-zgodovinskih spomenikov, znanih vin in gurmanskih specialitet. Obkroženi s sončnimi vinorodnimi griči, kjer živijo številne družinske kmetije, izletišča, gozdovi, številni potoki, pohodniške in kolesarske poti privabljajo vse več turistov in gostov, ki iščejo počitnice v naravi in ​​v sožitju z naravo. Vinska cesta Plešivica je bila odprta leta 2001, številne družinske kmetije pa ponujajo svoje izdelke, zlasti vino in žganje. Namestitev najdete v počitniških domovih ter v apartmajih in sobah na družinskih kmetijah. Dobrodošli v Jastrebarskem!

Jastrebarsko Vremenska napoved