Apartmaji in zasebne nastanitve Blace

Blace je majhno obmorsko mestece v bližini izliva reke Mala Neretve v Jadransko morje. To se nahaja v občini Slivno v Dubrovniško-neretvanske županije. Edinstvena pozicija v zalivu v bližini morja in vzdolž reke Neretve, s približno tristo prebivalcev, Blace je zelo zanimiva destinacija za turiste različnih profilov in interesov. Najpogosteje obiskujejo tiste goste, ki želijo miren dopust, ker ni hotel, ampak le nastanitev je na voljo v sobah...

Razvrsti po:

Apartmaji Galeb

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 45 €

Apartmaji Misko

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 35 €

Apartmaji Venera

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

od 45 €

Apartmaji Ozana

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 3 oseb

na vprašanje

Apartmaji Galeb ( Blace)

Apartmaji Stanka in Ivo se nahajajo v majhnem obmorskem vasi Blace, v bližini ustja reke Neretve, priljubljeno kitesurfing okolici. Vsi trije apartmaji imajo pogled na morje in so zelo blizu plaže. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, televizijo in internet.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Galeb

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Misko ( Blace)

Namestitev se nahaja v vasi Blace, 10 metrov od plaže, 5 m od trgovine, objekt je nova. Stavba ima veliko kuhinjo, kopalnico s tušem, veliko spalnico in dnevno sobo z raztegljivim kavčem, tako da lahko sprejme 4 osobe. V bližini je gostilna, ki ponuja različne specialitete.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Misko

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Venera ( Blace)

Apartmaji se nahajajo v majhni vasici Blace. Plaža se nahaja 200 metrov od apartmaja. Parkirišče je na voljo. Za deskarje je reka Neretva Delta se nahaja 2 km od apartmaja. Stanovanje obsega kuhinjo, dnevno sobo, Childs sobo, spalnico z zakonsko posteljo in raztegljiv kavč. Prav tako je klima na voljo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Venera

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Ozana ( Blace)

Stanovanje Ozana se nahaja v Blace, majhnem turističnem mestu na jugu Dalmacije, v bližini ustja Neretve. Stanovanje ima dve sobi z zakonsko in enojno posteljo, dnevna soba z Lazaj za dve osebi, kopalnica in balkon, kjer je miza za 5 ali več oseb. Apartma je klimatiziran, parkirišče in žar dovoljeno. Plaža je 20 m, supermarket 15 m, restavracija 30 m, objavili 70 m od apartmaja. Apartmaji pozdravlja vas pozdravljam paket. (Sadje in zelenjava iz naše lastne vzreje, olje, mleko, jajca in OSNOVNIH kuhanje začimb). Gost s 10+ rezervacijo bodo organizirani izleti z ladjo FREE.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ozana

Od morja 10 m
Kapaciteta 3 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Blace

Blace  - Grb Blace je majhno obmorsko mestece v bližini izliva reke Mala Neretve v Jadransko morje. To se nahaja v občini Slivno v Dubrovniško-neretvanske županije. Edinstvena pozicija v zalivu v bližini morja in vzdolž reke Neretve, s približno tristo prebivalcev, Blace je zelo zanimiva destinacija za turiste različnih profilov in interesov. Najpogosteje obiskujejo tiste goste, ki želijo miren dopust, ker ni hotel, ampak le nastanitev je na voljo v sobah in apartmajih znotraj zasebnih družinskih hiš, kar ji daje poseben čar. Prav tako privablja ljubitelje reke ribolova, ljubitelje narave in ljubitelje dobre domače kuhinje. Če se znajdete med gosti te edinstveno mesto to poletje, ne zamudite slavni Ribiška noč - tradicionalno lokalno festival v Blace. Zasebna namestitev Blace. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Blace in okolico je to. Dobrodošli!

Blace Vremenska napoved