Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Blace - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Blace

Blace - Grb

Blace je majhno obmorsko mestece v bližini izliva reke Mala Neretve v Jadransko morje. To se nahaja v občini Slivno v Dubrovniško-neretvanske županije. Edinstvena pozicija v zalivu v bližini morja in vzdolž reke Neretve, s približno tristo prebivalcev, Blace je zelo zanimiva destinacija za turiste različnih profilov in interesov. Najpogosteje obiskujejo tiste goste, ki želijo miren dopust, ker ni hotel, ampak le nastanitev je na voljo v sobah in apartmajih znotraj zasebnih družinskih hiš, kar ji daje poseben čar. Prav tako privablja ljubitelje reke ribolova, ljubitelje narave in ljubitelje dobre domače kuhinje. Če se znajdete med gosti te edinstveno mesto to poletje, ne zamudite slavni Ribiška noč - tradicionalno lokalno festival v Blace. Zasebna namestitev Blace. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Blace in okolico je to. Dobrodošli!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Blace
Poceni apartmaji Blace
Zasebna namestitev Blace

Blace - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Blace

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Galeb Blace - Hrvaška

Apartmaji Galeb
Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe od 45 €

Apartmaji Misko Blace - Hrvaška

Apartmaji Misko
Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 35 €

Apartmaji Kremena Blace - Hrvaška

Apartmaji Kremena
Blace

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Venera Blace - Hrvaška

Apartmaji Venera
Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe od 45 €


Apartmaji Ozana Blace - Hrvaška

Apartmaji Ozana
Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 3 osebe na vprašanje


Apartmaji Galeb Blace
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Galeb - Blace

Apartmaji Stanka in Ivo se nahajajo v majhnem obmorskem vasi Blace, v bližini ustja reke Neretve, priljubljeno kitesurfing okolici. Vsi trije apartmaji imajo pogled na morje in so zelo blizu plaže. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, televizijo in internet.


Apartmaji Misko Blace
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Misko - Blace

Namestitev se nahaja v vasi Blace, 10 metrov od plaže, 5 m od trgovine, objekt je nova. Stavba ima veliko kuhinjo, kopalnico s tušem, veliko spalnico in dnevno sobo z raztegljivim kavčem, tako da lahko sprejme 4 osobe. V bližini je gostilna, ki ponuja različne specialitete.


Apartmaji Kremena Blace
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kremena - Blace

Kamnita hiša iz 18. stoletja. V kombinaciji z neokrnjeno naravo in lepo morje (oddaljenost 300 m) je kot nalašč za vas. Mir, tišina in lep pogled, kombinacija rustikalna in moderno vam bo dala sanjske počitnice. Najem stanovanje v pritličju, ki sestoji iz dnevne sobe, kuhinjo, dve spalnici in kopalnico. Bližina mest (Dubrovnik, Mostar, Medjugorje, Ston ...) vam daje priložnost za nepozabne izlete. Pridite in se prepričajte sami ...


Apartmaji Venera Blace
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Venera - Blace

Apartmaji se nahajajo v majhni vasici Blace. Plaža se nahaja 200 metrov od apartmaja. Parkirišče je na voljo. Za deskarje je reka Neretva Delta se nahaja 2 km od apartmaja. Stanovanje obsega kuhinjo, dnevno sobo, Childs sobo, spalnico z zakonsko posteljo in raztegljiv kavč. Prav tako je klima na voljo.


Apartmaji Ozana Blace
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 3 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ozana - Blace

Stanovanje Ozana se nahaja v Blace, majhnem turističnem mestu na jugu Dalmacije, v bližini ustja Neretve. Stanovanje ima dve sobi z zakonsko in enojno posteljo, dnevna soba z Lazaj za dve osebi, kopalnica in balkon, kjer je miza za 5 ali več oseb. Apartma je klimatiziran, parkirišče in žar dovoljeno. Plaža je 20 m, supermarket 15 m, restavracija 30 m, objavili 70 m od apartmaja. Apartmaji pozdravlja vas pozdravljam paket. (Sadje in zelenjava iz naše lastne vzreje, olje, mleko, jajca in OSNOVNIH kuhanje začimb). Gost s 10+ rezervacijo bodo organizirani izleti z ladjo FREE.