Apartmaji in zasebne nastanitve Blace

Blace je majhno obmorsko mestece v bližini izliva reke Mala Neretve v Jadransko morje. To se nahaja v občini Slivno v Dubrovniško-neretvanske županije. Edinstvena pozicija v zalivu v bližini morja in vzdolž reke Neretve, s približno tristo prebivalcev, Blace je zelo zanimiva destinacija za turiste različnih profilov in interesov. Najpogosteje obiskujejo tiste goste, ki želijo miren dopust, ker ni hotel, ampak le nastanitev je na voljo v sobah...

Razvrsti po:

Apartmaji MarBis

Blace

Od morja 20 m
Kapaciteta 15 oseb

od 40 €

Apartma Maris

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Galeb

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 45 €

Apartma Venera

Blace

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

od 45 €

Apartmaji MarBis ( Blace)

Apartmaji MarBis se nahajajo v središču turističnega kraja Blace. Sestavljajo jih 3 enote, studio apartma v pritličju in 2 apartmaja v prvem nadstropju. Studio apartma ima 25 m2 s teraso 12 m2. Postelje v tem apartmaju so 2 + 1 in je zato idealno za pare ali manjše družine. Ostali apartmaji so po 50 m2, nastanitvene enote v njih pa so 4 + 2. Hiša je prva vrsta do morja in 20 metrov od nje. Plaža, restavracija, kavarna, športno igrišče in druge aktivnosti so v bližini hiše. Hiša ima tudi dodatne možnosti, kot je najem čolna v dogovoru z gostiteljem, z dovoljenjem za upravljanje. Možno je tudi, da se dogovorite z letališča ali do najbližje avtobusne postaje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji MarBis

Od morja 20 m
Kapaciteta 15 oseb

Cena od 40 €

Apartma Maris ( Blace)

Apartma Maris se nahaja v pritličju. Ima ločen vhod z veliko teraso (30m2) spredaj. Ponuja nastanitvene enote z brezplačnim brezžičnim internetom, pogledom na vrt in morje. Stanovanje je sestavljeno iz ene spalnice, kuhinje in kopalnice. Prijava v 13:00 in odjava v 10:00. Plaža je v bližini. (20 m). V bližini je izliv Neretve z veliko peščeno plažo, idealno za kajtanje. Pokaži izvirnik

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Maris

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Galeb ( Blace)

Apartmaji Stanka in Ivo se nahajajo v majhnem obmorskem vasi Blace, v bližini ustja reke Neretve, priljubljeno kitesurfing okolici. Vsi trije apartmaji imajo pogled na morje in so zelo blizu plaže. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, televizijo in internet.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Galeb

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 45 €

Apartma Venera ( Blace)

Apartmaji se nahajajo v majhni vasici Blace. Plaža se nahaja 200 metrov od apartmaja. Parkirišče je na voljo. Za deskarje je reka Neretva Delta se nahaja 2 km od apartmaja. Stanovanje obsega kuhinjo, dnevno sobo, Childs sobo, spalnico z zakonsko posteljo in raztegljiv kavč. Prav tako je klima na voljo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Venera

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Blace

Blace  - Grb Blace je majhno obmorsko mestece v bližini izliva reke Mala Neretve v Jadransko morje. To se nahaja v občini Slivno v Dubrovniško-neretvanske županije. Edinstvena pozicija v zalivu v bližini morja in vzdolž reke Neretve, s približno tristo prebivalcev, Blace je zelo zanimiva destinacija za turiste različnih profilov in interesov. Najpogosteje obiskujejo tiste goste, ki želijo miren dopust, ker ni hotel, ampak le nastanitev je na voljo v sobah in apartmajih znotraj zasebnih družinskih hiš, kar ji daje poseben čar. Prav tako privablja ljubitelje reke ribolova, ljubitelje narave in ljubitelje dobre domače kuhinje. Če se znajdete med gosti te edinstveno mesto to poletje, ne zamudite slavni Ribiška noč - tradicionalno lokalno festival v Blace. Zasebna namestitev Blace. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Blace in okolico je to. Dobrodošli!

Blace Vremenska napoved