Apartmaji in zasebne nastanitve Opuzen

Opuzen se nahaja v osrčju doline Neretve na levem bregu reke Neretve. Naselje se nahaja v posebnem pokrajine rečnih deltah med sandbars in mrtvicah. Opuzen je Neretva ovinek na velike in majhne reke Neretve in ravnice vzdolž danes reke pretežno predelane in se uporabljajo kot obdelovalnih površin, kjer se goji predvsem citrusi, in je zato znan kot velik središče proizvodnje mandarine na Hrvaškem. Opuzen je bil imenovan v trdnjavo Fort Opus,...

Razvrsti po:

Apartmaji Prović

Opuzen

Od morja 7 km
Kapaciteta 10 oseb

na vprašanje

Apartmaji Prović ( Opuzen)

Apartmaji se nahajajo v pritličju in prvem nadstropju hiše ob obali Male Neretve v mirnem delu mesta, nedaleč od bližnje plaže. Apartma I. (70 m2), je sestavljen iz dveh prostornih dvoposteljnih sob z dodatnim ležiščem in ležiščem za otroka (4 + 2), velika dvorana, kuhinjo in kopalnico. Obstaja možnost useing žar. Pred hišo je velika površina in parkirno mesto. Stanovanje II. (50 m2) ima prostorno spalnico z možnostjo dodatnega ležišča, dnevna soba s kuhinjo in kopalnico. V ospredju je velika terasa. 7 km od apartmaja je velika peščena plaža primerna za družine z majhnimi otroki in tiste, ki radi kitesurfing. V bližini je množica malih in velikih plaže le 10 minut vožnje z avtomobilom. Tam je sposobnost kraj za čolnom in vodenje Trailer. Opuzen je na križišču v Dubrovnik in Split, približno 100 km, 30 km Međugorje, Mostar 50 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Prović

Od morja 7 km
Kapaciteta 10 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Opuzen

Opuzen  - Grb Opuzen se nahaja v osrčju doline Neretve na levem bregu reke Neretve. Naselje se nahaja v posebnem pokrajine rečnih deltah med sandbars in mrtvicah. Opuzen je Neretva ovinek na velike in majhne reke Neretve in ravnice vzdolž danes reke pretežno predelane in se uporabljajo kot obdelovalnih površin, kjer se goji predvsem citrusi, in je zato znan kot velik središče proizvodnje mandarine na Hrvaškem. Opuzen je bil imenovan v trdnjavo Fort Opus, ki je bila zgrajena leta 1684 v času vladavine Beneške republike. Ruševine trdnjave so delno ohranjeni in so del starega mestnega obzidja. Središče starega dela Opuzen naredi klasičen rimski forum. Pomembnih kulturnih in športnih prireditvah, ki jih Opuzen so Melodije hrvaškega juga in Boat Marathon. Boat maraton je zelo priljubljen dogodek, ki je potekal na reki Neretvi vsako poletje z udeležbo okoli 35 ladij in njihove posadke. Apartmaji in sobe v zasebnih družinskih hiš Opuzen in okolice. Dobrodošli na Opuzen!

Opuzen Vremenska napoved