Apartmaji in zasebne nastanitve Ploče

Ploče je majhno moderno pristanišče mesto v Dubrovniško-neretvanske županije, kjer je glede na zadnji popis prebivalstva živi 10.834 prebivalcev. Mesto se nahaja v zaščitenem zalivu severno od ustja reke Neretve v Jadransko morje, in kot taka je idealno pristanišče za transportne in logistične dejavnosti. Ploče pristanišča primarni pristanišče Bosne in Hercegovine uporabljajo. Turizem, za razliko od drugih obalnih mest na jadranski...

Razvrsti po:

Apartma Marcela

Ploče

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

od 50 €

Apartma Marcela ( Ploče)

Lep in sončen apartma Marcela se nahaja v Pločah, ki se nahaja v dolini reke Neretve, na pol poti med Splitom in Dubrovnikom. Trajektno pristanišče s linijo Pelješac in Korčula 50 m. Jezera Bačina, povezana z Jadranskim morjem, z okrašenimi kolesi, organiziranim izletom z ladjico in surfanjem so oddaljena 2 km. Ustje reke Neretve s čudovitimi peščenimi plažami in kiteboardingom je 10 km plošče. Arheološki muzej v vasi Vid je oddaljen 20 km, mesto Metković in ornitološki muzej 25 km, romarsko središče v Međugorju, Bosna in Hercegovina Mostar 40 km in 60 km. Čudovite prodnate plaže se nahajajo 10 km od plošče, vhod na pobočje Parka pa je na voljo na 35 km v vasi Igrane. Pomembni dogodki v juliju in avgustu Ploče Ploče v mesecu juliju in avgustu na čolnskem maratonu na Neretvi od Metkovića do Ploča avgusta. Apartma je klimatiziran in ima eno spalnico z zakonsko posteljo, 1 sobo z dvema enojnima posteljama in raztegljivim kavčem, hodnik, kuhinjo, kopalnico in dnevno sobo z balkonom s pogledom na morje. Opremljen je s pralnim in pomivalnim strojem, LCD TV, DVD, WI FI internet, mikrovalovna pečica, plinska plošča in kuhalna plošča, hladilnik, kotliček, aparat za kavo, brisače, posteljinom. Avtobusna postaja je 100 m, pošta 90 m, restavracije 50 m, kavarne 50 m, banka 20 m, lekarna in zdravstveni dom 60 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Marcela

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Ploče

Ploče  - Grb Ploče je majhno moderno pristanišče mesto v Dubrovniško-neretvanske županije, kjer je glede na zadnji popis prebivalstva živi 10.834 prebivalcev. Mesto se nahaja v zaščitenem zalivu severno od ustja reke Neretve v Jadransko morje, in kot taka je idealno pristanišče za transportne in logistične dejavnosti. Ploče pristanišča primarni pristanišče Bosne in Hercegovine uporabljajo. Turizem, za razliko od drugih obalnih mest na jadranski obali doesent imajo velik pomen, vendar pa so vsi predpogoji za razvoj turizma zaradi bližine reke Neretve in lepih Baćinska jezera. Neretva dolina je zelo privlačno območje za lov predvsem na ptice. Ribištvo in kmetijstvo, zlasti proizvodnjo agrumov je glavna dejavnost lokalnega prebivalstva. Baćinska jezera so relativno majhne in je sestavljen iz šestih povezani in eno ločeno jezeru in je eden izmed najbolj zanimivih pojavov v kraških hidrografije. Ko obiščete Ploče, ali če ste pravkar poteka skozi mesto, vam priporočamo, da ostanejo v kakovostno zasebno nastanitev (apartmaji in sobe) ter odkrivanje in uživajte v naravnih lepotah delte Neretve in Baćinska jezera. Nastanitev Ploče. Dobrodošli v mesto Ploče!

Ploče Vremenska napoved