Apartmaji in zasebne nastanitve Ploče

Ploče je majhno moderno pristanišče mesto v Dubrovniško-neretvanske županije, kjer je glede na zadnji popis prebivalstva živi 10.834 prebivalcev. Mesto se nahaja v zaščitenem zalivu severno od ustja reke Neretve v Jadransko morje, in kot taka je idealno pristanišče za transportne in logistične dejavnosti. Ploče pristanišča primarni pristanišče Bosne in Hercegovine uporabljajo. Turizem, za razliko od drugih obalnih mest na jadranski...

Razvrsti po:

Apartmaji Marcela

Ploče

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

od 50 €

Apartmaji Marcela ( Ploče)

Lepo in sončno stanovanje Marcela se nahaja v Ploče, ki se nahaja v dolini reke Neretve, na pol poti med Splitom in Dubrovnikom. Trajekt z linijo Pelješca in Korčule 50 m. Baćinska jezera, ki je povezano z Jadranskim morjem, z urejenimi koles, organizirani izlet z ladjo in jadranje sta 2 km. Ustje reke Neretve z lepimi peščenimi plažami in kiteboarding je 10 km plošče. Arheološki muzej v vasi Vid je 20 km stran, mesto Metković in ornitološki muzej 25 km, center romanja v Medjugorje, Bosna in Hercegovina Mostar 40 km in 60 km. Čudovite prodnate plaže se nahaja 10 km od plošče in vhod v park pobočju je na voljo na 35 km v vasi Igrane. Pomembnejši dogodki v Ploče Ploče poleti v juliju in avgustu in čoln maraton na Neretvi od Metkovića do Ploč v avgustu. Apartma je klimatiziran in ima eno spalnico z zakonsko posteljo, 1 soba z dvema ločenima ležiščema in raztegljivim kavčem, hodnik, kuhinjo, kopalnico in dnevno sobo z balkonom s pogledom na morje. Opremljen je s plinsko ploščo pralni in pomivalni stroj, LCD TV, DVD, WI FI internet, mikrovalovna pečica in kuhalna plošča, hladilnik, kuhalnik vode, kavni avtomat, brisače, posteljinom. Avtobusne postaje je 100 m, pošta 90 m, 50 m restavracije, kavarne 50 m, 20 m banka, lekarna in zdravstveni dom 60 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Marcela

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Ploče

Ploče  - Grb Ploče je majhno moderno pristanišče mesto v Dubrovniško-neretvanske županije, kjer je glede na zadnji popis prebivalstva živi 10.834 prebivalcev. Mesto se nahaja v zaščitenem zalivu severno od ustja reke Neretve v Jadransko morje, in kot taka je idealno pristanišče za transportne in logistične dejavnosti. Ploče pristanišča primarni pristanišče Bosne in Hercegovine uporabljajo. Turizem, za razliko od drugih obalnih mest na jadranski obali doesent imajo velik pomen, vendar pa so vsi predpogoji za razvoj turizma zaradi bližine reke Neretve in lepih Baćinska jezera. Neretva dolina je zelo privlačno območje za lov predvsem na ptice. Ribištvo in kmetijstvo, zlasti proizvodnjo agrumov je glavna dejavnost lokalnega prebivalstva. Baćinska jezera so relativno majhne in je sestavljen iz šestih povezani in eno ločeno jezeru in je eden izmed najbolj zanimivih pojavov v kraških hidrografije. Ko obiščete Ploče, ali če ste pravkar poteka skozi mesto, vam priporočamo, da ostanejo v kakovostno zasebno nastanitev (apartmaji in sobe) ter odkrivanje in uživajte v naravnih lepotah delte Neretve in Baćinska jezera. Nastanitev Ploče. Dobrodošli v mesto Ploče!

Ploče Vremenska napoved