Apartmaji in zasebne nastanitve Drače

Drače je majhno turistično in ribiško mestece v Dubrovniško-neretvanske županije na Hrvaškem. To se nahaja v velikem zalivu na severni obali polotoka Pelješca, 30 km severozahodno od Stona. Administrativno pripada občini Janjini in tu živi le 70 stalnih prebivalcev. Njeni prebivalci so tradicionalno živeli od kmetijstva, vinogradništva in ribolova, danes pa turizem in turistične storitve, ki zagotavljajo namestitev v zasebnih družinskih...

Razvrsti po:

Komentarji: 1 - Ocena 4.0/5

Apartmaji GLAVOR DRAČE

Drače

Od morja 20 m
Kapaciteta 16 oseb

od 25 €

Apartmaji Mladenka

Drače

Od morja 10 m
Kapaciteta 19 oseb

od 60 €

Komentarji: 1 - 4.0/5
Apartmaji GLAVOR DRAČE ( Drače)

Naša hiša se nahaja 20 m od prodnate plaže, ki ima pesek, in 500 m od majhnega ribiškega naselja Drače (80 km od Dubrovnika). Naša hiša ima čudovit pogled na morje in je obdana z lepo urejenim oljčnim nasadom (5000 m2). V pritličju so 3 apartmaja in v prvem nadstropju 2 apartmaja; za uporabo sta na voljo dva žara in zagotovljeno je parkiranje za vse avtomobile. - Apartma A1 (5 oseb) Apartma A1 ima eno dvoposteljno sobo z dodatnim ležiščem za eno osebo in kopalnico. Vsebuje tudi kuhinjo z dnevno sobo in drugo kopalnico. V dnevni sobi je kavč (dodatno ležišče za 2 osebi). Ima balkon in teraso s pogledom na morje. V tem apartmaju je žar na razpolago. Stanovanje je v pritličju. - Studio apartma A2 (3 osebe) Studio apartma ima eno sobo z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem za eno osebo. Na voljo sta tudi kuhinja in kopalnica. Ima balkon s pogledom na morje. Stanovanje je v pritličju. - Studio apartma A3 (4 osebe) V pritličju je tudi veliko in prostorno garsonjero (51 m2). Ima kuhinjo, veliko dnevno sobo (42m2) z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem za 2 osebi, WC (3,1m2) in kopalnico (4,2 m2). Pred apartmajem (44m2) je velika senčna terasa s pogledom na morje. Stanovanje je v pritličju. - Studio apartma A4 (2 osebi) Studio apartma ima eno sobo z dvema posteljama. Na voljo sta tudi kuhinja in kopalnica. Ima balkon s pogledom na morje. To stanovanje je v prvem nadstropju. - Apartma A5 (4-5 oseb) Ta apartma ima eno dvoposteljno sobo z dodatnim ležiščem za eno osebo. Na voljo sta tudi kuhinja in kopalnica. V dnevni sobi ima kavč (dodatno ležišče za 2 osebi). Apartma ima dva balkona s pogledom na morje. To stanovanje je v prvem nadstropju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji GLAVOR DRAČE

Od morja 20 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 25 €

Apartmaji Mladenka ( Drače)

Apartmaji se nahajajo v prvi vrsti do morja na polotoku Pelješac v majhnem in mirnem kraju Luka Dubrava. Kraj je tih in miren, idealen za počitnice in majhne otroke. Apartmaji so popolnoma opremljeni in opremljeni, vsak apartma pa ima čudovit pogled na morje. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mladenka

Od morja 10 m
Kapaciteta 19 oseb

Cena od 60 €

Turistični vodnik - Drače

Drače  - Grb Drače je majhno turistično in ribiško mestece v Dubrovniško-neretvanske županije na Hrvaškem. To se nahaja v velikem zalivu na severni obali polotoka Pelješca, 30 km severozahodno od Stona. Administrativno pripada občini Janjini in tu živi le 70 stalnih prebivalcev. Njeni prebivalci so tradicionalno živeli od kmetijstva, vinogradništva in ribolova, danes pa turizem in turistične storitve, ki zagotavljajo namestitev v zasebnih družinskih hišah postajajo vedno bolj pomembna veja gospodarstva. Okolica Drače je zelo mamljiva, in celoten zaliv je obkrožen z lepimi starimi cipresami, oljkami, agave in pisanim cvetjem. V zalivu je nekaj manjših otokov (Dubovac, Galičak, Lovorikovac), ki jih lahko obiščete, če najamete motorni čoln. Plaže so pesek in gramoz, zelo čisto in urejeno idealen za popoln družinski dopust brez gneče in hrupa. V Drače je majhno pristanišče, ki je posledica valobrana dobro zaščitena pred vetrovi in lahko veže manjše jahte in čolne (globina je do 3 metre). Ljubitelji narave in ljubitelje aktivnih počitnic lahko uživate v neokrnjeni naravi, pohodništvo, hojo ali vožnjo s kolesom na številnih urejenih poti, ki vodijo do okoliških manjših mest in zalivov. Za vse ljubitelje kulinarike in pristnih dalmatinskih specialitet Drače ponujajo dve restavraciji, kjer lahko okus sveže ribje specialitete, dalmatinski pršut, sir in eden najboljših rdečih vin iz polotoka, kot Plavac. neposreden stik lastniki stanovanja, prihranite do 40% na visoke provizije agencije in uživajte v miru, mirno in naravno okolje Drače in polotoku Pelješac. Nastanitev v Drače na Pelješcu. Apartmaji, sobe in drugih turističnih objektov Drače (polotok Pelješac). Dobrodošli v Drače!

Drače Vremenska napoved