Apartmaji in zasebne nastanitve Žuljana

Žuljana je majhno turistično mesto v okrožju Dubrovnik-Neretva na Hrvaškem. To se nahaja na južnem delu polotoka Pelješca v slikovitem peščenem zalivu. To je usmerjen proti zahodu in gleda na otok Korčula in Lastovo, in ima tudi nepozabno sončnih zahodih, resnično posebno doživetje. Administrativno pripada Stona, ki je le 25 kilometrov stran. Prvič se omenja v pisnih virih v 12. stoletju, in je dobila ime po cerkvi sv Julian. V vasi je...

Razvrsti po:

Apartmaji Zuljana Cavelis

Žuljana

Od morja 50 m
Kapaciteta 20 oseb

od 30 €

Apartmaji Primorac

Žuljana

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 35 €

Apartma Žuljana

Žuljana

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Apartmaji Zuljana Cavelis ( Žuljana)

Naši apartmaji se nahaja na manjši vzpetini ob vhodu v Žuljana, blizu plaže in le 2 minuti hoje od Žuljana centra. Proč od hrupa in uživanje eden najboljših pogled na Žuljana Bay, Apartmaji Cavelis je idealna izbira, da preživite svoj dopust v. Ponujamo vam apartmaje in sobe za najem, s kuhinjo, kopalnico in teraso. Privatno parkirišče je na voljo poleg naše hiše. Vsi gostje lahko uporabljajo naše žar, lahko oglje mogoče kupiti v trgovini v bližini. Vsi naši gostje uživajo popolno zasebnost. Free wi-fi.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Zuljana Cavelis

Od morja 50 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Primorac ( Žuljana)

Nudimo nastanitev v hiši s tremi apartmaji, je od 35 Eur, vključno z internetom in s klimatsko napravo. Za skupine in daljše bivanje dodaten popust in večerjo v stari dalmatinski gostilni. Za goste, ki pridejo z letalom organizirati lastno prevozno kombi. S popustom organizira oizlete Nacionalni park Mljet, Korčula, Ston, Dubrovnik, Mostar in Medjugorje. Na vašo razpolago so 0-24.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Primorac

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 35 €

Apartma Žuljana ( Žuljana)

Apartmaji družinskega Cakelic se nahajajo v Žuljana, malem mestu na južni strani polotoka Pelješac. Žuljana je dobro znano, o tem je peščenimi plažami. Obstajata dve veliki plaže in številne manjše, kjer boste lahko uživali v tišini in zasebnosti. Zahvaljujoč bogate vire vode je bogato vegetacijo in okolica mestu je poraščen z borovim gozdom, kjer lahko srečate številne divje živali. Gostom je na mesto odstranjevanja z menjalnica, trgovina, internet klub, caffe bar in dve restavraciji. Naši apartmaji so popolnoma opremljeni, imajo lastno parkirišče, nekateri od njih so airconditined, in kaj vse od njih imajo skupnega, je privlačna lokacija, z zelo ugodnimi cenami. Cene so še nižje pri manjši sezoni, ko boste lahko uživali vse koristi, kot v polni sezoni, vendar z nemoteno tišini in brez mnogih drugih turistov. Nudimo domačo hrano in pijačo za naše goste. Obstaja tudi možnost organiziranega potapljanja, transfer do bolj oddaljenih plaž, hojo ali vožnjo s kolesom po gozdni poskusov in izlet na Mljet, Korčula, Međugorje ali Dubrovnik. Upamo, da nas boste obiskali. Naše dolgoletne izkušnje na področju turizma in individualni dostop do gosta, so garancija za vaše zadovoljstvo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Žuljana

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Žuljana

Žuljana  - Grb Žuljana je majhno turistično mesto v okrožju Dubrovnik-Neretva na Hrvaškem. To se nahaja na južnem delu polotoka Pelješca v slikovitem peščenem zalivu. To je usmerjen proti zahodu in gleda na otok Korčula in Lastovo, in ima tudi nepozabno sončnih zahodih, resnično posebno doživetje. Administrativno pripada Stona, ki je le 25 kilometrov stran. Prvič se omenja v pisnih virih v 12. stoletju, in je dobila ime po cerkvi sv Julian. V vasi je okoli 200 stalnih prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s turizmom, kot tudi v vinogradništvu in oljk in ribolov. Nastanitev v Žuljana je na voljo izključno v apartmajih, sobah in počitniških domovih v okviru zasebnega nastanitev družine. Tukaj je pošta, menjalnica, trgovina, restavracija, kavarna, 4 majhni zasebni avto-kampih ter veliko zasebnih sob in apartmajev. Aktivne ljubitelji počitnice bodo uživali v potapljanje kristalno čista in rib, bogatih vodah, in vožnja s kolesom skozi borovim dišeče gozdove. Od Žuljana, obstajajo organizirane izlete na bližnji otok Mljet in nacionalnega parka, kjer lahko preživite prijeten dan. Kraj je zelo miren in tih, in njegove dolge plaže in čisto morje so res povabilo vsem družinam z majhnimi otroki. Vabimo vas, da obiščete Žuljana na polotoku Pelješac, ta mala oaza miru in nedotaknjene sredozemske lepote in preživeti prijeten in nepozaben družinski dopust. Apartmaji, sobe in hiše cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Privatna namestitev v Žuljana na polotoku Pelješac. Dobrodošli na Žuljana!

Žuljana Vremenska napoved