Apartmaji in zasebne nastanitve Žirje

Žirje je najbolj oddaljena in največji otok šibeniškega arhipelaga. To se nahaja 22 kilometrov jugozahodno od Šibenika v bližini Narodnega parka Kornati. Njena površina je 15 km2 in tu živi le sto prebivalcev. Otok je najverjetneje dobil ime po enkrat gostih gozdovih mediteranskega hrasta, in njegov sad želod, ki je nekoč zajela večji del otoka. Danes je otok ima makija, ki je bila uporabljena za pašo številne črede ovac in koz. Poleg...

Razvrsti po:

Apartmaji Bilan

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Skorić Žirje

Žirje

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartma Neven

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 oseb

od 50 €

Apartmaji Skroza

Žirje

Od morja 70 m
Kapaciteta 5 oseb

od 40 €

Apartmaji More

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

od 55 €

Apartmaji Žirje

Žirje

Od morja 30 m
Kapaciteta 8 oseb

od 40 €

Apartma Riva

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 65 €

Robinson turizem Sans Souci

Žirje

Od morja 500 m
Kapaciteta 5 oseb

od 80 €

Apartmaji Bilan ( Žirje)

Družinska hiša se nahaja 10 metrov od morja v zalivu na otoku Muna Žirje. Ponujamo vam lepo opremljeno enosobno stanovanje s kuhinjo, dnevno sobo, wc, kopalnico in balkon. Obiščite nas z zaupanjem!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Bilan

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Skorić Žirje ( Žirje)

Apartmaji Skorić se nahajajo na otoku Žirje v zalivu Muna, 1:40 h vožnje s trajektom iz Šibenika. V obeh apartmajih je gostom na voljo skupni pokriti žar z mizo in klopmi ter zunanji tuš. Za hišo sta dve parkirni mesti. Na voljo je tudi privez za škornje. V apartmajih ni dovoljeno kaditi in niso dostopni invalidom. Plaža je kamnita, le 30 m oddaljena od apartmajev. Trgovina in restavracija sta od apartmajev oddaljeni 150 m, pošta in ambulanta pa 1500 m od apartmajev.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Skorić Žirje

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Komentarji: 1 - 5/5
Apartma Neven ( Žirje)

Na Žirje lahko pridete iz Šibenika s trajektom ali katamaranom. Hiša se nahaja v zalivu Muna (ladijski in trajektni pristan), 10 m od morja. Apartma se nahaja v pritličju hiše. Površina je 30 m². Pred vhodom je terasa 16 m², ki je pokrita s tendo in ponuja pogled na morje. Na isti terasi ob vhodu v garsonjero je ločen vhod v kopalnico in WC, ki pripada izključno stanovanju. Apartma ima klimatsko napravo, Wi-fi, TV, posodo, hladilnik z zamrzovalnikom, električni štedilnik za kuhanje in pečenje, zakonsko posteljo, omaro in pomožni raztegljiv kavč. Posteljnino in brisače menjamo enkrat tedensko (vključeno v ceno). Možna je tudi uporaba zunanjega žara. Dostop do hiše je možen z avtomobilom, brezplačno parkirišče pa je oddaljeno 100 m. . Trgovina (v kateri lahko kupite vse razen svežega mesa) je 100 m od hiše. Na otoku so štiri restavracije v drugih zalivih, ki ponujajo odlično domačo hrano. Na Žirju obstaja možnost najema čolna. Okoli celotnega otoka je speljana tudi kolesarska steza, ter pohodniška pot na 7 najvišjih žirovskih vrhov. V Žirju lahko kupite sveže ribe, olivno olje, med, domač kruh in slaščice. Privez za čoln je predviden pred apartmajem.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Neven

Od morja 10 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Skroza ( Žirje)

Družinska hiša se nahaja 70 metrov od morja v zalivu Koromašna na otoku Žirje. Ponujamo vam lepo opremljeno enosobno stanovanje s kuhinjo, dnevno sobo, wc, kopalnico in balkon. Obiščite nas z zaupanjem!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Skroza

Od morja 70 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji More ( Žirje)

Počitniški objekt se nahaja na enem izmed najbolj divjih in najlepših otokov v srednjedalmatinskem arhipelagu. Žirje leži 22 kilometrov južno od Šibenika na meji z Nacionalnim parkom Kornati. Z nekaj več kot 15 km površine je Žirje zadovoljno v zadnjih letih postalo vse bolj priljubljeno med lastniki čolnov in ljubitelji narave, ki iščejo mir in tišino. Objekt se nahaja neposredno na plaži (10 metrov). Plaža je lahko dostopna in otrokom prijazna. V zalivu je restavracija z morskimi in mesnimi jedmi. Lokalna trgovina je oddaljena 15 minut hoje, pošta in ambulanta pa 20 minut hoje. Velike tedenske nakupe lahko opravite v Šibeniku. Več ladijskih linij povezuje Žirje s Šibenikom in celino. Pot traja približno 2 uri, klima, wi-fi in parkirišče pred našo hišo je brezplačno. Cest je približno 12 kilometrov, delno makadamskih. Zaliv Koromasna je hervoragend miren otok počitnice, stran od urbanega stresa. https://youtu.be/YOdYoQYLsY4

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji More

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Žirje ( Žirje)

Pridite v novo prenovljene apartmaje Žirje, ki se nahajajo v zalivu Muna na otoku Žirje in se zaplavajte v kristalno čisti vodi. Preživite počitnice brez pretirane poletne gneče in hrupa ob vonju po morju in borovcih ter zvokih čričkov. Apartma in studio apartma je obdan z mediteranskim vrtom z borovci, ki v vročih poletnih dneh nudijo senco in edinstven pogled na morje. Apartma 2+2 sestoji iz spalnice, dnevne sobe, kuhinje, jedilnice in kopalnice. Apartma ima neposreden dostop na teraso. Apartma ima TV, klimatsko napravo in pralni stroj. Studio apartma je sestavljen iz skupnega spalnega dela s kuhinjo in jedilnico ter kopalnice. Studio apartma ima TV. Obstaja možnost najema celotne hiše v prostih terminih s popustom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Žirje

Od morja 30 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 40 €

Apartma Riva ( Žirje)

Apartma Riva se nahaja na prelepem otoku Žirje, v zalivu Muna. Ponuja balkon, vrt in čudovit pogled na morje. Kuhinja ima hladilnik, pečico, mikrovalovno pečico, električni štedilnik. Gostom so na voljo posteljnina, brisače, žar in WiFi. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Riva

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 65 €

Robinson turizem Sans Souci ( Žirje)

Za sodobne Robinzone, ki iščejo popoln mir in tišino. Samooskrbno - sončne celice + rezervoar za vodo. Bungalov "Sans souci" (2+1+1 ležišča) s kuhinjo, WC-jem, tremi terasami, vrtom in prostornim parkiriščem na površini 2100 m2. "Bonus prostor" 30 m2 (z eno 1,5 posteljo)! Nahaja se nad zalivom Mikavica. Na položni vzpetini s pogledom na morje in obkrožena z borovim gozdom. Od morja/plaže je oddaljen 500 metrov. Popolna zasebnost. Kilometri kolesarskih poti, kristalno čisto morje. Odlična povezava s celino (trajekt dvakrat na dan iz Šibenika/Žirja + hitra ladja dvakrat na dan iz Šibenika/Žirja). Na otoku je pošta, trgovina, bankomat in več restavracij. Idealen kraj za sproščujoče počitnice! Prihranite - neposreden stik z lastnikom - brez posrednikov, provizij in provizij. Se vidimo na Žirju!

Kategorizacija Kategorizacija - Robinson turizem Sans Souci

Od morja 500 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 80 €

Turistični vodnik - Žirje

Žirje  - Grb Žirje je najbolj oddaljena in največji otok šibeniškega arhipelaga. To se nahaja 22 kilometrov jugozahodno od Šibenika v bližini Narodnega parka Kornati. Njena površina je 15 km2 in tu živi le sto prebivalcev. Otok je najverjetneje dobil ime po enkrat gostih gozdovih mediteranskega hrasta, in njegov sad želod, ki je nekoč zajela večji del otoka. Danes je otok ima makija, ki je bila uporabljena za pašo številne črede ovac in koz. Poleg makije tukaj so pomembni borovi gozdovi in majhne divje živali. Glavni kmetijski pridelki so olive, grozdje, fige, slive in mandlji, predvsem v ravninskem rodovitno polje, ki se nahaja v notranjosti otoka. S celino in mesto Šibenik je povezan s trajektom in hitre linije, ki poteka večkrat na dan. Na otoku so ceste in poti, ki sestavljajo široko mrežo več kot trideset kilometrov. Žirje je znano kot ribiško vasico in bogato ribolovno območje. To izstopa s svojo naravno lepoto, divje in neokrnjene narave, jasno in modro morje, divje, skalnate plaže, kot so tiste v zalivih Velika, Mala Stupica in Koromacna, ki so pogosto tarča navtike. Od športnih aktivnosti lahko uživate v kolesarjenje in pohodništvo, če pa želite preživeti mirne počitnice in uživajo prednosti toplo poletje, priporočamo cel dan sproščujoče v zasebnost mnogih skritih zalivčkov in plaž. Tako kot vse druge naseljeni dalmatinskega otoka Žirje ima festival njena ribiška in poleg nje pa je športno-zabavna prireditev otočani igre, in podeželske svečanosti za praznik Marijinega vnebovzetja. Obiščite oddaljeni otok šibeniškega arhipelaga, našli svojo idealno stanovanje ali sobo in na kratko pobeg od napornega vsakdana. Privatna namestitev na otoku Žirje. Dobrodošli na Žirje!

Žirje Vremenska napoved