Apartmaji in zasebne nastanitve Žirje

Žirje je najbolj oddaljena in največji otok šibeniškega arhipelaga. To se nahaja 22 kilometrov jugozahodno od Šibenika v bližini Narodnega parka Kornati. Njena površina je 15 km2 in tu živi le sto prebivalcev. Otok je najverjetneje dobil ime po enkrat gostih gozdovih mediteranskega hrasta, in njegov sad želod, ki je nekoč zajela večji del otoka. Danes je otok ima makija, ki je bila uporabljena za pašo številne črede ovac in koz. Poleg...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Žirje

Razvrsti po:

Apartmaji More

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

od 45 €

Apartmaji Žirje

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 35 €

Apartmaji Skorić Žirje

Žirje

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

od 40 €

Apartma Konforta

Žirje

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 oseb

od 35 €

Apartma Žirje

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 60 €

Apartma Skroza

Žirje

Od morja 70 m
Kapaciteta 5 oseb

od 40 €

Apartma Bilan

Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Počitniški dom Živković

Žirje

Od morja 600 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Baba Marija

Žirje

Od morja 1 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartmaji More ( Žirje)

Počitniška hiša se nahaja na enem najbolj divjih in najlepših otokov v osrednjem dalmatinskem arhipelagu. Zirje se nahaja 22 kilometrov južno od Šibenika na meji do Nacionalnega parka Kornati. Z nekaj več kot 15 km območja je Zirje vesel, da v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljeni lastniki čolnov in ljubitelji narave, ki iščejo mir in tišino. Apartma nima klimatske naprave. Nepremičnina se nahaja neposredno na plaži (10 metrov). Plaža je lahko dostopna in otrokom prijazna. V zalivu je restavracija, ki streže morske jedi in mesne jedi. Do lokalne trgovine lahko pridete peš v 15 minutah, pošta in reševalna vozila pa so 20 minut peš. Veliko tedensko nakupovanje je možno v Šibeniku. Z Žirjem Šibenikom in celino se povezuje več ladijskih linij. Pot traja približno 2 uri, parkirišče pred našo hišo. Obstaja približno 12 kilometrov cest, delno makadamskih. V zalivu je Koromasna, kjer so mirni otoški dopust, stran od mestnih stresov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji More

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Žirje ( Žirje)

Pridi na novo obnovljenih apartmajev Žirje mesto, ki se nahaja v zalivu Muna na otoku Žirje in zaplavate v kristalno čista voda. Preživite svoje počitnice brez pretiranih poletne gneče in hrupa z vonjem morja in borovcev in zvok čričkov. Apartma in studio apartma je obdana s sredozemskim vrtom z borovim gozdom, ki nudi senco v vročih poletnih dneh, in edinstvenim pogledom na morje. Apartma 2 + 2 je sestavljen iz spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Stanovanje neposreden dostop na teraso. Apartma ima TV, klimatsko napravo in pralni stroj. Studio apartma je sestavljen iz skupnega spalni prostor s kuhinjo in jedilnico in kopalnico. Studio apartma ima TV. Obstaja možnost najema celotne hiše v prostih obdobjih z diskontom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Skorić Žirje ( Žirje)

Apartmaji Skorić se nahajajo na otoku Žirje v zalivu Muna, 1:40 ure vožnje s trajektom iz Šibenika. V obeh apartmajih je za goste na voljo skupno pokrit žar z mizo in klopi ter zunanjim tušem. Za hišo sta dve parkirni mesti. Na voljo je tudi privez za čevlje. Kajenje v apartmajih ni dovoljeno in niso dostopne za invalide. Plaža je kamnita, le 30 m stran od apartmajev. Trgovina in restavracija sta od apartmajev oddaljeni 150 m, pošta in ambulanta pa sta od apartmajev oddaljeni 1500 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Skorić Žirje

Od morja 30 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 40 €

Apartma Konforta ( Žirje)

Hiša družine Konforta se nahaja na otoku Žirje. Namenjen je gostom, ki želijo oditi iz mestnega vrveža in uživati v miru, tišini in nenavadni pisani modri barvi zaliva Koromašna. Namenjen je tudi ribolovnim in potapljaškim navdušencem, saj je morsko območje Žirje bogato z ribami. V pritličju hiše je enosobno stanovanje s teraso v senci in vinogradniško ograjo. "Za goste, ki imajo lasten čoln, je privez. Pri tem velja omeniti, da je zaliv Koromašna zaščiten pred večino vetrov, kar je še posebej privlačno," pravi gospod Konforta.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Konforta

Od morja 50 m
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 35 €

Apartma Žirje ( Žirje)

Družinska hiša se nahaja ob morju v zalivu Koromašna na otoku Žirje. Najem stanovanje v pritličju, z dvema spalnicama, kuhinjo, WC kopalnico in teraso. Obiščite nas z zaupanjem!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Žirje

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 60 €

Apartma Skroza ( Žirje)

Družinska hiša se nahaja 70 metrov od morja v zalivu Koromašna na otoku Žirje. Ponujamo vam lepo opremljeno enosobno stanovanje s kuhinjo, dnevno sobo, wc, kopalnico in balkon. Obiščite nas z zaupanjem!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Skroza

Od morja 70 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 40 €

Apartma Bilan ( Žirje)

Družinska hiša se nahaja 10 metrov od morja v zalivu na otoku Muna Žirje. Ponujamo vam lepo opremljeno enosobno stanovanje s kuhinjo, dnevno sobo, wc, kopalnico in balkon. Obiščite nas z zaupanjem!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Bilan

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Živković ( Žirje)

Ta hiša, da se sprostite se nahaja celinskih od Islandu od Žirje, na robu polja Žirje je. To je v bližini lokalne pošte in reševalne postaje. Hiša ima površino 66 kvadratnih metrov, na treh ravneh. Zgrajen je bil okoli leta 1880 in je bila nedavno obnovljena v staromodna slogu: vendar ne manjka sodobno udobje: plin, elektriko in vodo. Opremljen je s 4 ležišči (2 + 1 + 1), v dveh ločenih prostorih. Sobe se nahajajo v prvem nadstropju in v mansardi. Kopalnica in kuhinja sta v pritličju. Dvorišče z sencami iz vinske drevesa vam daje pravi občutek otoka. V mrzlih zimskih dneh, lahko ostanejo tople s pomočjo peč na drva ali električne radiatorje (najraje za tiste, ki želijo loviti). V vročih poletnih dneh lahko uporabljate klimatsko napravo. Hiša ima tri zvezdice ocenjeno (***). Žirje je majhen Adriatic Islandu (15,5 kvadratnih kilometrov, v velikosti). Ta dodaja, da svojo lepoto in čar. To je odličen kraj za sproščujoče počitnice v vsakem letnem času. Otok je poln čudovitih zgodovinskih ruševine, očarljivo naravo in lepimi plažami. To je pravi kraj, kjer lahko, daleč od mestnega množice, občutek vzdušje mirno in tradicionalnega otoškega življenja!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Živković

Od morja 600 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Baba Marija ( Žirje)

Stanovanje ima 80 kvadratnih metrov. Se nahaja v tretjem nadstropju hiše. Kuhinja je lepljenje z dnevno sobo in izhodom na teraso. 3 bedrooms- dve z zakonsko posteljo in ena postelja. Stanovanje ima klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi in parkirni prostor. Kuhinja je opremljena s štedilnikom in napo, pečico, hladilnik, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj. ročni mešalnik, vode, Aparat za kavo in vse potrebne jedi. WC je prhanje kabino. Oddaljenost od terminala z ladjo stanovanje je manj kot 10 minut hoje ali nekaj minut vožnje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Baba Marija

Od morja 1 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Žirje

Žirje  - Grb Žirje je najbolj oddaljena in največji otok šibeniškega arhipelaga. To se nahaja 22 kilometrov jugozahodno od Šibenika v bližini Narodnega parka Kornati. Njena površina je 15 km2 in tu živi le sto prebivalcev. Otok je najverjetneje dobil ime po enkrat gostih gozdovih mediteranskega hrasta, in njegov sad želod, ki je nekoč zajela večji del otoka. Danes je otok ima makija, ki je bila uporabljena za pašo številne črede ovac in koz. Poleg makije tukaj so pomembni borovi gozdovi in majhne divje živali. Glavni kmetijski pridelki so olive, grozdje, fige, slive in mandlji, predvsem v ravninskem rodovitno polje, ki se nahaja v notranjosti otoka. S celino in mesto Šibenik je povezan s trajektom in hitre linije, ki poteka večkrat na dan. Na otoku so ceste in poti, ki sestavljajo široko mrežo več kot trideset kilometrov. Žirje je znano kot ribiško vasico in bogato ribolovno območje. To izstopa s svojo naravno lepoto, divje in neokrnjene narave, jasno in modro morje, divje, skalnate plaže, kot so tiste v zalivih Velika, Mala Stupica in Koromacna, ki so pogosto tarča navtike. Od športnih aktivnosti lahko uživate v kolesarjenje in pohodništvo, če pa želite preživeti mirne počitnice in uživajo prednosti toplo poletje, priporočamo cel dan sproščujoče v zasebnost mnogih skritih zalivčkov in plaž. Tako kot vse druge naseljeni dalmatinskega otoka Žirje ima festival njena ribiška in poleg nje pa je športno-zabavna prireditev otočani igre, in podeželske svečanosti za praznik Marijinega vnebovzetja. Obiščite oddaljeni otok šibeniškega arhipelaga, našli svojo idealno stanovanje ali sobo in na kratko pobeg od napornega vsakdana. Privatna namestitev na otoku Žirje. Dobrodošli na Žirje!

Žirje Vremenska napoved