Apartmaji in zasebne nastanitve Ravna Gora

Ravna Gora je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu Gorskega kotarja na prostrano planoto na okoli 700 metrov nadmorske višine in je obdana z visokimi gorami. V srednjem veku je bil na tem področju večinoma zapuščena in nenaseljena zaradi pogostih turških vpadov in ropov. Šele po prehodu na turške nevarnosti v 17. stoletju s pomočjo grofje Zrinski se je začela bolj intenzivno poravnavo....

Razvrsti po:

Apartmaji Cetinski

Ravna Gora

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Kuća - Vrh

Ravna Gora

Od morja 10 km
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartmaji Svetličić

Ravna Gora

Od morja 10 km
Kapaciteta 11 oseb

na vprašanje

Apartmaji Cetinski ( Ravna Gora)

Premoženje je popolnoma ločen od hiše gostiteljice in je možno najeti še eno sobo s kopalnico, ki poveča zmogljivost apartmaja za 6-8 oseb (celotno nadstropje). V neposredni bližini se nahajajo tekaške proge, sankališče v Kupjak se nahaja na razdalji približno 5 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji  Cetinski

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Kuća - Vrh ( Ravna Gora)

Hiša se nahaja na hribu nad naravnost navzgor, iz katere se odpira čudovit pogled na del Ravni Gori in okoliških hribih. Nahajamo se na 900 metrih nadmorske višine, in smo se nahajajo 60 minut vožnje od Zagreba in 40 minut vožnje od morja. Zmogljivost hiše je 4 ležišča in tri pomožna ležišča. Če želite preživeti počitnice v dom, ki izžareva toplino lesa, uživali lep pogled in sprehod po gorski zrak našo hišo je prava izbira

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Kuća - Vrh

Od morja 10 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Svetličić ( Ravna Gora)

Apartma *** Lastnik Zarko Svetlici Vrh 44 51314 Ravna Gora. Stanovanje s centralnim ogrevanjem. Na voljo dnevna soba. Popolnoma opremljena kuhinja, jedilnica, dve spalnici + mansarda soba s petimi ležišči, kopalnico in WC. Kajenje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Svetličić

Od morja 10 km
Kapaciteta 11 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Ravna Gora

Ravna Gora  - Grb Ravna Gora je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu Gorskega kotarja na prostrano planoto na okoli 700 metrov nadmorske višine in je obdana z visokimi gorami. V srednjem veku je bil na tem področju večinoma zapuščena in nenaseljena zaradi pogostih turških vpadov in ropov. Šele po prehodu na turške nevarnosti v 17. stoletju s pomočjo grofje Zrinski se je začela bolj intenzivno poravnavo. Gospodarski razvoj se začne v 18. stoletju z izgradnjo Karolina ceste, ki je potekal skozi mesto in povezovala mesti Karlovac Kraljevici in Reko. Vaščani so sedaj v glavnem ukvarjajo z gozdarstvom, predelavo lesa in izdelavo pohištva, poljedelstvo, govedoreja in trgovino. V zadnjem času je razvoj turizma in še posebej v turizmu zaradi svoje dobre prometne povezave z Zagrebom in Reko, naravne lepote, gostih gozdov in gora z veliko snega. Nastanitev v Ravni Gori lahko najdete v apartmajih, sobah in počitniških domovih v zasebnih družinskih hiš. V bližini je na voljo različne aktivnosti od pohodništva, smučanje, kolesarjenje, in lahko poskusite adrenalinskih športov v bližnjem adrenalinskem parku Kupjak. Vabimo vas, da obiščete Ravna Gora, srce Gorskem Kotarju in preživite aktivne počitnice na svež zrak in gorskem okolju. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Ravni Gori in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Ravni Gori cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli v Ravni Gori!

Ravna Gora Vremenska napoved