Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Ravna Gora - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Ravna Gora

Ravna Gora - Grb

Ravna Gora je majhna gorska vasica in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu Gorskega kotarja na prostrano planoto na okoli 700 metrov nadmorske višine in je obdana z visokimi gorami. V srednjem veku je bil na tem področju večinoma zapuščena in nenaseljena zaradi pogostih turških vpadov in ropov. Šele po prehodu na turške nevarnosti v 17. stoletju s pomočjo grofje Zrinski se je začela bolj intenzivno poravnavo. Gospodarski razvoj se začne v 18. stoletju z izgradnjo Karolina ceste, ki je potekal skozi mesto in povezovala mesti Karlovac Kraljevici in Reko. Vaščani so sedaj v glavnem ukvarjajo z gozdarstvom, predelavo lesa in izdelavo pohištva, poljedelstvo, govedoreja in trgovino. V zadnjem času je razvoj turizma in še posebej v turizmu zaradi svoje dobre prometne povezave z Zagrebom in Reko, naravne lepote, gostih gozdov in gora z veliko snega. Nastanitev v Ravni Gori lahko najdete v apartmajih, sobah in počitniških domovih v zasebnih družinskih hiš. V bližini je na voljo različne aktivnosti od pohodništva, smučanje, kolesarjenje, in lahko poskusite adrenalinskih športov v bližnjem adrenalinskem parku Kupjak. Vabimo vas, da obiščete Ravna Gora, srce Gorskem Kotarju in preživite aktivne počitnice na svež zrak in gorskem okolju. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Ravni Gori in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Ravni Gori cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli v Ravni Gori!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Ravna Gora
Poceni apartmaji Ravna Gora
Zasebna namestitev Ravna Gora

Ravna Gora - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Ravna Gora

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji  Cetinski Ravna Gora - Hrvaška

Apartmaji Cetinski
Ravna Gora

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Kuća - Vrh Ravna Gora - Hrvaška

Počitniški dom Kuća - Vrh
Ravna Gora

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 7 osebe na vprašanje

Apartmaji Svetličić Ravna Gora - Hrvaška

Apartmaji Svetličić
Ravna Gora

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 11 osebe na vprašanje


Apartmaji  Cetinski Ravna Gora
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Cetinski - Ravna Gora

Premoženje je popolnoma ločen od hiše gostiteljice in je možno najeti še eno sobo s kopalnico, ki poveča zmogljivost apartmaja za 6-8 oseb (celotno nadstropje). V neposredni bližini se nahajajo tekaške proge, sankališče v Kupjak se nahaja na razdalji približno 5 km.


Počitniški dom Kuća - Vrh Ravna Gora
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 7 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Kuća - Vrh - Ravna Gora

Hiša se nahaja na hribu nad naravnost navzgor, iz katere se odpira čudovit pogled na del Ravni Gori in okoliških hribih. Nahajamo se na 900 metrih nadmorske višine, in smo se nahajajo 60 minut vožnje od Zagreba in 40 minut vožnje od morja. Zmogljivost hiše je 4 ležišča in tri pomožna ležišča. Če želite preživeti počitnice v dom, ki izžareva toplino lesa, uživali lep pogled in sprehod po gorski zrak našo hišo je prava izbira


Apartmaji Svetličić Ravna Gora
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 11 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Svetličić - Ravna Gora

Apartma *** Lastnik Zarko Svetlici Vrh 44 51314 Ravna Gora. Stanovanje s centralnim ogrevanjem. Na voljo dnevna soba. Popolnoma opremljena kuhinja, jedilnica, dve spalnici + mansarda soba s petimi ležišči, kopalnico in WC. Kajenje.