Apartmaji in zasebne nastanitve Skrad

Skrad je majhno mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v hribovitem območju osrednjem delu Gorskega kotarja na 700 m nadmorske višine. Od Delnicah je približno 15 kilometrov in ima prebivalcev 1000 prebivalcev. Skrad je razmeroma novo naselje, in je bila prvič omenjena v poznem 17. stoletju, ko je bila ustanovljena osem družin sužnjev, ki so prejeli zemljišča na območju nekdanjih lastnikov, grofov Zrinski. Hiter...

Razvrsti po:

Počitniški dom Blanka

Skrad

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Blanka ( Skrad)

Utrujen od prometnih zamaškov, delo, stres?! To je pravi kraj za vaše počitnice! V prijetnem ambientu naše lesene hiše za 6 oseb, ki so sestavljeni iz popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba, kopalnica in terasa v pritličju in nadstropju v veliki sobi odprt načrt z 2 zakonskima posteljama in 2 ležišči za 1 osebo s kopalnico in balkon. Tukaj lahko najdete mir, se sprostite in uživajte obdan z lepo naravo. Vsak letni čas prinaša svoje čare. V zimskem času, svetloba ognja in kozarec vina, si lahko ogledate snežinke in jelena, ki v iskanju hrane, ki prihajajo iz hiše. Poletni vročini mesta nadomestiti prijetne visokogorskih večere in uživajte v senci terase ali hladnih visokogorskih gozdovih. Bukev top in Skrad se nahaja v osrčju Gorskega Kotarja, obdanega z gozdovi, travniki in gorami. Lahko pa se sprostite v našem domu in uživajte sprehod ali vožnja s kolesom. Če imate pustolovski duh, lahko sodelujejo pri raziskovanju v bližini gozd in okoliško regijo. Narava je povsod in v vseh letnih časih lepa in posebna. V bližini je Nacionalni park Risnjak, piknik in zelena vir. Če obiščete v poletnih mesecih, si lahko kopanje v reki Kolpi in Dobri, ali segajo do morja in kopanje v prelepem letovišču Opatija. V eni uri si lahko v glavnem mestu Zagreb ali obiščite osupljive okolico. Poleg tega, da uživajo letovišče so odprte možnosti za ogled številnih hrvaških mest in nacionalnih parkov. Možne dejavnosti so hoja, kolesarjenje, ribolov, plavanje, ribolov in rafting na reki Kolpi, sankanje v Kupjak in smučanje in drsanje v delnice. Seveda morate poskusiti domače dobrote - divjačino, gobe, pecivo z jagodami, domače žganje ... Tu lahko vsakdo najde nekaj zase. Mi se veselimo vašega prihoda!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Blanka

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Skrad

Skrad  - Grb Skrad je majhno mesto in občina v Primorsko-goranska na Hrvaškem. To se nahaja v hribovitem območju osrednjem delu Gorskega kotarja na 700 m nadmorske višine. Od Delnicah je približno 15 kilometrov in ima prebivalcev 1000 prebivalcev. Skrad je razmeroma novo naselje, in je bila prvič omenjena v poznem 17. stoletju, ko je bila ustanovljena osem družin sužnjev, ki so prejeli zemljišča na območju nekdanjih lastnikov, grofov Zrinski. Hiter razvoj se začne v začetku 19. stoletja, po zaključku ceste Louisiana, da je povezan mesta Karlovac in Reka. Enkrat kasneje je bila zgrajena železniška proga, ki tudi večjo gospodarsko rast in razvoj v tej regiji. Prebivalci se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, živinorejo, gozdarstvo in turizem, ki ima dolgo tradicijo. V zgodnjih zahvaljujoč 20. stoletja do dobre prometne connectionn, naravne lepote kraja in ugodne razmere na bolezni dihal gorskih Skrad postalo znano zdravilišče in turistična destinacija za zdraviliški turizem, in je bila zgrajena veliko hotelov in pokojnin. Nastanitev je na voljo v zasebnih apartmajih, sobah, počitniških domovih ali v prijetnem vzdušju planinske koče Zeleni vir in Skrad. Največja atrakcija območja z gosto listnatih in zimzelenih gozdov geomorfološke rezerve Vražji prolaz in Zeleni vir. Zeleni vir je močan vir smaragdne reke, ki se spušča več kot 70 metrov visoke skale in Vražji prolaz je privlačna kanjon ponekod le 2 metra širok, skozi katero poteka dobro pešpoti. V bližini Skrad je na voljo različne aktivnosti, kot so pohodništvo na dobro označene, pohodniške poti in sprehajalne poti in kolesarjenje na približno 40 km označenih kolesarskih poti. V bližini je Nacionalni park Risnjak in reko Kolpo, kjer lahko poskusite rafting in kajak spust po veličastnem kanjonu in neokrnjene narave. Vabimo vas, da obiščete Skrad in Gorski Kotar, in na kratko pobeg iz vsakdanjega življenja in napolnite pljuča s čistim gorskim zrakom. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Skrad in njegovi okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Skrad cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli na Skrad!

Skrad Vremenska napoved