Apartmaji in zasebne nastanitve Raslina

Raslina je majhno turistično mesto v okrožju Šibensko-kninske na Hrvaškem. To se nahaja 13 kilometrov severozahodno od Šibenika, na zahodni obali Prokljansko jezero. Prokljansko jezero se nahaja v spodnjem toku reke Krke in zaradi mešanja z morsko vodo, voda v površinskem sloju je slana in slano na dnu. Raslina ima okoli 500 prebivalcev, ki se v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom in turizmom. Administrativno pripada mesto Šibenik, ki jih je mogoče...

Razvrsti po:

Apartma Makarin

Raslina

Od morja 20 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Počitniški dom Studio Lavanda

Raslina

Od morja 350 m
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Apartma Makarin ( Raslina)

Stanovanje se nahaja v Raslina, tiho in mirno mesto na obali Prokljansko, kjer se reka Krka zlije na Jadransko morje. Ima edinstveno lepoto kombinaciji reke in morje krajine. Apartma ima dve spalnici, velika dnevna soba, jedilnica, kuhinja in kopalnica. Če je potrebno, lahko prinese dodatno ležišče ali otroško posteljico. Stanovanje ima 68 m2 in 90 m2 z balkonom, od katerih je ena s pogledom na plažo in drugi na notranjem dvorišču. Gostom je na voljo pralni stroj, ki se nahaja v skupni pralnici. Apartma ima lastno parkirišče brez doplačila. Gostje lahko uporabljajo zunanji žar. Stanovanje se nahaja neposredno na plaži, tako da gostje ne bi bilo treba uporabiti vsa prevozna sredstva, da bi dobili na plažo. Plaža je prodnata. Raslina je idealna za družine z otroki. Če imajo gostje na vsa vprašanja, lastnik je vedno na voljo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Makarin

Od morja 20 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Počitniški dom Studio Lavanda ( Raslina)

Studio apartma v Raslini v samostojni hiši. Raslina je na obali Prokljanskega zaliva. Studio apartma (hiša) je primeren za dve osebi. Ima klimatsko napravo, TV, Wi-Fi. Oddaljenost do plaže je 5 minut in 3 minute do prve trgovine. To je blizu Narodnega parka Krka. Iz Rasline so lepe kolesarske poti do Zatona in Vodic. Dobrodošli v Raslini!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Studio Lavanda

Od morja 350 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Raslina

Raslina  - Grb Raslina je majhno turistično mesto v okrožju Šibensko-kninske na Hrvaškem. To se nahaja 13 kilometrov severozahodno od Šibenika, na zahodni obali Prokljansko jezero. Prokljansko jezero se nahaja v spodnjem toku reke Krke in zaradi mešanja z morsko vodo, voda v površinskem sloju je slana in slano na dnu. Raslina ima okoli 500 prebivalcev, ki se v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom in turizmom. Administrativno pripada mesto Šibenik, ki jih je mogoče doseči s taxi čolni. V svoji zgodovini je Raslina vedno tesno povezana z Šibenika in plemiških družin Šibenik. Prvič je bil omenjen v 13. stoletju ob ustanovitvi škofije Šibenika, in v 15. stoletju tu je bila zgrajena cerkev sv Mihaela. Na začetku 16. stoletja za obrambo mesta pred Turki, ki so zgradili grad z močnim obzidjem in stolpi. Sledi starega gradu so zdaj žal izumrlo zaradi druge svetovne vojne, ko Raslina ki požgali in uničili. Danes Raslina je privlačna turistična destinacija znana po ribjih specialitetah, kakovostna vina, in čisto vodo. Nastanitev v Raslina je na voljo izključno v apartmajih, sobah in počitniških domovih v okviru zasebnega nastanitev družine. Ena od največjih znamenitosti v bližini Raslina je gotovo Krka National Park, All, ki je le nekaj kilometrov stran. Poleg lepote reke Krke in Prokljansko jezero, lahko gostje uživajo v miru, tišine in harmonije v tem majhnem dalmatinskem mestu, vse kar je idealno za družinske počitnice. Iskanje cenovno nastanitev v Raslina, sobe do 40% na pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Raslina!

Raslina Vremenska napoved