Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Raslina - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Raslina

Raslina - Grb

Raslina je majhno turistično mesto v okrožju Šibensko-kninske na Hrvaškem. To se nahaja 13 kilometrov severozahodno od Šibenika, na zahodni obali Prokljansko jezero. Prokljansko jezero se nahaja v spodnjem toku reke Krke in zaradi mešanja z morsko vodo, voda v površinskem sloju je slana in slano na dnu. Raslina ima okoli 500 prebivalcev, ki se v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom in turizmom. Administrativno pripada mesto Šibenik, ki jih je mogoče doseči s taxi čolni. V svoji zgodovini je Raslina vedno tesno povezana z Šibenika in plemiških družin Šibenik. Prvič je bil omenjen v 13. stoletju ob ustanovitvi škofije Šibenika, in v 15. stoletju tu je bila zgrajena cerkev sv Mihaela. Na začetku 16. stoletja za obrambo mesta pred Turki, ki so zgradili grad z močnim obzidjem in stolpi. Sledi starega gradu so zdaj žal izumrlo zaradi druge svetovne vojne, ko Raslina ki požgali in uničili. Danes Raslina je privlačna turistična destinacija znana po ribjih specialitetah, kakovostna vina, in čisto vodo. Nastanitev v Raslina je na voljo izključno v apartmajih, sobah in počitniških domovih v okviru zasebnega nastanitev družine. Ena od največjih znamenitosti v bližini Raslina je gotovo Krka National Park, All, ki je le nekaj kilometrov stran. Poleg lepote reke Krke in Prokljansko jezero, lahko gostje uživajo v miru, tišine in harmonije v tem majhnem dalmatinskem mestu, vse kar je idealno za družinske počitnice. Iskanje cenovno nastanitev v Raslina, sobe do 40% na pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Raslina!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Raslina
Poceni apartmaji Raslina
Zasebna namestitev Raslina

Raslina - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Raslina

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Makarin Raslina - Hrvaška

Apartmaji Makarin
Raslina

Od morja 20 m
Kapaciteta 6 osebe od 60 €

Počitniške hiše Studio Lavanda Raslina - Hrvaška

Počitniški dom Studio Lavanda
Raslina

Od morja 350 m
Kapaciteta 2 osebe na vprašanje


Apartmaji Makarin Raslina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 6 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Makarin - Raslina

Stanovanje se nahaja v Raslina, tiho in mirno mesto na obali Prokljansko, kjer se reka Krka zlije na Jadransko morje. Ima edinstveno lepoto kombinaciji reke in morje krajine. Apartma ima dve spalnici, velika dnevna soba, jedilnica, kuhinja in kopalnica. Če je potrebno, lahko prinese dodatno ležišče ali otroško posteljico. Stanovanje ima 68 m2 in 90 m2 z balkonom, od katerih je ena s pogledom na plažo in drugi na notranjem dvorišču. Gostom je na voljo pralni stroj, ki se nahaja v skupni pralnici. Apartma ima lastno parkirišče brez doplačila. Gostje lahko uporabljajo zunanji žar. Stanovanje se nahaja neposredno na plaži, tako da gostje ne bi bilo treba uporabiti vsa prevozna sredstva, da bi dobili na plažo. Plaža je prodnata. Raslina je idealna za družine z otroki. Če imajo gostje na vsa vprašanja, lastnik je vedno na voljo.


Počitniški dom Studio Lavanda Raslina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 350 m
Kapaciteta 2 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Studio Lavanda - Raslina

Studio apartma v Raslini v samostojni hiši. Raslina je na obali Prokljanskega zaliva. Studio apartma (hiša) je primeren za dve osebi. Ima klimatsko napravo, TV, Wi-Fi. Oddaljenost do plaže je 5 minut in 3 minute do prve trgovine. To je blizu Narodnega parka Krka. Iz Rasline so lepe kolesarske poti do Zatona in Vodic. Dobrodošli v Raslini!