Apartmaji in zasebne nastanitve Skradin

Skradin je majhno mesto v Šibensko-kninske županije na Hrvaškem, kjer živi okoli 4.000 prebivalcev. To se nahaja v lepi kanjon, ob izlivu reke Krke v Prukljan jezeru 17 kilometrov od mesta Šibenika. Zaradi svoje ugodne geografske lege, rodovitne zemlje in obilja sladkovodnih ima to področje skoraj 6000 let dolgo zgodovino naselja. Tam je bil nekoč na ilirskega naselja (Scardona) in kaj kapital Liburni. Kasneje wurde do pomembne rimske upravno...

Razvrsti po:

Apartma Krkahouse

Skradin

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Apartma Petra

Skradin

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartma Krkahouse ( Skradin)

V mestu Lozovac v bližini Šibenika, 200 m od križišča ceste Šibenik-Knin-Zagreb in razvejane na slapove Krke, se nahaja restavracija Krkahaus. Poleg nočitve v dvoposteljnih in triposteljnih sobah na voljo in kakovost apartma nastanitev. Gostje lahko izbirajo izbirne zajtrk. G. Slavica govori več jezikov in bo z veseljem vodil goste na izlet v Šibeniku, Splitu, slapovi Krke, Visovac, ali se dogovorite za obisk na kmečkem turizmu. Zaradi bogastva vsebin, sezona traja od velike noči do konca oktobra. Slavica družina živi v hiši z ločenim vhodom in ponuja popust za večje skupine, otroke in daljše bivanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Krkahouse

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Petra ( Skradin)

Apartma Petra (30 m2) se nahaja v centru Skradina, in ponuja klimatizirane sobe, vključno z brezplačno Wi-Fi, ogrevanje, popolnoma opremljena kuhinja (posodo in jedilni pribor, Plošča za kuhanje, hladilnik, kavni avtomat, kuhalnik vode, vode), balkon, televizija. Restavracije, bari, kavarne, trgovine in butiki se nahajajo po vsem stanovanju. Vrsta plaže: prodnata plaža, ki se nahaja 300 m od apartmaja. Mesto Skradin se nahaja v bližini reke Krke in ob vhodu v narodni park Krka, 17 km (11 milj) od Šibenika in 100 km (62 milj) od Splita. Glavna atrakcija parka, slapovi Krke, je serija slapov, od katerih je največja, Skradinski buk, je dobil ime po Skradinu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Petra

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Skradin

Skradin  - Grb Skradin je majhno mesto v Šibensko-kninske županije na Hrvaškem, kjer živi okoli 4.000 prebivalcev. To se nahaja v lepi kanjon, ob izlivu reke Krke v Prukljan jezeru 17 kilometrov od mesta Šibenika. Zaradi svoje ugodne geografske lege, rodovitne zemlje in obilja sladkovodnih ima to področje skoraj 6000 let dolgo zgodovino naselja. Tam je bil nekoč na ilirskega naselja (Scardona) in kaj kapital Liburni. Kasneje wurde do pomembne rimske upravno in vojaško središče regije, dokler se kaj uniči v obdobju migracije, in hej, kaj v 9. stoletju Hrvati ustaljeno. V srednjem veku je kar eden od sedežev močne hrvaške plemiške družine Bribir-Subic. Sčasoma se je izgubila svoj pomen kot središče regije, kar Kateri preselili v bližnji Šibenika. Danes pa je postala zelo znana turistična destinacija šibeniške riviere, zaradi svoje naravne lepote in reko Krko. Mesto je polno očarljivih apartmajih in sobah v privatnih hišah. Tukaj je eden od vhoda v Nacionalni park Krka, kjer boste lahko uživali številne slapove in lehnjaka, največji od katerih Skradinski buk se poimenovali po Skradinu. Skradin je znano, da je marina, ki pogosto obiskujejo najbolj znanih na svetu ljudi, kot je Bill Gates. Skradin je Značilna ozke tlakovana ulic, prehodov in stopnice. Celotno staro jedro je spomeniško zaščitena in je bogata z očarljivo restavracij in barov. Priporočamo sprehod na hrib nad Skradina, kjer si lahko ogledamo srednjeveško trdnjavo Turina. Zgrajen je bil s guverner Paul Šubica v 14. stoletju in od tu boste lahko uživali v lepi panoramski pogled. Skupaj s trdnjavo, ki je verjetno najbolj prepoznaven simbol Skradin je clocktower (Campanile) iz leta 1872. Zaradi svoje teže v to, kar temelji na bližnji steni namesto poleg cerkve. Lahko se sprostite na čudovitem mestu plaže, kjer se lahko sončite in kopanje v jasni smaragdno zelene somornice. Obiščite Skradin in bivanje v enem od proračunskih apartmajih ali sobah in doživite mir in čistost narave si ga obdaja. Privatna namestitev v Skradinu. Dobrodošli v Skradin!

Skradin Vremenska napoved