Apartmaji in zasebne nastanitve Brod Moravice

Brod Moravice je majhna vas in središče občine Primorsko-goranske županije. Nahaja se v zahodnem delu Gorskega kotarja, na nadmorski višini 560 m. Nahaja se na stari cesti od Zagreba do Reke. To je najstarejša občina v Gorskem Kotarju, kjer živi samo 1000 prebivalcev, zaradi česar je najmanj naseljen v celotnem Gorskem kotarju. Občina ima 38 manjših naselij. To območje je zelo slikovito, obkrožen z gostimi gozdovi s čudovitimi pogledi...

Razvrsti po:

Sobe Krešo

Brod Moravice

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Sobe Krešo ( Brod Moravice)

Preživite počitnice v Gorskem Kotarju v mestu Brod Moravice. Zeleno srce Hrvaške, nedotaknjena narava, čist zrak, daleč od hrupa. V bližini reke Kupe in Dobre, Zelenega vira, Kamačnika, čudovitih pogledov, kolesarskih in pohodniških poti.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Krešo

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Brod Moravice

Brod Moravice  - Grb Brod Moravice je majhna vas in središče občine Primorsko-goranske županije. Nahaja se v zahodnem delu Gorskega kotarja, na nadmorski višini 560 m. Nahaja se na stari cesti od Zagreba do Reke. To je najstarejša občina v Gorskem Kotarju, kjer živi samo 1000 prebivalcev, zaradi česar je najmanj naseljen v celotnem Gorskem kotarju. Občina ima 38 manjših naselij. To območje je zelo slikovito, obkrožen z gostimi gozdovi s čudovitimi pogledi in gorskimi potmi vzdolž kanjona reke Kupe, ki je naravna meja za Slovenijo. Celotno območje Gorskega kotarja ponuja različne možnosti in oblike turizma iz lova in ribolova, pohodništvo, kajakaštvo in zimsko smučanje ter tek na smučeh. To je idealno mesto za vse ljubitelje narave, miru, miru in čistega gorskega zraka. Tudi v bližini so Narodni park Risnjak in izvir reke Kupe ter posebni geomorfološki rezervat Zeleni vir in prehod Vražji. Nastanitev je na voljo izključno v privatnih družinskih nastanitev v apartmajih, sobah in počitniških hišah. Vabimo vas, da obiščete ta čudovit del Gorskega kotarja in uživate v čudovitih pokrajinah, ohranjeni naravi in ​​prijetnem gorskem podnebju. Obrnite se direktno na lastnike privatnih nastanitev in prihranite do 40% pri visokih agencijah. Dobrodošli v Brod Moravice.

Brod Moravice Vremenska napoved