Apartmaji in zasebne nastanitve Vrbovsko

Vrbovsko je mesto v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. To se nahaja na vzhodnem delu Gorskega kotarja ob avtocesti Zagreb-Reka, obdan z bujnim listavcev in iglavcev gozdov. Prvič je bil omenjen v poznem 15. stoletju kot posest družine Frankopanov in je ena izmed najstarejših naseljenih mest v Gorskem Kotarju. S prehodom Karolina cesti, nato pa Louisiana cesti na začetku 19. stoletja, kot drugi visokogorskih naselij nenadoma je razvoj storitev...

Razvrsti po:

Apartmaji Thea

Vrbovsko

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Blaževci

Vrbovsko

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

od 95 €

Apartmaji Anika

Vrbovsko

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 100 €

Počitniški dom Dolina

Vrbovsko

Od morja 45 km
Kapaciteta 8 oseb

od 160 €

Apartmaji Thea ( Vrbovsko)

Thea stanovanje se nahaja v čudovitem območju Gorskega kotarja, namestitvene zmogljivosti za 6 oseb. Thea Stanovanje je na novo opremljeno in v celoti opremljena, je sestavljen iz dve spalnici, dnevna soba, kuhinja, jedilnica, dve stranišča in teraso. Obstaja žar in 4 parkirna mesta. Dragi gostje nudimo različne naravne (Kamacnin kanjon, brezno ...), zgodovinskih in kulturnih znamenitosti. Hišni ljubljenčki so dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Thea

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Blaževci ( Vrbovsko)

Počitniška hiša se nahaja tik ob reki Kolpi, le deset metrov od obale in ponuja udobno namestitev za 6 oseb (4 osnovne in 2 dodatnih ležišč). Pritličje obsega predprostor, kopalnico, dnevno sobo s teraso in popolnoma opremljeno kuhinjo z. Notranji vodijo stopnice na podstrešje, kjer so dve dvoposteljni sobi: Vsaka soba ima balkon. Hiša je bila obnovljena in opremljena z novim pohištvom.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Blaževci

Od morja 10 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 95 €

Apartmaji Anika ( Vrbovsko)

Stanovanje Anika se nahaja v visokogorskih vasi Moravice, ki se nahaja 70 km od reke in 70 km od Zagreba, v bližini mesta Vrbovsko. To se nahaja v osrčju Gorskega kotarja in ponuja udobno družinsko namestitev z veliko objektov. Svež gorski zrak, zelena narava in žuborenje reke Dobri teče neposredno v stanovanje ponuja mir in tišino, potrebne za kakovostne počitnice. Jutranja kava s črnimi štorkelj in rac, ki plavajo v reki bodo sprostili in navdušile prijatelje narave. Stanovanje ima 4 lepo opremljenih sob z zakonsko posteljo, in če je potrebno, otroška posteljica / dodatna posteljica, dnevna soba, jedilnica, kopalnica s tuš kabino in dodatno ločen WC. Kuhinja je funkcionalno opremljena z vsemi modernimi aparati (pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, kavni avtomat, plinski štedilnik, hladilnik z zamrzovalnikom). Lepo urejeni zaprtem okolju z montažni bazen, kamin in lesa in plina ter tradicionalne bazenov, sprehajališča ob reki. Športni objekti so na voljo gostom (kolesa, badminton). V zimskem času je stanovanje ogrevajo tradicionalno lesa. Pralni stroj gostov odstranjevanje. Domače živali so dovoljene le majhne pasme.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Anika

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 100 €

Počitniški dom Dolina ( Vrbovsko)

Novo zgrajena krasna hiša površine 180 m2 na treh nadstropjih, za do 10 oseb. Zgrajena na mestu starega senca, na parceli površine 1200 m2. V kleti je klet (skupna soba okrašena v čudovitem slogu s kaminom na lesu). Poleg tega je velik notranji bazen (300 x 260), finska savna za sprostitev in tuš. V prvem nadstropju prevladuje velika dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, dnevna soba s teraso s pogledom na dolino Dobre in okoliške zelene griče. Na voljo je ena soba z zakonsko posteljo in kopalnico s prho. Na podstrešju so tri spalnice, ena soba z dvema ločenima posteljama, ena soba z zakonsko posteljo (160x 200), ena z raztegljivim kavčem (160x 200). Poleg tega so prostorne kopalnice opremljene s prho in pralnim strojem. Parkirni prostor, zelen in prostoren vrt z zunanjim žarom in gazebo za uživanje v zraku. V Moravicah, na državni cesti D3 (70 km od Reke in 90 km od Zagreba), vas Vučinići obrne v dolino reke Dobre, mimo železniške postaje in pride do majhne vasi Žakule.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Dolina

Od morja 45 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 160 €

Turistični vodnik - Vrbovsko

Vrbovsko  - Grb Vrbovsko je mesto v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. To se nahaja na vzhodnem delu Gorskega kotarja ob avtocesti Zagreb-Reka, obdan z bujnim listavcev in iglavcev gozdov. Prvič je bil omenjen v poznem 15. stoletju kot posest družine Frankopanov in je ena izmed najstarejših naseljenih mest v Gorskem Kotarju. S prehodom Karolina cesti, nato pa Louisiana cesti na začetku 19. stoletja, kot drugi visokogorskih naselij nenadoma je razvoj storitev za zagotavljanje namestitev za počitniške prikolice in potnike. Na začetku 20. stoletja je bil tu zgrajen prvi hotel, ki je bil takrat največji od Zagreba do Reke. Danes je poleg gozdarstva in lesne industrije, ki je temelj gospodarstva, turizma ima še vedno velik pomen. Nastanitev v Vrbovsko je na voljo v udobno apartmaji, sobe in počitniške hiše kot del zasebnega nastanitev družine. Naravna dediščina so zaščitene krajine Kamačnik, lep kanjon, ki je vklesan majhen rečni Kamačnik skozi katerega je bila zgrajena leseno pešpot. Skozi Vrbovsko teče bistra gorska reka Dobra, kjer je možno kopanje poleti, ampak tako je možno, kanu in rafting. V bližini so številne kolesarske in pohodniške poti, ki vodijo na vrhove okoliških gora. Iz zgodovinskih spomenikov je vredno omeniti, je neo-gotska cerkev sv Ivana Nepomuka in čudovito pravoslavni samostan sv Janeza Krstnika Gomirje. V bližnjem Severin je baročni grad Zrinski Frankopan, ki se nahaja na vrhu strmih pečinah nad reko Kolpo. Vabimo vas, da obiščete Vrbovsko, se obrnite neposredno na lastnike stanovanj, prostorov in počitniških domovih in preživite aktivne počitnice v osrčju narave. Privatna namestitev v Vrbovsko in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40%, brez visoke provizije agencije. Dobrodošli na Vrbovsko!

Vrbovsko Vremenska napoved